3ab embriyo transferi ile gebe kalanlar

Merhaba, bende ocakta 3cc ve 2cc çift embriyo transferi olucam doktorum %35 şans olduğunu söylüyor. Bu süreçte o kadar araştırdım ki inanın nasibi varsa tutunucak. Ayrıca labaratuvar ortamında gelisemeyen bizim rahmimizde gelişebiliyor biri yapay biri doğal ortam sonuçta. Benim bile ümidim varsa sizin hayli hayli olmalı :) hep poztif düşünün gerçekten bundan sonrası tamamen Allaha kalmış çünkü. İnsallah ikimizde ve bekleyen tüm herkes en yakın zamanda bebisine kabusur ❤️
Ay ne guzel ama iki tanelermis embriyolariniz❤️🎈 insallah ikimizin de tutunur saglikla. Sizin ne sebeple pgt bakilmisti acaba

Biz istemedik, doktorum israrla yapalim dedi ve gunun sonunda iyi ki yaptirmisiz diyorum aslinda. Hic gebelik olusmadigi icin normal yolla boyle bir sey olabilicegimden suphelendigini soyledi pgt sonucu cikinca
Bana hiç bahsetmediler bu pgt işinden yaptırablirdim bende benmde 8. Hafta düşük var belkide sorun var

Bana hiç bahsetmediler bu pgt işinden yaptırablirdim bende benmde 8. Hafta düşük var belkide sorun var
Umarim bir sey cikmaz ama ben yerinizde olsam bir de pgt ye gondermeyi denerdim. Biz sirf masrafi yuzunden yapmasak mi diyorduk cubku cok emindik bir hastaligimiz olmadigi icin bildigimiz. Ama oyle olmuyormus iste… hatta kacina yapalim diye aradilar merkezden, ben en iyi olan 5aa yapilsa yeter gibi dusunmustum. Esimin israriyla hepsine yapildi

3ab ile hamilelik elde eden var mi hanimlar aranizda? Internet bilgilerine gore orta kalite deniyor ama benimkilere pgt yapildi ve bir tek bu 3ab olan saglikli geldi. Diger 5aa 5ab ve 4bb embriyolarimin hepsi genetik olarak hastalikli ciktilar trizomi ve monozomi. Umut olun bana hadi 3ab li bebisi olanlari bu basliga bekliyorum❤️❤️❤️
Pgtli ise 3 e 4 bakmayın sağlıklı gelmiş önemli olan ı

Umarim bir sey cikmaz ama ben yerinizde olsam bir de pgt ye gondermeyi denerdim. Biz sirf masrafi yuzunden yapmasak mi diyorduk cubku cok emindik bir hastaligimiz olmadigi icin bildigimiz. Ama oyle olmuyormus iste… hatta kacina yapalim diye aradilar merkezden, ben en iyi olan 5aa yapilsa yeter gibi dusunmustum. Esimin israriyla hepsine yapildi
Benm 3 adet 5aa vardı 2sini aldım biti tuttu düştü şimdi 17 aralık transfer oda 5aa bir kere bile pgt gönderelim demedi medicalparkta tedavi olyorum neden demediler yaptırırdm o klan 1 taneyede bunca masraf etmişiz artk pgt eksk kalmamş olurdu

3ab ile hamilelik elde eden var mi hanimlar aranizda? Internet bilgilerine gore orta kalite deniyor ama benimkilere pgt yapildi ve bir tek bu 3ab olan saglikli geldi. Diger 5aa 5ab ve 4bb embriyolarimin hepsi genetik olarak hastalikli ciktilar trizomi ve monozomi. Umut olun bana hadi 3ab li bebisi olanlari bu basliga bekliyorum❤️❤️❤️
merhaba genetiğe neden gönderdiniz

Benm 3 adet 5aa vardı 2sini aldım biti tuttu düştü şimdi 17 aralık transfer oda 5aa bir kere bile pgt gönderelim demedi medicalparkta tedavi olyorum neden demediler yaptırırdm o klan 1 taneyede bunca masraf etmişiz artk pgt eksk kalmamş olurdu
Allah korusun bu da tutmazsa en basyan baslayacaksiniz madem kesin hepsine dondurmadan biyopsi aldirin ❤️

