• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3bb embriyo kalitesi ile hamile kalanlar

Merhaba arkadaşlar
3bb 5. Gün embriyo kalitesi ile gebe kalan var mı? Tüp bebek merkezi çok umutlu konuşmadı bu yüzden moralim bozuldu
canım bu işin kalıtesıyle pek ılgısı yok ya.Tab kalıte dıyolar tutmuyor orta kalıtelı embrıyo tutuyor.5.gun embrıyosu tutmuyor 3.gun embrıyosu tutuyor.Bunun bır garantısı yok ki..Sen tedavıne yıne pozıtıf ol moralını bozma bence

canım bu işin kalıtesıyle pek ılgısı yok ya.Tab kalıte dıyolar tutmuyor orta kalıtelı embrıyo tutuyor.5.gun embrıyosu tutmuyor 3.gun embrıyosu tutuyor.Bunun bır garantısı yok ki..Sen tedavıne yıne pozıtıf ol moralını bozma bence

Doktor da tekrar yumurta toplamadan bahsetti ama süreç çok yorucu ve maddi anlamda da ağır geliyor artık
Benim de 2bb ve 3bb 5.gün. bana da her şey çok iyi çok güzel diye söylediler. Morali mi yüksek tutmak amaç anlamadım. Canım sıkıldı.

Araştırdığım kadarıyla aa olanlar daha kaliteli ve başarı şansı yüksekmiş. Özellikle 5 ve 6 olanlar.
kendıme alıntı yapmısım bı ustte onu okuyabılırsın🙊bence moralını bozma tamamen kısmet ama olumsuz düşünme

Merhaba, ben de dun 4bb transfer oldum. Bana cok guzel falan dediler sonra kagitta gordum moralim bozuldu. Sizin sonucunuz noldu?

Merhaba arkadaşlar
3bb 5. Gün embriyo kalitesi ile gebe kalan var mı? Tüp bebek merkezi çok umutlu konuşmadı bu yüzden moralim bozuldu
Merhaba benim 5. Gün 3bb idi en iyi embriyom transfer oldu, ilk denemede tuttu. Bu kalite işine çok takılmayın biraz göreceli bir kavrammış çünkü. Embriyologlar nasıl ne kadar sürede bölündüğüne filan bakıyormuş bunu belirlemek için. Transferden önce embriyoloğa sormuştum tutunma olasılığını etkiler mi diye, çok da etkilemeyeceğini embriyonun genel görüntüsünün gayet iyi olduğunu ve başka birçok değişkenin tutunmada rol alacağını söyledi.
Bir de pgt ya da ngs yapılmadan embriyo kalitesi sağlığı hakkında kesin fikir sahibi olunamıyormuş aslında 5aa ile boş gebelik ile sonuçlanan bile oldu.
Moralinizi bozmayın, hayırlısı ile ve sağlıkla tutar inşallah.

Merhaba benim 5. Gün 3bb idi en iyi embriyom transfer oldu, ilk denemede tuttu. Bu kalite işine çok takılmayın biraz göreceli bir kavrammış çünkü. Embriyologlar nasıl ne kadar sürede bölündüğüne filan bakıyormuş bunu belirlemek için. Transferden önce embriyoloğa sormuştum tutunma olasılığını etkiler mi diye, çok da etkilemeyeceğini embriyonun genel görüntüsünün gayet iyi olduğunu ve başka birçok değişkenin tutunmada rol alacağını söyledi.
Bir de pgt ya da ngs yapılmadan embriyo kalitesi sağlığı hakkında kesin fikir sahibi olunamıyormuş aslında 5aa ile boş gebelik ile sonuçlanan bile oldu.
Moralinizi bozmayın, hayırlısı ile ve sağlıkla tutar inşallah.
Merhaba benim doktor transfer yapmak istemedi ve havuz sistemine gidelim dedi. Fakat öncesinde prp yapalım dedi. 3 ay önce prp yaptım . Bu ay da tekrar ikinci yumurta toplama işlemi yapıldı. Geçen sefer 10 yumurta toplanmıştı ilk gün 6 sı döllendi .5. Gün tek yumurta 3bb kalitesinde kaldı ve dondurulmuştu. bu sefer 13 yumurta toplandı. Bugün ilk gün aradılar ve 4 tanesi sadece döllenmiş. Bu sefer hem yumurtada hem spermde morfoloji sorunu varmış. Gerçekten anlayamıyorum . Bir sürü multivitaminde kullanıyorum neden böyle oluyor bilmiyorum. :(

