39. Hafta kusma

dunyamsn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
469
134
23
Kızlar çok acil bakabilir misiniz 39. Haftaya girmek üzereyim dünden beri mide bulantısı yaşıyordum bugün kustum sancım yok ama 2 gün önce 1 cm açıldı demişlerdi. Sancı olmadan gitmek istemiyorum ama kusmak tehlikeli diyor herkes internette sadece mide bulantısı yazıyor kusma göremedim bilgisi olan cevap verebilir mi?

Doktora gitmen gerekiyor

Gittim yediğin birşey dokunmuştur diyor 39+2 yim hala ne ağrı var ne de sızı kafayı yicem az kaldı.

Nst ile baktılar mı sancı çıkmadı mı gittiğinizde? Hamileliğimde 1 kere bile midem bulanmamıştı sadece doğum sancısı çekerken hastanede kusmuştum.

Gittim yediğin birşey dokunmuştur diyor 39+2 yim hala ne ağrı var ne de sızı kafay
Nst ile baktılar mı sancı çıkmadı mı gittiğinizde? Hamileliğimde 1 kere bile midem bulanmamıştı sadece doğum sancısı çekerken hastanede kusmuştum.
Nst de sancı yok bebek hareketlerinde azalma çıkıyor serum verip eve gönderiyorlar.

Gittim yediğin birşey dokunmuştur diyor 39+2 yim hala ne ağrı var ne de sızı kafay

Nst de sancı yok bebek hareketlerinde azalma çıkıyor serum verip eve gönderiyorlar.
Bir yerde hata yapıyorlar başka bir doktora görünme ihtimalin varsa bence bir görün

Nasıl oldunuz?
3 gün geçmiş

Nasıl oldunuz?
3 gün geçmiş
Hala aynıyım kusuyorum testler dahil nst herşeye baktılar kusmam dışında herşeyi söyleyip gönderiyorlar doğumdan sonra birşey çıkarsa hepsini şikayet edicem gitmediğim hastane kalmadı hepsinde en az 4 saat durmusumdur. Sonuç yok...

Bebeğin gelişimi yeterli değil mi suni sancı verip doğurtmak istemediler mi?
Kusma bu ara duyuyorum.
Sudan dolayı salgın mı var aceba.
Normal doğum mu yaptınız daha önce.
Allah şifa versin.
Bulantı kesici kusma kesici ilaç vs vermediler mi?

Bebeğin gelişimi iki hafta geriymis... Bugün kontrolüm var zaten 41 e kadar vakit var dediler. İlk gebeliğim işin garibi ben ilk aylar hiç kusmamiştim herkes şok tabi 27. Hafta bı kusma geldi günde 5 kere falan dedim gelişiyor herhalde baskı uyguluyor. Ama şimdi zaten süre bitti bitecek daha neyin kusması bu ilaç falan hicbisey vermediler.

Gecmis olsun son durum ne bende 38+3kusma var
Benim bebek 32 günlük artık ama bilgi vereyim doğum yapana kadar kustum hiç gitmedi. Aşırı saçlı doğdu ben tüyüne verdim kusmamı birde plasenta çok yukaridaymis benim mideye baskı uygulamis olabilir hala tam bir bilgim yok o konuda Allah yardımcın olsun

Dogum yaptim cok da sacli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…