39 yaşında yüksek Fsh ve düşük amh değerleriyle hamile kalma yolculuğum...

TRISEQUENS
TRISEQUENS kullanım sonucunuz nedir ișe yaradımı

Seed cycling ile yarıyormuymış? Ve Ez, lh kaç olmalı?

Merhaba, henüz sonuç alamadık,inş hayırlısıyla olur
Sizde durumlar nedir?
Benim henuz denemelerde ikinci ayim bu ay da denemeye devam. Omepa Q10 glutatyon(Nature s supreme) folic acid egricayir ari sutu ve kestane bali karisimi devam arada sedir bali corek otu karisimi kullaniyorum acvison maxijunoya da baslayacagim .yumurtalillar kendini uc ayda.ancak yeniliyormus o yuzden kullanmaya devam :)
Diyet de asiri onemli ben gluteni unlu urunleri komple biraktim kafein i biraktm kahve cay asla icmiyorum
Slow carb dusuk karbonhidratli bol sebzeli gun asri beyaz et kirmizi et birseyler tuketmeye calisiyorum haftada 4 gunde 1 saatwle cikardim yuruyusu

Günde kaç bardak ne kadar ölçüyle bitkiyi yapıyordunuz?
Ben saraçaoğlundan aldım canım günde iki sabah akşam içiliyor içinde tarifi var, içince yarım saat bi şey yeme falan diyordu ama midem hassas o yüzden ağrı yaptı bende günde bir içmiştim, adet ile başlıyorsun 15 gün içiliyor… şimdi tekrar başlasam mı diyorum adet olunca bi bakacağım keşke sürpriz olsa ama bu ayda hiç belirti yok

Ayni yastayiz bende de amh sorunu var, bir ara fsh 30 a cikti sonra kendi kendine düştü. Insallah beraber guzel haber alalim
Merhaba hamile kalabildiniz mi acaba? Fsh iniz düştü mu ? Ben 31 yaşındayım fsh 34 tü bi kaç ay evvel ben hayıt macunu kullandım ve geçen ay fsh 50 olmuş ayrıca kistte oluşmuş. Şimdi 44 gün oldu adet olamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…