39-40 numara orjinal spor ayakkabi ariyorum/bulunmuştur.

Heart of Gold

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
6.149
11.988
248
ayak olcum 25 25.5 cm. puma istiyorum kesinlikle onceligim puma. orjinal istiyorum. cok kullanilmis olmamali. size kucuk gelen ya da giymediginiz olabilir.
nakit sıkıntımdan dolayi takas istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzelmiş. özellikle tabanı. yürüyüş için istiyorum. peki takas düşünüyor musun?

düşünürüm beğendiğim şeyler olsun yeterki işime yarasın

aradığım ürünler listem var :))

krem ve pudra renklerinde uzun askılı çanta
siyah ve kırmızı renk hariç cüzdan
visko yastık 2 adet olursa iyi olur
izmirdeyseniz mikrodalga
bebekler için 1-5 yaş arası müzik aleti oyuncakları
yine izmirdeyseniz tablolar çiçek resimleri, kar manzara resimleri vs gibi
şarjlı dik süpürge kablosuzlardan yani

istediğiniz renkte çantam ve cüzdanım yok :) 3 tane evime aldığım ama daha açmadığım paketiyle duran manzara resimli kanvas tablolarım var. ama kargosu çok tutar ve ptt gelişigüzel koyuyor başına iş gelebilir tabloların. şarjlı süpürgem var ama ben kullanıyorum :)) oyuncaklarımız çok ama müzik aleti değil. yani takas zor gibi...
tabanı kaç cm ayakkabının. bu markanın kalıpları nasıl oluyor?

kalıpları büyük nikelar gibi değil

elimde orjinal sıfır nikeda var ama 38.5 no 24.5 cm oluyor yani

bunun cmi 26

ayak olcum 25 25.5 cm. puma istiyorum kesinlikle onceligim puma. orjinal istiyorum. cok kullanilmis olmamali. size kucuk gelen ya da giymediginiz olabilir.
nakit sıkıntımdan dolayi takas istiyorum.

Tatlm bndede orjinl addas var yrpyni dryor sadece arka trflrnda haff yrtklllk vr dsnrsen foto atrm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlm bndede orjinl addas var yrpyni dryor sadece arka trflrnda haff yrtklllk vr dsnrsen foto atrm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eğer iç kısmında yani astarda varsa yırtıklık sorun değil. fotoyu görmek isterim. ama yırtıklık dış taraftaysa kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…