39 yaşında gebe kalan, kalmaya uğraşan , anne olan var mı kızlar …

Sipser

2025 te bekliyorum o halde seni ♥️
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.060
1.426
333
Kızlar her türlü doktor kontrolunu yaptırdık eşim de ben de . Bir sorun görünmüyor misal amh 2.88, yaptırmadığım bi rahim filmi kaldı. Ben yaşlarda bir şekilde hamile kalan , kür deneyen, bitki deneyen , takviye vitaminlerin faydasını gören ..ne bileyim herhangi bir tavsiyesi olan var mı

Ben 39 yasında doğum yaptım, ancak bitki kürü gibi şeyler hiç denemedim hatta amh nedir bu sitede öğrendim. Siz de eğer bir sağlık sorununuz yoksa ve Allah nasip ederse doğal hamile kalabilirsiniz. Kilom idealdi, düzgün besleniyordum ( sigara alkol ya da fast food tüketmiyordum) ve senelerdir hergün 1 saat yürüyüş yaparım, hamile kalma durumunu hiç ama hiç kafama takmadım, rutin kullandıgım vitaminlere devam ediyordum . 3 hamileliğimde de ilk denemede hamile kaldım.( 2’si başarısız sonuclandı) Kan pıhtılaşması ile ilgili test yaptırmıstım , hamile iken ilk 3 ay kan sulandırıcı kullandım. kromozom testi yaptırmıstık eşimle. Rahim filmi çektirin bence, ben 1 dıs gebelik ve 1 de zorunlu kürtaj oldugum için daha sonra önlem olarak rahim filmi çektirdim( yapısıklık vs olmasın diye) belki rahim ile ilgili kapalı tüp ya da şekil bozukluğu vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…