Bu toplumda malesef yaş çok önemli yaşa takılıyor insanlar. Nerde nezaman karsıma çıkacak görünmez oldum sanki. Kimse beni görmüyor
Toplumdan sizene hayatınızı onlar mı yaşıyor
Sırf evlenmek için de evlenmeyin bence boşanma daha yeni ise bu tarz karamsarlık vs olabilir
Biraz zaman tanıyın kendinize
Benim eşimi görmem tamamen tesadüf eseri oldu oysa yıllarca aynı yerlerde aynı sokaklarda dolaşmış birbirimizi görmemişiz bir anda oldu yani eşim le ben bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık bir arkadaşımla alışveriş yapıyordum arkadaşım birini görüp el salladı ve hadi gelsene dedi
Kuzeni imiş eşimin görür görmez vuruldum oysa evlilik aşk erkek vs nefret ediyordum o dönem
Öylelikle tanıştık eşime kuzeni bahsetmiş işte ayrıldı eşinden vs diye eşimde numarası istesem ayıp etmiş olur muyum demiş
Kuzeni işte ne olacak ki demiş ikinci görüşmemiz de istedi numarami bende verdim ve kendisine ben öyle flört edemem bir evladım var siz düşünün taşının ciddi iseniz aile arasında söz keselim dedim 1 hafta sonra beni aradı ve ben düşündüm ailem le de konuştum sizde konuşun söz yapılıp tatlılık yensin dedi
İstemeye geldiler çiçeğimi çikolatami söz için giyeceğim kıyafeti vs bile ayarlamış (eltilerim kayınvalide dul kadına ne gerek var dediler ) ama yinede ben istemeden yaptı
Bir gün dışarı ya çıkardı beni ve gelinlik seçtirdi hatırası kalsın evden boynu bükük çıkma dedi
Elbette ki kavga tartışma vs oluyor her evlilikte olduğu gibi
Dediğim gibi etraf istiyor vs diye evlenmeyin