Doktora gitmen gerekiyorKızlar çok acil bakabilir misiniz 39. Haftaya girmek üzereyim dünden beri mide bulantısı yaşıyordum bugün kustum sancım yok ama 2 gün önce 1 cm açıldı demişlerdi. Sancı olmadan gitmek istemiyorum ama kusmak tehlikeli diyor herkes internette sadece mide bulantısı yazıyor kusma göremedim bilgisi olan cevap verebilir mi?
Nst ile baktılar mı sancı çıkmadı mı gittiğinizde? Hamileliğimde 1 kere bile midem bulanmamıştı sadece doğum sancısı çekerken hastanede kusmuştum.Kızlar çok acil bakabilir misiniz 39. Haftaya girmek üzereyim dünden beri mide bulantısı yaşıyordum bugün kustum sancım yok ama 2 gün önce 1 cm açıldı demişlerdi. Sancı olmadan gitmek istemiyorum ama kusmak tehlikeli diyor herkes internette sadece mide bulantısı yazıyor kusma göremedim bilgisi olan cevap verebilir mi?
Nst de sancı yok bebek hareketlerinde azalma çıkıyor serum verip eve gönderiyorlar.Nst ile baktılar mı sancı çıkmadı mı gittiğinizde? Hamileliğimde 1 kere bile midem bulanmamıştı sadece doğum sancısı çekerken hastanede kusmuştum.
Bir yerde hata yapıyorlar başka bir doktora görünme ihtimalin varsa bence bir görünGittim yediğin birşey dokunmuştur diyor39+2 yim hala ne ağrı var ne de sızı kafay
Nst de sancı yok bebek hareketlerinde azalma çıkıyor serum verip eve gönderiyorlar.
Nasıl oldunuz?Kızlar çok acil bakabilir misiniz 39. Haftaya girmek üzereyim dünden beri mide bulantısı yaşıyordum bugün kustum sancım yok ama 2 gün önce 1 cm açıldı demişlerdi. Sancı olmadan gitmek istemiyorum ama kusmak tehlikeli diyor herkes internette sadece mide bulantısı yazıyor kusma göremedim bilgisi olan cevap verebilir mi?
Hala aynıyım kusuyorum testler dahil nst herşeye baktılar kusmam dışında herşeyi söyleyip gönderiyorlarNasıl oldunuz?
3 gün geçmiş
Bebeğin gelişimi iki hafta geriymis... Bugün kontrolüm var zaten 41 e kadar vakit var dediler. İlk gebeliğim işin garibi ben ilk aylar hiç kusmamiştim herkes şok tabi 27. Hafta bı kusma geldi günde 5 kere falan dedim gelişiyor herhalde baskı uyguluyor. Ama şimdi zaten süre bitti bitecek daha neyin kusması buBebeğin gelişimi yeterli değil mi suni sancı verip doğurtmak istemediler mi?
Kusma bu ara duyuyorum.
Sudan dolayı salgın mı var aceba.
Normal doğum mu yaptınız daha önce.
Allah şifa versin.
Bulantı kesici kusma kesici ilaç vs vermediler mi?
Amin teşekkür ederimHayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gecmis olsun son durum ne bende 38+3kusma varAmin teşekkür ederim
Benim bebek 32 günlük artıkGecmis olsun son durum ne bende 38+3kusma var
Dogum yaptim cok da sacli degilBenim bebek 32 günlük artıkama bilgi vereyim doğum yapana kadar kustum hiç gitmedi. Aşırı saçlı doğdu ben tüyüne verdim kusmamı birde plasenta çok yukaridaymis benim mideye baskı uygulamis olabilir hala tam bir bilgim yok o konuda Allah yardımcın olsun
Sen ogrenebildinmiDogum yaptim cok da sacli degil
Dogum yakin ondan demişti doktor banaSen ogrenebildinmi