• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3bb embriyo kalitesi ile hamile kalanlar

merhaba havuzlama yöntemi nedir
Bir de prp nedir ne için uygulanıyor
Ben 4 tüp bebeğimi yaptırdım bugün bir hafta oldu transfer olalı bana bunları hiç söylemediler
Bir embriyo kalitesi için aa bb yi de ilk defa duydum burda
Bana kalite güzel 7 ve 8 bölümlü dediler transfer ederken sadece bu 🙁
Merhaba, havuz yöntemi mesela benim ilk toplamada 1 adet embriyom vardı ve donduruldu. Sonraki ay tekrar toplanıp o embriyolar da donduruldu. İçlerinden en uygun olan transfer edildi. Rezerv azlığında kullanılır genelde bu yöntem.

Prp ise sizden kan alınıyor ayrıştırılıp, size hücre yenileyici olduğu vaadedilen şekliyle enjekte ediliyor(kadın doğum alanında rahme enjekte ediliyor sanırım)

Transferiniz hayırlı uğurlu olsun umarım sağlıklı bir şekilde tutunur bebiş.

Embriyo kalitesini de genelde söylemiyorlar ama ben biraz üstelemiştim. 7-8 bölümlü kısmını anlamadım. Hücreli diyorsanız ise döllenmemin 3. Günü size bilgi verirler. Tek rakamlı hücrelide uzun süre kalmasını istemeyiz demişti embriyolog bana. Yani 3. Gün 6 hücreli olması 5 hücreli olmasından daha iyidir demekmiş

Bısey sorucam benimde donmus embriyo var 5.gun ve kalitesi 4aa ve 4cc. Daha oncekı denemede 4aa konuldu ama kalitesi 4eb olmustu cozununce. Kısmet deilmis birde çözünürken kalite değişebiliyor sormak istediğim 4cc nasıldır 5.gun embriyosu. Son embriyolarim.

Merhaba arkadaşlar
3bb 5. Gün embriyo kalitesi ile gebe kalan var mı? Tüp bebek merkezi çok umutlu konuşmadı bu yüzden moralim bozuldu
Nasıl umutlu konuşmadi anlamadım. İyi kalite embriyodur.Ben şuan 3bb embriyo ile hamileyim. Arkadaşımda 3 bb ile doğum yaptı bile. Başka bi arkadaşım ise daha düşük kalite olan 4bc ile 34. Haftasında... İnanin aa kaliteden bile daha çok tuttuğuna şahit oldum. Genetigi önemli içeriğini kimse bilmiyor.

Merhaba, havuz yöntemi mesela benim ilk toplamada 1 adet embriyom vardı ve donduruldu. Sonraki ay tekrar toplanıp o embriyolar da donduruldu. İçlerinden en uygun olan transfer edildi. Rezerv azlığında kullanılır genelde bu yöntem.

Prp ise sizden kan alınıyor ayrıştırılıp, size hücre yenileyici olduğu vaadedilen şekliyle enjekte ediliyor(kadın doğum alanında rahme enjekte ediliyor sanırım)

Transferiniz hayırlı uğurlu olsun umarım sağlıklı bir şekilde tutunur bebiş.

Embriyo kalitesini de genelde söylemiyorlar ama ben biraz üstelemiştim. 7-8 bölümlü kısmını anlamadım. Hücreli diyorsanız ise döllenmemin 3. Günü size bilgi verirler. Tek rakamlı hücrelide uzun süre kalmasını istemeyiz demişti embriyolog bana. Yani 3. Gün 6 hücreli olması 5 hücreli olmasından daha iyidir demekmiş

teşekkür ederim açıklamanız için
Evet 3.gün embriyosu 7 diğeri 8 hücreli dediler transfer ederken iki embriyo
Amin inşallah tutunmuştur 🙏🏻

teşekkür ederim açıklamanız için
Evet 3.gün embriyosu 7 diğeri 8 hücreli dediler transfer ederken iki embriyo
Amin inşallah tutunmuştur 🙏🏻
Rica ederim, içinizi ferah tutun. Bazen bize tam açıklama yapmasalar da doktorlarımız ellerinden geleni yapıyor. İnşallah tutunmuşlardır.

Nasıl umutlu konuşmadi anlamadım. İyi kalite embriyodur.Ben şuan 3bb embriyo ile hamileyim. Arkadaşımda 3 bb ile doğum yaptı bile. Başka bi arkadaşım ise daha düşük kalite olan 4bc ile 34. Haftasında... İnanin aa kaliteden bile daha çok tuttuğuna şahit oldum. Genetigi önemli içeriğini kimse bilmiyor.
Nr güzel darısı bize inşallah .İkinci yumurta toplamamda 3 embriyo elde edildi. İkisi 4bb diğeri 3bb. İlk toplamadan da 1 adet 3bb vardı.hepsi 5.gün . Transfer önümüzdeki ay .İnşallah ilk transferde tutar

Benim de 2bb ve 3bb 5.gün. bana da her şey çok iyi çok güzel diye söylediler. Morali mi yüksek tutmak amaç anlamadım. Canım sıkıldı.

