3ab embriyo transferi ile gebe kalanlar

Ay ne guzel kocaman oglunuz varmis❤️ sizde de belki 3luler daha kaliteli oluyodur kismetimiz 3lulerdedir🥹 oglunuzun o zamanki embriyo kalitesini hatirliyor musunuz
Rabbim isteyen çabalayan herkese Saglıklı bir şekilde nasip etsin. Tabi canım hatırlıyorum 5.gün 5aa dı.🥰 bu işler artık nasip kısmete geçiyor umarım en kısa zamanada güzel haberlerinizi alırsınız🤲

Rabbim isteyen çabalayan herkese Saglıklı bir şekilde nasip etsin. Tabi canım hatırlıyorum 5.gün 5aa dı.🥰 bu işler artık nasip kısmete geçiyor umarım en kısa zamanada güzel haberlerinizi alırsınız🤲
Amin hepimiz icin en guzeli bizi bulsun bekletmeden saglikla❤️ nasip gercekten bir matematigi cok yok herkesin deneyimlerini okudukca daha iyi anladim ki. 🫶🏼

Benim ilk denemem 4aa embriyo tutmamıştı 2.deneme de oğlum oldu çok şükür ki şimdi kardeşi olsun diye 2 tane embriyo kalmıştı onu transfer ettirdik yaşım 30 🙊🙈

Benim ilk denemem 4aa embriyo tutmamıştı 2.deneme de oğlum oldu çok şükür ki şimdi kardeşi olsun diye 2 tane embriyo kalmıştı onu transfer ettirdik yaşım 30 🙊🙈
bence bu transferjniz de tutacak bakin ne guzel tüple oglusunuz olmus zaten sorunsuzca❤️ sizinki kadar az sayida denemeyle tutan cok az bence sanki herkes defalarca deniyor bunu… yasiniz da harika hele ikinci cocuk icin yani🥹🌸 belirtiniz var mi? Oglunuzdakiyle kiyaslayarak belki tutup tutmqdigini anlarsiniz ilerleyen gunlerde testsiz🤓

İnşallah herkes olumlu sonuçlar olur rabbim olmayan herkese anne olmayı nasip etsin Gerçekten gönülden isteyenlere tabii ki de İlk transferimde o kadar çok belirti yaşadım ki anlatamam ve bir hafta İnanın ki evde yattım dinlendim kesinlikle olacak gözüyle bakıyordum Sonra olumsuz oldu sonra çok ara vermeden 2 transferimi istedim o süreçte embriyoları başka hastaneye taşıdım sonra transferim oldu dedim ki kendimi asla dinlemeyeceğim normal günlük rutin hayatıma devam ettim Hatta dışarı çıktım dolaştım Tabii ki çok ağır işlerde yapmadım ve 7 günde pozitifi görmüştüm şimdi hayırlısı şimdi ilaçlardan dolayı Tabii ki de kasık ağrılarım oluyor bel ağrım oluyor ama kafamı ona odaklamak istemiyorum, onun için ilerleyen günlerde yine test yaparım bakalım 🙈😍

İnşallah herkes olumlu sonuçlar olur rabbim olmayan herkese anne olmayı nasip etsin Gerçekten gönülden isteyenlere tabii ki de İlk transferimde o kadar çok belirti yaşadım ki anlatamam ve bir hafta İnanın ki evde yattım dinlendim kesinlikle olacak gözüyle bakıyordum Sonra olumsuz oldu sonra çok ara vermeden 2 transferimi istedim o süreçte embriyoları başka hastaneye taşıdım sonra transferim oldu dedim ki kendimi asla dinlemeyeceğim normal günlük rutin hayatıma devam ettim Hatta dışarı çıktım dolaştım Tabii ki çok ağır işlerde yapmadım ve 7 günde pozitifi görmüştüm şimdi hayırlısı şimdi ilaçlardan dolayı Tabii ki de kasık ağrılarım oluyor bel ağrım oluyor ama kafamı ona odaklamak istemiyorum, onun için ilerleyen günlerde yine test yaparım bakalım 🙈😍
Amin insallah dileyen herkese gonlundekini versin🌸 ben nasil davranirim bilmiyorum ama tedaviye baslayali bir ay bitti, transfer bekliyorum ama hayatimin merkezine koymadim hic. Transferde de hastalikliymisim gibi davranmak ve bana oyle davranilmasini istemiyorum sanirim. Hersey olacagina variyor. Dunyada milyonlarca kadin iliskiden sonra hamile kaldigi gunu bilmeden isine gidiyor evini temizliyor gezmeye gidiyor degil mi ama :)

