380 cc küçük mü kızlar sizce? Kararsızım kararsııız

AjdaPekkanimBen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
8
5
37
Merhaba kızlar.

Motiva, damla implant taktırıyorum, ameliyata iki ay var.

Boyum 1.74, kilomda 74. Acaba 380 cc yerine 400 cc mü taktırsam çok kararsız kaldım.

Şu anki güğüs bedenim 80 B.

Yani heybetli bir kız olduğum için, çokta büyük olmasından korkuyorum açıkçası. Lütfen yardım edin.

Merhaba kızlar.

Boyum 1.74, kilomda 74. Acaba 380 cc yerine 400 cc mü taktırsam çok kararsız kaldım.

Yani heybetli bir kız olduğum için, çokta büyük olmasından korkuyorum açıkçası. Lütfen yardım edin.
Bende 440 cc var çok güzel duruyor. Minyonum üstelik. 400 küçük değil mi yaa???

Cevabınız içim çok teşekkür ederim. Galiba ben görüntü kabalaşır diye korku yaptım biraz kafamda. Ama minyon tiplerde çok göze batmıyorsa bende de batmaz diye ümit ediyorum.

Sanırım doktorla tekrar görüşmem gerekecek.
Kesinlikle göze batmaz. Ben dolgun memeler istiyordum. Doktorum bir küçüğünü yapacaktı. Ben ısrarla dolgun istedim. Doğal dursun deyince doktorlar küçük yapıyor. Bence doğal dursun deyip onlara bırakma bedeni. Yapılmışken belli olsun biraz. O kadar ağrı sızı çekeceksin, para vereceksin. Bunların hepsine değsin..

Merhaba kızlar.

Fiyatları ortalama ne kadar oluyor toplam

Yaklaşık 6 sene önce 400 CC kas altı yuvarlak high profil yaptırdım.Suan hamileyim ve aşırı aşırı büyükler😂😂😂ben hevesimi aldım.Emzirme bitince minicik taktiricam.

Yaklaşık 6 sene önce 400 CC kas altı yuvarlak high profil yaptırdım.Suan hamileyim ve aşırı aşırı büyükler😂😂😂ben hevesimi aldım.Emzirme bitince minicik taktiricam.
Peki taktirmadan önce hali hazirdaki memeleriniz zaten büyükmüydü?

Ben galiba 400 cc ve damla seklinde yaptirmaya karar vericem. Doktorla konusmam gerekecek tekrar.

Bana 230 cc takıldı. Çok küçük olacağını düşündüm en az 300 istiyordum şuan allah korumuş diyorum, 230 cc bende baya iri duruyor.
Sizin çerçevenize bağlı cc ölçüsü. 300 yaptırsam ben sıkıntı yaşarmışım. İyiki yapmadım doktoru dinledim.

X