- 2 Ağustos 2013
- 33.957
- 100.686
O zaman yeni mama yapmış da olabilirEvolvia kullanırken rahattı birkaç gündür böyle
Olabilir gaz yapmayan yapmıyor zaten ilk içişte belli oluyor.Evolvia benim kızımı aşırı kabız yapmıştı doğduğunda onla başlamıştık 1.haftada bırakmıştım. O yapmış olabilir mi acaba?
Aynen 3.mama olacak yavrum kasıla kasıla mahvolduO zaman yeni mama yapmış da olabilir
Probıyotık olarak forbıe mınnıesten baskasına itibar etmem bebişlerde desemTakipli olduğumuz doktor var. Düzenli sabah aksam ilaç kullanıyor bebek. Doktoru verdi. Gazı çok olunca yine gittik probiyotik iyi gelmedi mi dedi doktor. Hayır deyince olsun devam edin dedi(nöroloji doktoru bu) dahiliye doktoru da başka bitane yazdı birini sabah aksam, diğerini günde 5 damla
Bizde onu sabah aksam kullanıyoruz. 2 çeşit ilaç kullanıyoruz onların mı yan etkisi mama mı anlamadım.Probıyotık olarak forbıe mınnıesten baskasına itibar etmem bebişlerde desem
İnternetten alabilirsiniz ben eczacımdan rica etmiştim getirmişlerdi öyle de sorabilirsiniz. İnşallah bebiş iyi olur gerçekten gaz kabız çok zorBizde hipp'in organik combiotic olanı kullanıyoruz. Bugün sabah yaptı kaka. Ama çok sert çıkarfı yetişkinler gibi canı çıktı.
Peki o dediğiniz zeytin yağını nereden bulabilirim
Yorumunuza atlamış oldum ama ben de probiyotik arayışındayımProbıyotık olarak forbıe mınnıesten baskasına itibar etmem bebişlerde desem
Amin amin çok teşekkür ederim.İnternetten alabilirsiniz ben eczacımdan rica etmiştim getirmişlerdi öyle de sorabilirsiniz. İnşallah bebiş iyi olur gerçekten gaz kabız çok zor
Oh çok şükür mamadan demek ki.Amin amin çok teşekkür ederim.Galiba mama yapıyor bugün hiç kullanmadım biriktirdiğim sütlerim vardı. Aksam 8 9 gibi rahat çıkardı şuanda da ya gaz ya da tuvaletini yaptı bakacağım
Ohh evet yaa kaka yapmıs. Şuan o kadar güzel gaz çıkardı ki şükür. Ağlayıp durdum aksam boyunca. Çok teşekkür ederimOh çok şükür mamadan demek ki.
Bu soruna en sonunda alerjisi oldugu icin diyet yaparak ve alerji mamasi kullanarak cozum bulduk biz. Bizde cok cektik. Istersen bi alerji doktoruna git canim. Soyle ki kan da her zaman cikmiyor sindirimi etkileyen besin alerjileri demisti doktorumuz o yuzden biz diyet ile neye alerjisi oldugunu bulmustuk sut urunleri cikmisti. Bulgur falanda cok yapiyordu gazi gerci ama alerji sut urunleriydi. Sende istersen bi alerji uzmanina git. Kakada mukus falanda baslar zamanla alerji olunca genelde anlarsin zaten. Birde eger doktor neye alerjisi oldugunu deneyerek bul derse 3 haftadan sonra anlasiliyor aklinda olsun. Mesela sut urunlerjni kestin, sut icermeyen mama verdin diyelim 1 hafta sonra hemen ise yaramiyor diye dusunme 1 ay civari bir surede rahatliyor bebek doktor soyler zaten bunlari ama yinede bende hatirlatayim dedim.Merhaba bebeğim 39 günlük. Probiyotik kullanmamıza rağmen kabız ve aşırı gazlı. Hastaneye de götürdük hiç bir ilerleme yok. Bugün zeytin yağı yardımı ile biraz çıkarttı ama af buyurun yetiştin tuvaleti gibiydi. Yavrum ıkına ıkına çıkardı. Ilık duş aldırdım yine ne gazını çıkardı ne de tuvaletini. Çok kasılıyor canım çekiliyor resmen.
Anne sütü mama karısık gidiyoruz. Evolvia kullanıyorduk çok yer baktık bulamadık mecburen hipp aldık o mu yapıyor anlamadım.
Kuzum ara telefonla. Sor. Fiyatını da sor. Ona göre gidersin. Benim bebeğim ar mama kullanıyor mecbur hep eczaneden alıyorum. Her eczanede ya da her zaman olmuyor. Arayıp soruyorum. Hepsini tek tek gezmek zorunda kalmazsın. En yakın olandan başla aramaya… ama bence bulursunFiyat hiç önemli dğl de bulabilirsek eğer
Çok teşekkür ederim.Bu soruna en sonunda alerjisi oldugu icin diyet yaparak ve alerji mamasi kullanarak cozum bulduk biz. Bizde cok cektik. Istersen bi alerji doktoruna git canim. Soyle ki kan da her zaman cikmiyor sindirimi etkileyen besin alerjileri demisti doktorumuz o yuzden biz diyet ile neye alerjisi oldugunu bulmustuk sut urunleri cikmisti. Bulgur falanda cok yapiyordu gazi gerci ama alerji sut urunleriydi. Sende istersen bi alerji uzmanina git. Kakada mukus falanda baslar zamanla alerji olunca genelde anlarsin zaten. Birde eger doktor neye alerjisi oldugunu deneyerek bul derse 3 haftadan sonra anlasiliyor aklinda olsun. Mesela sut urunlerjni kestin, sut icermeyen mama verdin diyelim 1 hafta sonra hemen ise yaramiyor diye dusunme 1 ay civari bir surede rahatliyor bebek doktor soyler zaten bunlari ama yinede bende hatirlatayim dedim.
