39 haftalık gebelikte bebek kendini sıkıp bırakıyor

Mina B

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
82
25
23
Kızlar 39 haftalık gebeyim bebeğim daha önce de kendini sıkıp bırakıyordu, ama şu bir haftadır kendini günde 10 15 defa aşırı sıkıyor yukarı çıkıyor tepe gibi oluyor resmen sonra da bırakıyor ama hiç sancım yok geçen hafta bakıldı açılma da yok dedi. Anlayamıyorum bunu yaşayan oldu mu sebebi nedir sizce

Bebek sıkmıyor rahim sıkıyor. Kasılmaya doğuma hazırlanmaya çalışıyor. Düzenli olursa doğum yaklaşıyor demektir. Yarım saatte bir yirmi dkda bir diyerek sıklasacak ve açılma da o esnada olacak.

Bebek sıvının içinde onun hareketlerini hissedebilirsiniz ama kendini sıkıp bırakması gibi bir şeyi hissedemezsiniz. Rahim kasılmaya başlamış olabilir. Doktorunuz ile görüşün.

Bebek sıvının içinde onun hareketlerini hissedebilirsiniz ama kendini sıkıp bırakması gibi bir şeyi hissedemezsiniz. Rahim kasılmaya başlamış olabilir. Doktorunuz ile görüşün.
Çarşamba günü kontrolüm var ogune kadar doğurmazsam tabi soracağım

Evet çıktı işte ama açılma yok denildi birkaç gün önce eve gönderildim hissettiğim sancı yok şuan yine ama dediğim gibi bebek kendini çok sikiyo bırakıyor
Bebek sıkmıyor işte sancı o, bende de açılma yoktu ama 2 gün yatış yapıldı sancı için ilaç kullandırttılar geçti şükür, siz de aksatmayın

Bebek sıkmıyor işte sancı o, bende de açılma yoktu ama 2 gün yatış yapıldı sancı için ilaç kullandırttılar geçti şükür, siz de aksatmayın
Sizin çok küçük muydu ki bebeğiniz durdurdular sanciyi benim 39 haftalık ya acaba doğuma alicaz derler mi

Sizin çok küçük muydu ki bebeğiniz durdurdular sanciyi benim 39 haftalık ya acaba doğuma alicaz derler mi
34 benimki, 35'ten sonra sancı yeniden başlarsa durdurmayız dedi doktorum. Sizde de durdurmayıp açılmayı bekleyebilirler

34 benimki, 35'ten sonra sancı yeniden başlarsa durdurmayız dedi doktorum. Sizde de durdurmayıp açılmayı bekleyebilirler
Oyy sağlıkla gelsinler inşallah bebislerimiz bakalım doktoruma soracağım ne diyecek bu durumda.birde şey diycem size az önce sekerimi ölçtüm 295 çıktı biliyorum yüksek ama ilk defa bu kadar yüksek çıktı bebeğe zararı olur mu

Oyy az bi yürüyüş mü yapsanız baya yüksek çıkmış, düzenli yükselirse dokunur tabii ama tek seferlik bilemiyorum düşürürseniz sorun olmaz bence

Oyy az bi yürüyüş mü yapsanız baya yüksek çıkmış, düzenli yükselirse dokunur tabii ama tek seferlik bilemiyorum düşürürseniz sorun olmaz bence
Şimdiye kadar hep iyiydi aslında bugün böyle yüksek çıktı ama korktum bundan sonra azıcık tatlı birşey bile yemem en azından doğuma kadar önerileriniz için çok sağolun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…