-
- Konu Sahibi olduolduoldu
Benim regli durumum ilaçlara bağlıAdetlerinizi aralığı kac gun kizlar, benim 21 gune bile düşüyor bazen
bebeğiniz olduğunda durumun tam olarak nasıldı, hormonlar v.sBenim regli durumum ilaçlara bağlıenson yasmin kullanarak 13 ocakta regli oldum
Bebeğim olduğunda benim tüm hormonlarım yerli yerinde ve hamilelikten önce 27-28 gün aralığında regli olurdum.bebeğiniz olduğunda durumun tam olarak nasıldı, hormonlar v.s
Geçmiş olsun. İlaçla birlikte bitkisel kürler deneyebilirsin. Kürlerle ilgili birçok yazı var klüpte. Saraçoğlu kürleri.Merhaba bende kadınlar kulübü üyesiyim vajinusmusla savaşıyorum tesadüfen sizlere denk geldi doktor bana menopoz tanısı koydu 27 yaşımdayım
tecrübelerinizle yardımcı olursanız sevinirim
Son 3 aylık adet tarihlerim
Kasım 12.
Aralık 12.
Ocak 18
Aralık ayında bı ara kanama gördüm 22.sinde
ESTRADİOL 6.41
FSH 91.5
PROLAKTİN 6.3
LUTEİNLESTİRİLEN HORMON 58.6
bana trisequens ilacını verdi sonuçlarım bunlar
Teşekkür ederim öneriniz içinKullanıyormısunuz bilmiyorum ama q enzim diye bir vitamin var onu da kullanın yumurta hücrelerini geliştirir ve genelde tüp bebek tedavilerinde hastalara veriliyor diye biliyorum 3 ay sonra etkisini gösteriyormuş
Canım 1 ay önce benimde sonuçlarım böyleydi sakın moralini bozma fsh yüksekliği yumurtalık sayını düşürüyor bunu sakın unutma,hayıt tohumu,testere dişli Aslan pençesi iç düzenli olarak kullan bunları bi sabah bi akşam ben bi sürü yol denedim düşürmeye başladım 50 ye düşürdüm ben herşey elimizde umudunu kaybetmeMerhaba bende kadınlar kulübü üyesiyim vajinusmusla savaşıyorum tesadüfen sizlere denk geldi doktor bana menopoz tanısı koydu 27 yaşımdayım
tecrübelerinizle yardımcı olursanız sevinirim
Son 3 aylık adet tarihlerim
Kasım 12.
Aralık 12.
Ocak 18
Aralık ayında bı ara kanama gördüm 22.sinde
ESTRADİOL 6.41
FSH 91.5
PROLAKTİN 6.3
LUTEİNLESTİRİLEN HORMON 58.6
bana trisequens ilacını verdi sonuçlarım bunlar
Sabahları aç karnına soğan suyu içiyorum 15 gün onu denicem sonra testere dişli aslan pençesi çayına gecicem saracoglunun YouTube kürleri vardı onları uyguluyorum bende yalnız benim anlamadığım şey bu FSH degeri 2 günde düştü benim 50 ye düştü şuan sadece soğan suyu ve triquens kullaniyorumCanım 1 ay önce benimde sonuçlarım böyleydi sakın moralini bozma fsh yüksekliği yumurtalık sayını düşürüyor bunu sakın unutma,hayıt tohumu,testere dişli Aslan pençesi iç düzenli olarak kullan bunları bi sabah bi akşam ben bi sürü yol denedim düşürmeye başladım 50 ye düşürdüm ben herşey elimizde umudunu kaybetme
İlk testi yaptirdigim gün 91.5 çıkmıştı benim 2 gün sonra tekrardan yaptırdım 50 ye düştüSabahları aç karnına soğan suyu içiyorum 15 gün onu denicem sonra testere dişli aslan pençesi çayına gecicem saracoglunun YouTube kürleri vardı onları uyguluyorum bende yalnız benim anlamadığım şey bu FSH degeri 2 günde düştü benim 50 ye düştü şuan sadece soğan suyu ve triquens kullaniyorum
Triquens nedir canım? Strese bağlı olan hormon adetinin 3 üncü günü ölçtürdün demiSabahları aç karnına soğan suyu içiyorum 15 gün onu denicem sonra testere dişli aslan pençesi çayına gecicem saracoglunun YouTube kürleri vardı onları uyguluyorum bende yalnız benim anlamadığım şey bu FSH degeri 2 günde düştü benim 50 ye düştü şuan sadece soğan suyu ve triquens kullaniyorum
MerhabaBence testinizi yineleyin iyi bir labratuarda yaptırın ki emin olun. Regli düzeninizde bir bozulmamı olmuştu ki gsh testç yaptırdınız?
Size özelden mesaj attım :)Merhaba
Eşimin 0 spermine rağmen doğal yolla oldu , demişsiniz.
Bunun için ne yaptınız ?
Gerçekten büyük başarı
Bende merak ettim bana da yazarmısınız çünkü artık benim eşim bir türlü gitmiyor test yaptırmaya bende herşey normal duruyor ondan şüphe etmeye başladımSize özelden mesaj attım :)
Merhabalar eşime her gün keçiboynuzu kaynatıp içirmiştim. Birde ginseng çayı kullanmıştık. Sperm sayı ve hareketliliğinde oldukça etkili oldu.Bende merak ettim bana da yazarmısınız çünkü artık benim eşim bir türlü gitmiyor test yaptırmaya bende herşey normal duruyor ondan şüphe etmeye başladım