Sağolun Allah razı olsun.Rabbim sabırlar versin. Cennette şefaatçi olacak minik meleginiz size 2 kadın doğum doktoruna gidin ve ortalaması alın ama bildiğim sezeryan yerinin belirli bir süre iyileşmesi gerek ameliyat oldgmz için. Siz toparlann inşallah Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
(Ben de bu sürecin kıyısından döndüm burda bahsetmk isterim ki anneler 40 yıllık bashekimlk yapmış bir doktor bile bunu kaçırdı sizler düşmeyin bu duruma.
37+5 son aya girdiğimde bile 2 haftada 1 gel dedi doktorum her şeyim hamillgn başından beri normaldi. Sabah uyandim hareket azalmsti ve karnım aşağı düşmüştü direk o panikle hastaneye gittik ve suyu bitip tamamen zar üzerine yapışmıştı. Doktor 4 boyuta gonderdi ama nasıl panik anlatamam acil sezeryana alndm.
Doktorun beti benzi atmsti. Bunu kimseyi korkutmak için degil de annelere örnek olsun diye anlatyrm. Keşke biri de bana anlatsydi haberim olurdu diyrm. Son aylar hafif hareket azalsa bile azıcık kontlre gidin 2 hafta asla beklmyn)
2 değil 4 doktora gittim galiba hala da gitmeye devam edeceğim. Bir sürü hepsini gezmek istiyorum hepsinden görüş almak istiyorum
Bazen gebelikte herşey iyi gidiyorken galiba doktorlar zaten ilerliyor birşey olmaz diye mi düşünüyor bilmiyorum. Benim doktorda takip ettiğim gebeler içinde en sorunsuz ilerleyen sendin diyor. ama birşeyler mi gözden kaçtı bilmiyorum
2 gün önce kontroldeydim aslında bende herşey iyiydi, 2 gün sonra birden ne oldu bilemiyoruz..
Keşke ongorulebilseydi..
Sizin bebeğinizin durumu nasıl peki