merhaba, hayırlı olsun sünnetiniz :) aşağıya, elbiselerimin olduğu sayfanın linkini attım. pudra elbise hariç bu sayfadakiler olur mutlakaArkadaslar lutfen yardim tek tek bakmaya calistima ama cok vaktim olmuyor.acaba siz bana elinizdeki abiyeleri gonderebilirmisiniz..cok sevinirimmm
Gorebilirmiyim elbisenizi.ozelden resmini atar misinizmerhaba benım kabarık prenses gıbı kırmızı cok guzel bır elbısem var dusunursen yardımcı olabılırım 40 42 beden
Tesekkurler canim ozelden yazdim sanamerhaba, hayırlı olsun sünnetiniz :) aşağıya, elbiselerimin olduğu sayfanın linkini attım. pudra elbise hariç bu sayfadakiler olur mutlakabeğendiğiniz olursa mesaj bekliyorum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-abiyelere-mutlaka-goz-gezdirin.756093/
Gorebilirmiyim elbisenizimerhaba benım kabarık prenses gıbı kırmızı cok guzel bır elbısem var dusunursen yardımcı olabılırım 40 42 beden
canım mavi abiyemin fotolarını ekliyorum. her gören bayılmıştı. öneririm.Arkadaslar lutfen yardim tek tek bakmaya calistima ama cok vaktim olmuyor.acaba siz bana elinizdeki abiyeleri gonderebilirmisiniz..cok sevinirimmm
Canim seninle ozelden gorusmustuk hatirlarsan.abiyen gercekten harika cok begendim tamanradigim gibi aslinda ama ben daha uygun birsey ariyorum.tesekkurler...canım mavi abiyemin fotolarını ekliyorum. her gören bayılmıştı. öneririm.
beğenirsen görüşelim.
ayy doğru canım. şimdi sen diyince hatırladım :) pardon kusura bakma.Canim seninle ozelden gorusmustuk hatirlarsan.abiyen gercekten harika cok begendim tamanradigim gibi aslinda ama ben daha uygun birsey ariyorum.tesekkurler...
Güncel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?