Allahım sizede sabrını versin. Eminim ki her ne kadar yerine şuan yeni evlat hayaliniz var olsada, yenisi içinizde olsada oğlunuz hep içinizde hep onun özlemi vardır..Merhaba canım seni en iyi anlayanlar dan biri benim. Ben de oğlumu karnımda kaybettim son ayımızda sezaryen oldum çok zor zamanlardan geçtim psikolojik açıdan bitmiştim resmen nst odasın da herkesin bebeğinin kalbi atıp benim bebeğimin kalbinin atmadığın da öğrendim rabbim kimseye yaşatmasın kordon da kan pıhtılaşması dendi otopsi yaptırmadım yaptıramazdım insan göz bebeğini nasıl parçalatır ki. Bir çok doktor gezdim rahmi kontrol ettirdim dikislerimi kontrol ettirdim genetik test yaptırdım sonuçlar temiz bize 6 ay dedi ameliyatı yapan doktor gittim doktorlara da sordum hemen hamile kalabilirsin, 6 sonra kalabilirsin,1 yıl sonra kalabilirsin 2 yıl sonra kalabilirsin diyen bile oldu ben ve 6 aydan sonra düşünülebilir çünkü ben öyle yaptım bu arada eşime de genetik test yaptık o da temiz çok şür Rabbime bu duyguyu bir daha yasattı şuan hamileyim ama korkularım da var kaygılarım da eşim ailem en büyük destekçilerim oldular bittim dediğim yerden yeniden yeşerdim Allah herkese nasip etsin rabbim sağlıklı bir şekilde doğup büyümelerini nasip etsin kimseye evlat acısı yaşatmasın bunun vakti zamanı yaşı ayı yok. Bu süreçte ikinci kez hala oldum bizim de sınavımız buymuş. Yine aynı heyecanları yaşamaya başladım çok şükür tekrar hamile kalmak isteyenler umarım okur ben de burda üzüldüm agladım yazdım yazdım derdimi paylaştım umarım bir nebzede olsa umut olur sizlere bunları yazarken bile baya ağladım sizler sakın ağlamayın hep gülün içinize atmayın paylaşın..
Allahım sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.. darısı bana ve tüm isteyenlere
Dediğiniz gibi doktorlar bu konuda fikir ayrılığı yasiyorlar. Bende 4 doktora gittim 2 si 6 ay yeter dedi 2 si 1 yıl hatta 2 olsa çok iyi olur dedi
İnşallah en doğru zamanda nasip olur bizede, şuan zaten benimde genetik testlerim çıkmadı onları bekliyoruz inşallah bir sorun çıkmaz.
Ağlamadan durabilmek çok zor , insanın içi çok farklı yanıyor.. ömrümde yaşadığım hiç bir acıya benzemiyormus
Bu yaşadığımız acılarımız son olsun bundan sonra rabbim güzellikler nasıp etsin.