Evet çıktı işte ama açılma yok denildi birkaç gün önce eve gönderildim hissettiğim sancı yok şuan yine ama dediğim gibi bebek kendini çok sikiyo bırakıyorNst'de sancı çıkmadı mı?
Bebek sıvının içinde onun hareketlerini hissedebilirsiniz ama kendini sıkıp bırakması gibi bir şeyi hissedemezsiniz. Rahim kasılmaya başlamış olabilir. Doktorunuz ile görüşün.Kızlar 39 haftalık gebeyim bebeğim daha önce de kendini sıkıp bırakıyordu, ama şu bir haftadır kendini günde 10 15 defa aşırı sıkıyor yukarı çıkıyor tepe gibi oluyor resmen sonra da bırakıyor ama hiç sancım yok geçen hafta bakıldı açılma da yok dedi. Anlayamıyorum bunu yaşayan oldu mu sebebi nedir sizce
Çarşamba günü kontrolüm var ogune kadar doğurmazsam tabi soracağımBebek sıvının içinde onun hareketlerini hissedebilirsiniz ama kendini sıkıp bırakması gibi bir şeyi hissedemezsiniz. Rahim kasılmaya başlamış olabilir. Doktorunuz ile görüşün.
Bebek sıkmıyor işte sancı o, bende de açılma yoktu ama 2 gün yatış yapıldı sancı için ilaç kullandırttılar geçti şükür, siz de aksatmayınEvet çıktı işte ama açılma yok denildi birkaç gün önce eve gönderildim hissettiğim sancı yok şuan yine ama dediğim gibi bebek kendini çok sikiyo bırakıyor
Sizin çok küçük muydu ki bebeğiniz durdurdular sanciyi benim 39 haftalık ya acaba doğuma alicaz derler miBebek sıkmıyor işte sancı o, bende de açılma yoktu ama 2 gün yatış yapıldı sancı için ilaç kullandırttılar geçti şükür, siz de aksatmayın
34 benimki, 35'ten sonra sancı yeniden başlarsa durdurmayız dedi doktorum. Sizde de durdurmayıp açılmayı bekleyebilirlerSizin çok küçük muydu ki bebeğiniz durdurdular sanciyi benim 39 haftalık ya acaba doğuma alicaz derler mi
Oyy sağlıkla gelsinler inşallah bebislerimiz34 benimki, 35'ten sonra sancı yeniden başlarsa durdurmayız dedi doktorum. Sizde de durdurmayıp açılmayı bekleyebilirler
OyyOyy sağlıkla gelsinler inşallah bebislerimizbakalım doktoruma soracağım ne diyecek bu durumda.birde şey diycem size az önce sekerimi ölçtüm 295 çıktı biliyorum yüksek ama ilk defa bu kadar yüksek çıktı bebeğe zararı olur mu
Şimdiye kadar hep iyiydi aslında bugün böyle yüksek çıktı ama korktum bundan sonra azıcık tatlı birşey bile yemem en azından doğuma kadar önerileriniz için çok sağolun,Oyyaz bi yürüyüş mü yapsanız baya yüksek çıkmış, düzenli yükselirse dokunur tabii ama tek seferlik bilemiyorum düşürürseniz sorun olmaz bence