Emin ol En güzelini yapıyorsun Aynen öyle ya Ne insanlar var öncekileri düşünmek lazım tarlada bağ bahçede iş yaparken hamile olduğunu bilmeyen birçok insan vardı Onun için her şey Rabbimden Allah'ım gönülden isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 😍🤲❤️

Emin ol En güzelini yapıyorsun Aynen öyle ya Ne insanlar var öncekileri düşünmek lazım tarlada bağ bahçede iş yaparken hamile olduğunu bilmeyen birçok insan vardı Onun için her şey Rabbimden Allah'ım gönülden isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 😍🤲❤️
Amin insallah❤️ duamiz belli hepimizin🌸 test sonucunuz icin guncellerseniz cok mutlu olurum,kendimi simdiden hazirlamak istiyorum gorebilecegim negatife veya pozitife. Tedaviye baslarken artik sona geldik tabikii olur diyordum, neler oldu yani daha transfere gelene dek. O yuzden fazla yukselmek istemiyorum sonra uzulmemek adina

Merhaba nasilsiniz keyfiniz nasil belirti var mi 🩷

İyi akşamlar , iyiyim siz nasılsınız yok hiç bir belirtim enterasan şekilde ama yok , hemşire aradı ağır kaldırmayın dedi dedim oğlum küçük kaldırıyorum malesef ki dikkat edin dedi normal işlerinizi yapın ama ağır kaldırmak uzanmak bu sürede bunlara dikkat edin dedi , sende var mı belirtiler sadece akşamları ishal gibi oluyorum onun dışında iyiyim 🙈

İyi akşamlar , iyiyim siz nasılsınız yok hiç bir belirtim enterasan şekilde ama yok , hemşire aradı ağır kaldırmayın dedi dedim oğlum küçük kaldırıyorum malesef ki dikkat edin dedi normal işlerinizi yapın ama ağır kaldırmak uzanmak bu sürede bunlara dikkat edin dedi , sende var mı belirtiler sadece akşamları ishal gibi oluyorum onun dışında iyiyim 🙈
Ben henuz transfer olmadim,adetimi bekliyorum ☺️ nolur dikkat edin kendinize, oglusunuza da kiyamazsiniz diye tahmin ediyorum ama kardesi icin azicik dayansin o da 🫠 iyi olmaniza cok sevindim

Bir de sormayi unutmusum oglunuz kacinci gun hangi kalite embriyoydu, ilk tutmayani yazmissiniz ama 😊 ben de ister istemez kendi embriyomun benzerleri var mi diye arastiriyorum tutunan

Oğlum 5.gün 4aa kaliteli bir embriyoydu şükür tuttu bende emin ol ki senij gibiydim sorup araştırıyordum insan ister istemez bir derttaş yada onu anlayan birileri olsun istiyor

Oğlum 5.gün 4aa kaliteli bir embriyoydu şükür tuttu bende emin ol ki senij gibiydim sorup araştırıyordum insan ister istemez bir derttaş yada onu anlayan birileri olsun istiyor
Evet ya burasi oyle kalabalik ki ayni dertten muzdarip olanlar olarak 🥲 4aa ile 3ab arasi cok fark var mi acaba bir bilgin var mi hic☺️

X