• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3bb embriyo kalitesi ile hamile kalanlar

Canım inşallah senin içinde güzel olacak. Benim de pgt ye gitti. 1sağlıklı geldi ve tutundu çok şükür. Moralini bozmamaya çalış. Sayılara kaliteye takılma. O zamanlarda benim de canım çok sıkılmıştı. Ama sonu güzel oldu. İnşallah sen de güzel haberlerini yazarsın 😇🧿
Ne güzel ya ben de senin yaşadıklarını yaşayabilecek miyim?
1 tane embriyom yaşadı, o da 3bb bugün kesinleşti ve ne yapacağımı bilmiyorum. Doktordan hala haber yok. Yoruldum çok yoruldum...

Ne güzel ya ben de senin yaşadıklarını yaşayabilecek miyim?
1 tane embriyom yaşadı, o da 3bb bugün kesinleşti ve ne yapacağımı bilmiyorum. Doktordan hala haber yok. Yoruldum çok yoruldum...
Sayıya kaliteye takılma canım ona güven o da sımsıkı tutunsun sana inşallah dua et bol bol 😇

26 Ağustos 3.gun embriyo transferim gerçekleşti. İnşallah miniklerimiz tutunur🤲 hiç araştırma peşine düşmedim çünkü bu durum sonucu değiştirmeyecek. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı imanlı ihlâslı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲🤲

26 Ağustos 3.gun embriyo transferim gerçekleşti. İnşallah miniklerimiz tutunur🤲 hiç araştırma peşine düşmedim çünkü bu durum sonucu değiştirmeyecek. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı imanlı ihlâslı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲🤲
İnşallah tutunurlar 🤲🏻En iyisini yapmışsınız aslında .ama insan merak ediyor işte elinde olmuyor.

Size ve başkalarına destek olsun 🙏🏻 5ab embriyom tutmadı 3bb tuttu. Ama 3bb de lipid serum kullandık bağışıklık için onun etkisi var mıdır bilemiyorum. Şuan9.gün hcg 101 inş. Devam eder 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar benimde bir tane dondurulmuş 3bb kalitede embriyom var. Ağustos başı transfer olacağım bu durumda pozitifi gördünüz mü 🌺🌼

Merhaba sizin sonucunuz nasıl oldu 🌺
Selamlar ben 3. Gün embriyosu ile hamile kaldım.
Allah’a şükür pgt olmadan düzgün sonuç elde edemezsin diyen doktorlara inat, pgt yaptırmadan son derece iyi bir durumda hamileliğim ilerliyor. İnşallah size de en kısa zamanda nasip olsun 🙏

Back