Öyle yapacağım. Ama şimdi riske de atmak istemiyorum. Genel itibariyle güncel olan mamalardan mı denesem diyorum. Arama bulma sıkıntısı olmaz. Bilsem iyi gelecek başka bir mama denerim. Galiba öyle yapacağım. Bebeğin bağırsaklarını çok etkiler mi acaba bilemedim. Kızomda sonuna kadar aptamil kullanmıştım hiç böyle bsyle karsılasmadım.Kuzum ara telefonla. Sor. Fiyatını da sor. Ona göre gidersin. Benim bebeğim ar mama kullanıyor mecbur hep eczaneden alıyorum. Her eczanede ya da her zaman olmuyor. Arayıp soruyorum. Hepsini tek tek gezmek zorunda kalmazsın. En yakın olandan başla aramaya… ama bence bulursun
Evolvia da çok az bulunan bir mama değil aslında. Ama sizin sansınıza olmayan zamanına denk gelmişsiniz… ya markayı değiştirmeye çalışacaksın. Ya da evolviayı buldukça çoklu stok yapacaksın. Ben olsam şahsen bebeğe iyi geliyorsa onunla devam ederdim. Şu 2 haftada internetten söyleseydin elli defa gelmişti mesela. 2 kutu,3 kutu al mamayı. Son kutuyu açtığın gibi söyle yenisini… kız evolvia cidden bir sey değil. Benimki ar aptamil içiyor. Sadece eczanelerde var. Hiçbir markette, internette satısı yok. Yasak. Eczanede de 900 tl. Coğu eczanede de yok. Ara ki bulasın… o yüzden bana şu marka bu marka falan çok kolay geliyor. İnternet satısı var. Farklı marketlerde var. Çok rahat temin edebilirsin. Ben gibi sadece eczanede satılan, coğu eczanede de olmayan bir mama içseydi bebek ne yapacaktın ? Mecbur gene onu alacaktın. Bence hiç evolvia yı değiştirmeÖyle yapacağım. Ama şimdi riske de atmak istemiyorum. Genel itibariyle güncel olan mamalardan mı denesem diyorum. Arama bulma sıkıntısı olmaz. Bilsem iyi gelecek başka bir mama denerim. Galiba öyle yapacağım. Bebeğin bağırsaklarını çok etkiler mi acaba bilemedim. Kızomda sonuna kadar aptamil kullanmıştım hiç böyle bsyle karsılasmadım.
Aynen evolvia az bulunan bir mama dğl ama çok yere baktık bende şaşırdım bulamayınca.Evolvia da çok az bulunan bir mama değil aslında. Ama sizin sansınıza olmayan zamanına denk gelmişsiniz… ya markayı değiştirmeye çalışacaksın. Ya da evolviayı buldukça çoklu stok yapacaksın. Ben olsam şahsen bebeğe iyi geliyorsa onunla devam ederdim. Şu 2 haftada internetten söyleseydin elli defa gelmişti mesela. 2 kutu,3 kutu al mamayı. Son kutuyu açtığın gibi söyle yenisini… kız evolvia cidden bir sey değil. Benimki ar aptamil içiyor. Sadece eczanelerde var. Hiçbir markette, internette satısı yok. Yasak. Eczanede de 900 tl. Coğu eczanede de yok. Ara ki bulasın… o yüzden bana şu marka bu marka falan çok kolay geliyor. İnternet satısı var. Farklı marketlerde var. Çok rahat temin edebilirsin. Ben gibi sadece eczanede satılan, coğu eczanede de olmayan bir mama içseydi bebek ne yapacaktın ? Mecbur gene onu alacaktın. Bence hiç evolvia yı değiştirme
Ah kuzuma benim çok geçmiş olsun. İnşallah bu iyi gelir dediğin gibi. Belki daha çok sever bunuAynen evolvia az bulunan bir mama dğl ama çok yere baktık bende şaşırdım bulamayınca.
Gece saat 4'te bebeği acile götürdük. Nefes alamadı burnu tıkanıktı çok kötü oldu. Kabızlığına sevineyim derken burnu tıkandı bu sefer. Dönüşte eczaneye uğradık vardı ama özel bir mamaydı sipariş verdi sabah gelir dedi. Riske atamadım eşim 8'de işe gidiyor bebek için çok izin aldı diye saatimde gideyim dedi. Sma aldık mecburen en azından her yerde var. Bebeğin bağırsakları düzelmişken diğerini kullanıp tekrar bozmayayım dedim. İnsaAllah bu iyi gelir.
Çok teşekkür ederimAh kuzuma benim çok geçmiş olsun. İnşallah bu iyi gelir dediğin gibi. Belki daha çok sever bunu
Peki kaç gün sürdü. Hem Bizim sadece kabızlık da değil çok şiddetli gaz da vardı geceleri bire ikiye kadar avazı çıktığı kadar ağlıyordu gözleri şişene kadar. Dünden bu yanadır mama vermiyorum çocuk çok rahat ama biriktirdiğim sütlerim bitti. Bir mama bir süt diye devam edeceğimBeybim biz tarafından yönlendirmeye göre mama değiştirmeni tavsiye etmiyorum, bebekten bebeğe çok değişiyor bende hipp kullanıyorum değiştirmek istediğimde doktora söyledim combiotic e geçiş yaptım geçişte bir kabızlık yaşadı ama sonra normale döndü…