Değil yaf, ABDde artık herkes bu yaşlarda evleniyır, gazetede okumuştum sebebi de adamakıllı birini ilerleyen zamanlarda bulmakmış. Yine de doktora danış tabi. 40 artık yeni 30, 30 yeni 20, 20lik çocuklar da ergenden öte gerçekten çocuk
Nyse kendi motivasyon hikayemi yazayım gerçekten de bu iş senin istediğin zamandan, kişiden, şekilden bağımsız olacağı zamanda oluyor. Bana eve otururken, uzaktan çalışırken, artık bezmişken ve sevgili falan aramazken bu işlere hiç enerjim yokken oldu hem de 36 yaşında
İş arkadaşımla sevgiliyim valla nazar değmesin ama adam tatlı, kibar, üst eğitimli, saygılı, yakışıklı, ilgili ben bezmişken hiç enerjim yokken o gelip üstüme düştür öyle oldu
Ben de açıkçası inanamadım fake falan mı diye düşündüm çünkü adam fazla iyi, şehirlerimiz farklı, 2. buluşmamızda gelirken ufak bir bavulu hediyeyle doldurmuş bir açtım her şey var hem de bedenimi de tutturmuş ipek elbise, ipek şal, pareo, ayakkabı takı toka bir sürü şey almış bir de altın kolye almış
düştüm kaldım tabi gerçek mi diye hala inanmıyorum ya seri katil falan çıkma inşallah