39 tip hpv-siğil yakma-Deflagyn-velp-papmax

caglapek

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
6
0
44
Tip 39 siğilim var fakat smear temiz.Siğiller yakılacak.Doktorum 3 ay boyunca deflagyn,velp,papmax kullanmamı istedi.Kullananlar varsa bilgi almak isterim.Ayrıca siğil yakımında sedasyon almak istemedim doktorum emla ile uyuşturup iğneyi öyle yaparız sonrasında yakarız kondilomları dedi.Siğil yaktırmak acı veriyor mu?

Bende Velp kullananlardan bilgi almak istiyorum. Doktorum velp ve deflagyn yazdı ama Velp’in ürik asit yükseltme yan etkisi beni biraz korkuttu. Bir de 3 kutu fazla olmaz mı? Lütfen kullananlar varsa gelişmelerini yazabilirler mi?

Sizde ki teşhis tam olarak nedir?

Hpv 53 pozitif smearim temiz.
Benimde 39 pozitif smear temiz.Bir doktor kolposkopi ve biyopsi yapmamız şart dedi smear temiz olduğu için yaptırmak istemedim doktor değişikliği yaptım Şu anki doktorumda Velp papmax deflagyn ile medikal tedavi yapıyor.Ama kolposkopi ile rahim ağzını traşlatmslımıydım doğru olan bumuydu tereddütteyim zira bu ilaçlar çok ağır.

39 yüksek risklilerden miydi?
Doktor Benden de kolposkopi istemedi.
Bence ikinci bir doktora daha danışarak çok iyi yapmışsınız. Zaten smear temiz ise kolposkopiye ihtiyaç duymuyor bazı doktorlar.
Şuan sadece virüs halinde, herhangi bir hücresel bozukluk yapmamış demekki. Siğillerinizden kurtulup, bağışıklık destekleyici tedavi daha mantıklı geldi bana da.

Hpv 53 pozitif smearim temiz.

39 tip en yüksek risk grubunda 53 tipte olası riskte çokta nadir görülen bir tür sizde ki bildiğim kadarıyla.Siğiliniz var mıydı?Yaktırdınız mı?Benim bu hafta yakılacak sedasyon istemedim emla ile uyuşturup o şekilde yakacak doktorum yalnız çok korkuyorum bir taraftan.

benim biraz tuhaf bir durum oldu. İki doz aşım vardı bu virüsü kaptığımda. Sanki geleceği hissetmiş gibi çok hassastım bu konularda. 3. Dozunun tarihinin gelmesini bekliyordum. Ekim ayında aldım bu virüsü. Kontrol esnasında ortaya çıktı. Siğilim yok. Fakat sonra olur mu olmaz mı bilemiyorum. Doktor muhtemelen baska tiplerde olabilirdi aşı korumuş dedi. Zaten 53 aşı içeriğinde yok. 3. Dozumu da aralık başında oldum.
doktor üzülme vücudun bunu atar dedi. Henüz vitaminler dışında doktorun yazdığı takviyeleri alıp başlamadım. Bir taraftan yılbaşı gelmeden almakta lazım heralde. Her yılbaşı zam yapılıyor. Kimseyle de paylaşamıyorum. Bazen düşünceler yiyip bitiriyor geceleri uyuyamıyorum.
Bu arada korkmayın rahatlatın kendinizi emin olun milyonlarca insan var. Doktor bana toplumun yüzde 80 ninde var kimisi farkında bile değil dedi. Ve siğilleri yakma konusunda fazla bir acı olmadığını söylüyorlar. İnşallah öyle olucaktır sizin içinde başka bir çaresi yok zaten yaksınlar da bir an önce kurtulursunuz. Olumlu düşünün hep emin olun geçip gidecek herşey bir tecrübe bizim için.
Çok yayıldı mı yoksa bir iki tane mi var siğiller? Bir de aşınızı oldunuz mu?

Aşı olarak çok doğru bir harekette bulunmuşsunuz.Ben aşı olamadım 42 yaşındayım ve aşı için geç kalındığını söyledi hekimler.Benden size naçizane bir tavsiye; hpv tipiniz çok riskli değil bağışıklık güçlendiricileri kullanırsanız vücudun atma potansiyeli yükselir.Ben pazar gününden itibaren içmeye başladım bilmiyorum bir faydasını görürmüyüm.Fayda-zarar hesabını yapınca yan etkilerini göze almak zorunda kaldım.Fiyatları yüksek ilaçların 3 lü set deflagyn,1 kutu Velp 3 kutu papmax ve emlaya 20.000 ödedim.Karar vermenize bir faydası olur diye detaylı yazdım. Güzel haberlerimiz olsun inşallah bu konuyla ilgili birbirimize yeni yılda

Aminn çok tatlısınız. Evet oldukça yüksek fiyatlar. Bende ondan dolayı bekledim biraz yan etkilerini de okuyunca kararsız kaldım. Bu hafta alacağım. Doktor 3 ay dedi bana ama ben 3 deflagyn 2 kutuda velp tablet alayım dedim. Çünkü Velp 3 kutu birden fazla olur diye düşündüm. Gerekirse sonra ahcc ile devam edeyim diyorum. ben 32 yaşındayım ama benim doktorum da aşının 45-50 yaşa kadar etkisi oluyor demişti bence siz yine de bir araştırın siz de daha gençsiniz bunu atlattıktan sonra allah korusun ama tekrar karşılaşabiliriz farklı tipleri ile. Hiç bişey tam korumuyor biliyorsunuz. En azından 9 türünden korunmuş oluruz.
Güzel haberlerinizi bekliyorum bende. İnşallah 2025 çok uğurlu gelsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…