39 günlük bebeğim kabız

2 gece sürdü bizim
Hiç kabızlığı olmadı hatta akışa yazı yazdım aşırı kaka yapıyordu korkmuştum…
İnan bir saatlik uykuylayım aynı benim bebekte öyle çatlayana kadar ağlıyor altı temiz emzirdim mama verdim gazını çıkarttım neden ağladığını asla anlamıyorum çocuk gram uyumadı gözleri şiş benim sütüm fazla yok mecbur mama veriyorum sağma makinem gelsin sütüm ne kadar onu bile bilmiyorum keşke mama ve emzirme bedeli kadar gelse hiç mama vermesem ay bilmiyorum bende çok yoruldum şimdi annem biraz ilgileniyor kahve içiyorum hızlı hızlı

Yavrum benim yaa ağlayacak o kadar ne var kuzum benim. Rabbim güç kuvvet versin sana bebeğe de sükûnet İnsaAllah.

Bizim kaç gündür aşırı gazlıydı. Acile götürdük uyumuyor çocuk çatladı elimizde. Doktor röntgen çekti çok anormal gazı var dedi bidaha acile dğl polikliniğe götürün dedi. Götürdük zaten ertesi gün. Demek istediğim mama yaptı ben sütüm de gaz yapıyor sandım. Birgün sütümü kestim birgün mama hangisi rahatsız ediyor diye. Sütümü kestiğim gün mama full verdim o gün ve ondan önceki gün bebek kabız oldu. Dün önceki günden vermediğim sütlerimi dolaba koymuştum, dün de sadece sütümü verdim. Bebeğin bağırsakları düzene girdi, gaz da çıkardı kakasını da demek mamadaydı problem.
Sütüm ikindi bitti 2 defa mama verdim şuan sağıyorum tek seferlik süt olacak, benimde keşke gelse sadece süt versem. Ama nasip ne diyelim. Kızımı da hep mamayla büyüttüm ben her iki çocuğum böyle. Sağlıklı olsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…