38 yaş ve Yalnızlık

Allah daim etsin mutluluğunuzu. Darısı bana ve isteyenlere olsun. Etraf için değil. Kendim için istiyorum. İnsanoğlu yalnızlıgı yenemıyor bazen....
Amin dediğim gibi 4 4 lük bir evlilik dersem yalan söylemiş olurum malesef çok fazla sorun da yaşıyoruz
Evlilik çok zor hele ikinci evlilik daha da zor
Hiç kendinizi üzmeyin hayırlı ve kolay olanı isteyin
Dediğim gibi zamanı gelmemiş olabilir

Amin dediğim gibi 4 4 lük bir evlilik dersem yalan söylemiş olurum malesef çok fazla sorun da yaşıyoruz
Evlilik çok zor hele ikinci evlilik daha da zor
Hiç kendinizi üzmeyin hayırlı ve kolay olanı isteyin
Dediğim gibi zamanı gelmemiş olabilir
Bana da öyle diyen oluyor. 2. Evlilik neden daha zor sizce

Bekar olduğumu biliyorlar bikaç kişi söyledi ama bana uygun olmayan kişileri tanıstırdılar
Kendimize uygun olanı zaten bulamıyoruz ki canım
Bak sen çocuksuz birisin onunda çocuksuz olması gerekiyor bu ilk kriterin olmalı sonrası yok yakışıklı olsun yok parası vs olsun a girersek çıkamayız
Ben eşime benim çocuğum var senin var mı dedim hemen ilk sorumda
Beni isteyen memur amir vs dolu idi ama yaşları çok büyüktü ya da çok fazla çocuklu idiler

Hemen hemen aynı durumdaymışız. Ben de 37 yaşındayım, 6 ay önce boşandım.
Ben de evlenmek isterim tekrardan, anlıyorum sizi çok iyi. Ama hemen değil. Özgürlüğün berduşluğun tadını çıkarmaya çalışıyorum öncelikle. Yalnız yaşıyorum, az önce koridorda halay çekiyodum mesela deli gibi.

Bu süreci ilişki/evlilik odağından çekip kendinizi keşfetmeye ayırsanız olmaz mı ? Terapiye devam ediyor musunuz mesela ? 5 yıl içinde biten ilişkinizi enine boyuna gözden geçirip eksikleri fark edebildiniz mi ? Yalnızlığınızı sevebildiniz mi ? Yoksa canınızı mı acıtıyor yalnızlık hala ? Benim için en zor kısmı buydu, terapi desteğiyle az çok baş edebilir hale geldim. En sağlıklı ilişkileri kendimizle derinden bağ kurduktan sonra yaşayabiliriz. Ben 6 ay içinde o kadar dönüşüm / değişim yaşadım ki, tarif edemem. Ve bu da sancılı bir süreçti. Ama asla oturup karalar bağlamadım ve hiç karamsar olmadım. Bundan sonra yalnız olacağım bilmem ne demedim. Neden olayım ki? İllaki gönlüme göre biri olacak hayatımda. Hayat mucizelerle dolu.

Bana da öyle diyen oluyor. 2. Evlilik neden daha zor sizce
İdare etmek zor uğraşan çok oluyor bide çocuk varsa hele daha zor
Psikolojik olarak çok yıpranmış olduğundan ister istemez ikinci evliliğine yansıtabiliyorsun bazı şeyleri ama ben kendimi hep dizginledim saçmalama kızım vs diye
Tamamen iyileşmeden evlense idim bu kadar kolay başa cikamayabilir dim

Kendimize uygun olanı zaten bulamıyoruz ki canım
Bak sen çocuksuz birisin onunda çocuksuz olması gerekiyor bu ilk kriterin olmalı sonrası yok yakışıklı olsun yok parası vs olsun a girersek çıkamayız
Ben eşime benim çocuğum var senin var mı dedim hemen ilk sorumda
Beni isteyen memur amir vs dolu idi ama yaşları çok büyüktü ya da çok fazla çocuklu idiler
Çocuk sorun olur diye eliyorum. Ama tip para zenginlik böyle takıntılarım yok. Eli yüzü düzgün olsun merhametli vicdanlı olsun kafa yapım uysun bi noktaya kadar yeter

35 yaş sıfır evlilik sıfır nişan, yalnız yaşıyorum, sevgilim oldu evlenicez sandım ama o benle evlenmedi, kendi ailemle alakalı sorunları saymazsak mükemmelim şuan
Psikolojim bozulmadı hiç bu konudan öyle bir zamanda olmadı, hayatta yapacak o kadar şey var ki, kendi başıma yurtdışına tatillere bile gittim, dünyanın her yerinde kendime yetebilirim, kendime bakabilirim, insanlara merhaba diyip sohbete dalabiliirm, buna eşlik etmeye değecek adam olursa onunka birlikte yaprız, yoksa kendime huzurevi seçerim 30 sene sonra, orda da briç oynarız napalım

Hemen hemen aynı durumdaymışız. Ben de 37 yaşındayım, 6 ay önce boşandım.
Ben de evlenmek isterim tekrardan, anlıyorum sizi çok iyi. Ama hemen değil. Özgürlüğün berduşluğun tadını çıkarmaya çalışıyorum öncelikle. Yalnız yaşıyorum, az önce koridorda halay çekiyodum mesela deli gibi.