Araştırdığım kadarıyla aa olanlar daha kaliteli ve başarı şansı yüksekmiş. Özellikle 5 ve 6 olanlar.
Kendi mesajımı alıntıladım. Taa 17 Mayıs’ta yazmışım bunları. Zorlu süreçler Allah yardımcımız olsun. Gerçekten kalitenin tutunmayla çok da alakası yokmuş. Benim 3bb olan miniğim şuan rahmimde. Hâlâ sıkıntılı süreçler yaşıyorum ama tutunuyor mu diye sorarsanız tutunuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla da dünyaya getirelim inşallah.

Nr güzel darısı bize inşallah .İkinci yumurta toplamamda 3 embriyo elde edildi. İkisi 4bb diğeri 3bb. İlk toplamadan da 1 adet 3bb vardı.hepsi 5.gün . Transfer önümüzdeki ay .İnşallah ilk transferde tutar
Amin inşallah🙏 Ne güzel daha ne olsun hepsi tutabilir. 3 tane birde benim 3bb tekti. Hatta düsük kalite olan vardı o bile tuttu ikizdi 2 aylıkken onun kalbi durdu. Yani o olduğunu tahmin ediyorum belkide düşük kalite olan yaşıyor bilemiyorum. Mesela ilk denememde 3ab idi kimyasal oldu güya daha kaliteliydi ama o tutmadı. Kalite işine inanmıyorum ben yaşayıp gördüklerimden sonra...

Kendi mesajımı alıntıladım. Taa 17 Mayıs’ta yazmışım bunları. Zorlu süreçler Allah yardımcımız olsun. Gerçekten kalitenin tutunmayla çok da alakası yokmuş. Benim 3bb olan miniğim şuan rahmimde. Hâlâ sıkıntılı süreçler yaşıyorum ama tutunuyor mu diye sorarsanız tutunuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla da dünyaya getirelim inşallah.
Maşallah ne güzel bize umut oldu. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza da versin. Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz

Merhaba yeni gördüm mesajınızı umarım güzel sonuçlanmıştır opunuz. Bir yumurtayı bile o kadar çok arayan insan var ki, insan şükrediyor. İnşallah sağlıklı çıkıp döllenir sizinki de. Yumurta olduğu sürece umut var hiç canınızı sıkmayın.
Merhaba yeni gördüm mesajınızı umarım güzel sonuçlanmıştır opunuz. Bir yumurtayı bile o kadar çok arayan insan var ki, insan şükrediyor. İnşallah sağlıklı çıkıp döllenir sizinki de. Yumurta olduğu sürece umut var hiç canınızı sıkmayın.
Döllendi altın yumurtam ve transfer edildi 🙏 insallah Allah’ın izni ile tutunur 🙏🏻

Orta kalite 3.gun embriyosu ile hamile hamile kaldım.4 yaşında şimdi:) allah hayırlısını ve sağlıklısini versin🤲

3bb kalite embriyom var, yarın da 6. gün olacak kalan embriyolarımın durumunu söyleyecekler.
Fakat 3bb için internette çok iyi şeyler okumadım. Beni rahatlatın nolur.

3bb kalite embriyom var, yarın da 6. gün olacak kalan embriyolarımın durumunu söyleyecekler.
Fakat 3bb için internette çok iyi şeyler okumadım. Beni rahatlatın nolur.
Canım daha önce de bu konuya yazdım sanırım. Benim de 3bb transferim oldu. 3bb’yi duyunca çok endişeliydim senin gibi. Ama inan kalite o kadar da önemli değilmiş. 3bb ile hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canım daha önce de bu konuya yazdım sanırım. Benim de 3bb transferim oldu. 3bb’yi duyunca çok endişeliydim senin gibi. Ama inan kalite o kadar da önemli değilmiş. 3bb ile hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Muhakkak yazdığını okudum ne şanslısın 🧿🌺 Allah daha iyi etsin 🙏🤍 inşallah ngs den embriyom sağlam gelir de iyi sonuçlar alırım.

Muhakkak yazdığını okudum ne şanslısın 🧿🌺 Allah daha iyi etsin 🙏🤍 inşallah ngs den embriyom sağlam gelir de iyi sonuçlar alırım.
Canım inşallah senin içinde güzel olacak. Benim de pgt ye gitti. 1sağlıklı geldi ve tutundu çok şükür. Moralini bozmamaya çalış. Sayılara kaliteye takılma. O zamanlarda benim de canım çok sıkılmıştı. Ama sonu güzel oldu. İnşallah sen de güzel haberlerini yazarsın 😇🧿

Merhaba arkadaşlar
3bb 5. Gün embriyo kalitesi ile gebe kalan var mı? Tüp bebek merkezi çok umutlu konuşmadı bu yüzden moralim bozuldu
Transferden sonra laboratuvardan hergün arıyorlardı embriyolar hakkında Bilgi vermek için.O zaman sormuştum tutma olasılığı ne diye ‘’Bazen çok kaliteli kesin olur gözüyle baktıklarımız olmuyor ama çok kalitesiz olmasına rağmen tutanlar var inancınız nedir tam bilmiyorum ama nasip kısmet ‘’ demişti konuştuğum kişi.

Back