Çocuk Hastalıkları 3aylık bebek uyku eğitimi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Brcvkl

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
5
1
32
Merhabalar. 95 günlük bir oğlum var. Şuandan itibaren uyku eğitimi vermek istiyorum. Daha önce uygulamış, başarmış olan var mı? Nasıl bir plan uyguladı başaranlar? Uygulamak istediğim model kim West modeli yani ağlatmadan öğretme. İlk hedefim acilen memede uyuma alışkanlığını yok edip yatağına alıştırmak. Nerden nasıl başlayabilirim? Uygulayanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Sevgiler 😊

4. Ayda verdiler arkadaşlarım basarili oldular bence biraz daha beklemelisin daha küçük sosyal medya sitesi popüler anladın ordan birisinden destekle almışlardı bence arastirabilirsin

3 aylk çok küçük değil mi ?

Merhabalar. 95 günlük bir oğlum var. Şuandan itibaren uyku eğitimi vermek istiyorum. Daha önce uygulamış, başarmış olan var mı? Nasıl bir plan uyguladı başaranlar? Uygulamak istediğim model kim West modeli yani ağlatmadan öğretme. İlk hedefim acilen memede uyuma alışkanlığını yok edip yatağına alıştırmak. Nerden nasıl başlayabilirim? Uygulayanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Sevgiler 😊
Instagramda Uzman psikolog Oya Çanak'ın postlarını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Özellikle 100 maddede bebek uykusu yazılarını.
Bebeğiniz daha çok küçük ve besigi yerine sizi istemesi çok normal.
Geçenlerde oya hanımın dr yasemin özşahin ile olan yayınını izledim. Çok güzel bisey söyledi, "Biz yetişkinlerin yasamak için uyumaya, bebeklerin ise yasamak icin sık sık uyanmaya ihtiyacı var" dedi.
Biz yetişkinler bazen onların bizlere ne kadar muhtaç olduklarını ve belli bir süre bizden farklı bir doğaları olduğunu unutuyoruz malesef. Çok fazla şey bekliyoruz o minicik bedenlerinden ve ruhlarından.
Yukarda bahsettiğim yazıları lütfen okuyun. Hem size hem bebeğinize ışık olacak eminim 🌸

Hedefim kendi kendine uyuması vs değil, yatağını bilmesi ve hafif sallama ve pışpış ile orda uyumayı öğrenmesi. Aslında uyku eğimine hazırlık gibi.
Valla siz şuan ne kadar uğraşırsanz uğraşn diş çıkartla döneminde ve büyüyüp etrafı keşfetmeye başladkça herşey tepetaklak oluyor.. oğlum 7.ayına kadar en geç 8 buçukta uyur geci 3 kere emmek için uyanırdı. Ama ne zaman diş çıkartmaya, emekleyerek etrafa ulaşmaya başladı akşam 10 da zor yatırıyorum 11e kadar zor uyutuyorum. Değişiyor herşey zamanma

X