Bu süreci ilişki/evlilik odağından çekip kendinizi keşfetmeye ayırsanız olmaz mı ? Terapiye devam ediyor musunuz mesela ? 5 yıl içinde biten ilişkinizi enine boyuna gözden geçirip eksikleri fark edebildiniz mi ? Yalnızlığınızı sevebildiniz mi ? Yoksa canınızı mı acıtıyor yalnızlık hala ? Benim için en zor kısmı buydu, terapi desteğiyle az çok baş edebilir hale geldim. En sağlıklı ilişkileri kendimizle derinden bağ kurduktan sonra yaşayabiliriz. Ben 6 ay içinde o kadar dönüşüm / değişim yaşadım ki, tarif edemem. Ve bu da sancılı bir süreçti. Ama asla oturup karalar bağlamadım ve hiç karamsar olmadım. Bundan sonra yalnız olacağım bilmem ne demedim. Neden olayım ki? İllaki gönlüme göre biri olacak hayatımda. Hayat mucizelerle dolu.
Bu sürecleri yaşadım canım. Okadar umut doluydumki. Yalnızlıgıma sarıldım barıstım. 5 yıl oldu. Hayat durdu sanki. Tarif edemem

Çocuk sorun olur diye eliyorum. Ama tip para zenginlik böyle takıntılarım yok. Eli yüzü düzgün olsun merhametli vicdanlı olsun kafa yapım uysun bi noktaya kadar yeter
Dediğim gibi acele etmeyin bakın bu zaafınızi farkeder biri olursa Allah korusun dolandırılma vs gibi şeyler başınıza gelebilir mantıklı ve gözü açık şekilde gözlemleyerek ilerleyin
Biraz bekarlığın tadını çıkarın

35 yaş sıfır evlilik sıfır nişan, yalnız yaşıyorum, sevgilim oldu evlenicez sandım ama o benle evlenmedi, kendi ailemle alakalı sorunları saymazsak mükemmelim şuan
Psikolojim bozulmadı hiç bu konudan öyle bir zamanda olmadı, hayatta yapacak o kadar şey var ki, kendi başıma yurtdışına tatillere bile gittim, dünyanın her yerinde kendime yetebilirim, kendime bakabilirim, insanlara merhaba diyip sohbete dalabiliirm, buna eşlik etmeye değecek adam olursa onunka birlikte yaprız, yoksa kendime huzurevi seçerim 30 sene sonra, orda sa briç oynarız napalım
Ben okadar özgür ruhlu biriydim ki. Hep kendime yeterim derdim. Nasıl, bu hale geldim, inan bende bilmiyorum

Ben okadar özgür ruhlu biriydim ki. Hep kendime yeterim derdim. Nasıl, bu hale geldim, inan bende bilmiyorum
Küçük adımlarla başlayın, şehrinizi keşfederek kurslara giderek, illa ki okyanus aşmaya gerek yok, haytımızın amacı evlenmek değil, evet çok güzeldir eminim, ama bazı insanlara ölene kadar kısmet olmuyor, kısmet olmadı diye evde çürüyecek değiliz

Dediğim gibi acele etmeyin bakın bu zaafınızi farkeder biri olursa Allah korusun dolandırılma vs gibi şeyler başınıza gelebilir mantıklı ve gözü açık şekilde gözlemleyerek ilerleyin
Biraz bekarlığın tadını çıkarın
Herşeyin bilince hareket etmeye calışıyorum ve duygularımı çok belli etmem. Yinede uyarınız için teşekkür ederim.

Küçük adımlarla başlayın, şehrinizi keşfederek kurslara giderek, illa ki okyanus aşmaya gerek yok, haytımızın amacı evlenmek değil, evet çok güzeldir eminim, ama bazı insanlara ölene kadar kısmet olmuyor, kısmet olmadı diye evde çürüyecek değiliz
Ne güzel böyle düşünmeniz. Tez vakitte kendim içinde bu, algımın kırılması için, dua ediyorum

Herşeyin bilince hareket etmeye calışıyorum ve duygularımı çok belli etmem. Yinede uyarınız için teşekkür ederim.
Rabb'im gönlünüze göre hayırlı vicdanlı birini versin inşallah ezanlar okunurken dua ettim size dediğim gibi lütfen bunu sürekli düşünerek kendinizi yıpratmayin sadece iyi ve güzel olanı hayır olanı isteyin

Rabb'im gönlünüze göre hayırlı vicdanlı birini versin inşallah ezanlar okunurken dua ettim size dediğim gibi lütfen bunu sürekli düşünerek kendinizi yıpratmayin sadece iyi ve güzel olanı hayır olanı isteyin
Allah' bin kere Razı olsun. Uçan kuştan bile dua ister hale geldim. Elimde değil

Çocuk için bir şey diyemem ama insanlar kaç yaşında ikinci baharını yaşıyor. Bol dua edin gönlünüze göre biriyle karşılaşmak için. Bir de ilgi alanlarınıza göre sosyal aktivite yapın,arkadaşlarınızla etkileşimde olun. Sosyal hayata olmadan yeni biriyle tanıyamazsınız

X