Peki biyopsi olduğnda tutma şansı kaç çok mu yükseliyor yada hepsi sağlksız gelse hiç transfer olmuyor o zaman yeniden m başlnyor
Evt hepsi sagliksiz gelseydi en bastan yapilacakti tum prosedurler. Biyopsili olanlarin da yuzde 70-80 sanirim tutunma orani ama 5aa lar filan icin sanirim bu oran var. Benim 3ab icin internet yuzde 50-60 yaziyor bilemiyorum tam detayini malesef

Evt hepsi sagliksiz gelseydi en bastan yapilacakti tum prosedurler. Biyopsili olanlarin da yuzde 70-80 sanirim tutunma orani ama 5aa lar filan icin sanirim bu oran var. Benim 3ab icin internet yuzde 50-60 yaziyor bilemiyorum tam detayini malesef
Bunu isteme sebebi nedir peki bugne kdrki hiçbir transferin tutmması mı düşükler mi kimyasallar mı ilk ne sebeple istenirki bu test

Bunu isteme sebebi nedir peki bugne kdrki hiçbir transferin tutmması mı düşükler mi kimyasallar mı ilk ne sebeple istenirki bu test
Bende hic gebelik olusmamasi suphelendirmis ve istemis. Bazen iste yumurta ve spermdeki bu hasarlar yuzunden saglikli embriyo olusamiyormus olussa da regl ile atilabiliyormus bebek olarak gelisemeden.

Pgt bakılmadı bizim, ilk deneme olduğu için 29 yumurta toplandı ama sadece 3 tane 5.gün donduruldu inşallah saglıklıdırlar diye ümit ediyoruz

Pgt bakılmadı bizim, ilk deneme olduğu için 29 yumurta toplandı ama sadece 3 tane 5.gün donduruldu inşallah saglıklıdırlar diye ümit ediyoruz
icinizi ferah tutun❤️ pgt lilerin de hepsi tutunmuyor ki malesef hicbirimizin garantisi yok🫠 sizden ne cok yumurta toplanmis harika bir sayi🫶🏼

Ah ne guzel sizin icin cok sevindim, ustelik riskli kismi da atlatmissiniz allah tamamina saglikla erdirsin insallah dilerim❤️benim doktorum da sadece bir embriyom kaldigini biliyor, 3ab oldugunu bilmiyor belki sizinki gibi transfer etmek istemeyebilir😔😔 ama ben sizin gibi sansimi denemek istiyorum acikcasi. Dunden beri ne 5aa larin tutmadigini okudum malesef bu forumda. Allahin takdirine kaliyor bi noktadan sonra isimiz gercekten.☺️ sizin ilk transferde mi bu 3ab ve 3aa tutmustu acaba?
Aminnn inşallah. Yok canım bir oglum var oda 8yıl önce tup bebekle oldu. Son beş yıldır 4 denemem oldu ki hepside 5aa kalite de yumurtalar hep transfer edildi ama tutmadı. Hastane değiştirdik son denemenizde dediğim gibi iki tane 5aa embiriyo sonucu olumsuz cıkınca 3aa ve 3ab transfer edildi🥰

Aminnn inşallah. Yok canım bir oglum var oda 8yıl önce tup bebekle oldu. Son beş yıldır 4 denemem oldu ki hepside 5aa kalite de yumurtalar hep transfer edildi ama tutmadı. Hastane değiştirdik son denemenizde dediğim gibi iki tane 5aa embiriyo sonucu olumsuz cıkınca 3aa ve 3ab transfer edildi🥰
Ay ne guzel kocaman oglunuz varmis❤️ sizde de belki 3luler daha kaliteli oluyodur kismetimiz 3lulerdedir🥹 oglunuzun o zamanki embriyo kalitesini hatirliyor musunuz

X