Merhaba benim doktor transfer yapmak istemedi ve havuz sistemine gidelim dedi. Fakat öncesinde prp yapalım dedi. 3 ay önce prp yaptım . Bu ay da tekrar ikinci yumurta toplama işlemi yapıldı. Geçen sefer 10 yumurta toplanmıştı ilk gün 6 sı döllendi .5. Gün tek yumurta 3bb kalitesinde kaldı ve dondurulmuştu. bu sefer 13 yumurta toplandı. Bugün ilk gün aradılar ve 4 tanesi sadece döllenmiş. Bu sefer hem yumurtada hem spermde morfoloji sorunu varmış. Gerçekten anlayamıyorum . Bir sürü multivitaminde kullanıyorum neden böyle oluyor bilmiyorum. :KK43:
Benim de havuz yöntemi uygulandı. Şöyle ki ilk toplamada tek yumurta toplanıp döllendi 3bb olarak donduruldu. Doktor bana da prp önerdi ancak deneysel bir yöntem olduğu için ve maddi olarak çok yüksek olduğu için biz istemedik. Sonraki toplamada 8 tane toplandı 5 tanesi 5. Güne gitti en iyisi de 3bb idi o transfer olmuştu.

Ancak bizde eşimde problem yoktu. Sizin ilk seferde de çok iyi toplanmış. Eşinizde morfoloji problemi daha önceden de var mıydı? Tek embriyo kalmasını açıklıyor bu durum. Yumurtada morfoloji sorununu bilmiyorum ilk defa duydum. Olgun çıkmamış olabilir. Multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Eşiniz de kullanıyor mu? Amh, fsh ne durumda?

Benim de havuz yöntemi uygulandı. Şöyle ki ilk toplamada tek yumurta toplanıp döllendi 3bb olarak donduruldu. Doktor bana da prp önerdi ancak deneysel bir yöntem olduğu için ve maddi olarak çok yüksek olduğu için biz istemedik. Sonraki toplamada 8 tane toplandı 5 tanesi 5. Güne gitti en iyisi de 3bb idi o transfer olmuştu.

Ancak bizde eşimde problem yoktu. Sizin ilk seferde de çok iyi toplanmış. Eşinizde morfoloji problemi daha önceden de var mıydı? Tek embriyo kalmasını açıklıyor bu durum. Yumurtada morfoloji sorununu bilmiyorum ilk defa duydum. Olgun çıkmamış olabilir. Multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Eşiniz de kullanıyor mu? Amh, fsh ne durumda?
Merhabalar benim de yarin opu islemim var fakat 1 tane yumurtam var gelisen, rezerv dusuklugum sebebi ile. Embriyo olusma sansi düsük müdür bilemedigim icin cok kaygili ve mutsuzum 😔

Eşimde ilk yaptırdığımız aşılamada sonucu çok iyi dendi. Sonrasında 1. tüp bebek denemesinde de spermde sıkıntı yok sıkıntı yumurta kalitesizliğinde dendi. Bunda da her ikisinde de morfoloji sıkıntısı kalite problemi var dedi. Hatta sperm için çipli olsun dedik onu bile uygulamadılar .nedenini sordum sperm zayıf bulunduğu için yüzemez diye risk almadık dediler. Ben prowomen kullanıyorum ayrıca ligone ve d vitamini .eşim proxeed kullandı . Daha önce ekstradan selce diye bir vitaminde kullanıyordu bunda kullanmadı.fsh 6.31 adetin 3. Günü . Amh da 1.4 değerlerinde. Yaş 35. Bu arada bugün 3. Günüm tüp bebek merkezinden aradılar. Bir tanr yumurta daha döllenmiş toplamda 5 tane olmuş ama 2 tanesinin gelişimi yavaşmış.

Merhabalar benim de yarin opu islemim var fakat 1 tane yumurtam var gelisen, rezerv dusuklugum sebebi ile. Embriyo olusma sansi düsük müdür bilemedigim icin cok kaygili ve mutsuzum 😔
Benden yumurta çok toplanıyor ama kalite yok. Önemli olan çok yumurta olması değil kalite oluyor.inşallah o da kalitelidir ve tutar

merhaba havuzlama yöntemi nedir
Bir de prp nedir ne için uygulanıyor
Ben 4 tüp bebeğimi yaptırdım bugün bir hafta oldu transfer olalı bana bunları hiç söylemediler
Bir embriyo kalitesi için aa bb yi de ilk defa duydum burda
Bana kalite güzel 7 ve 8 bölümlü dediler transfer ederken sadece bu 🙁

Merhaba yeni gördüm mesajınızı umarım güzel sonuçlanmıştır opunuz. Bir yumurtayı bile o kadar çok arayan insan var ki, insan şükrediyor. İnşallah sağlıklı çıkıp döllenir sizinki de. Yumurta olduğu sürece umut var hiç canınızı sıkmayın.

Back