• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alkan...rabbim yuzunu guldursun meleyin sana sik sik sarilsin tutunsun ANNESI INSALLAHH..evet yazini okuyunca ben geldim aklima benim odamda 6 numaraydi..evet citcitli elbise bone giymistim su ictim ama az az birden icmemistim cok sikismiyayim diye ama asagi indigimde baya sikistim ve hemsire banada dedi iki bardak bosalt hatta 2 bucukta olur demisti ..ama ben iki bardak birakmistim ve durdurmustum ..ahh ahh hersey evlat icin ama cok heycanliydim acayiptip ogun..hatta esim resmimi o yatagin ustunde cekmisti tutarsa cocuklarimiza gosteririz diye..ben transferden sonrada ..hic kaldirmiyolar zaten oylece odama cikardilar ve sikismistim cok fenaydim..hata bakiciya dedim oda yardim etti sagolsun ..yattigim yerde biraktim yari yataga yari verdiyi seyin icine gitmisti..ben 2 saat yatmistim ses cikarmadilar ..sonrada arabaya atladik sofere de yavas gidin diye esim hatirlatti..ve hotelimize gelmistik..buyuk bir ani asla unutulmaz...seninde benim gibi olsun insallahh..dularimdasin ..optm..

Merhaba Arkadaslar,

Rieuse, cokkk sevindim canim, Allah saglikla devamina erdirsin.:49:

Alkan, duacinim, bebegin umarim seninledir. Senden cok iyi talkshow'cu olur ama ogretmenlik te harika bir meslek. Harika bir anne olacagina da inaniyorum.:49:

reısu cok ama cok sevındım . Kalbını ferah tut canım Allahım ol demıs artık.. bebegını saglıkla kucaklayacaksın..
Alkancım sen bana demezmıydın hepımız tek yumurtadan olduk dıye ..Dualarım senınle canım olacak zamanı geldı ınsallah..

bende nısan da baslayacagım son kez bır deneme daha yapacagım. Senın gıbı dusuk doz ılac verecekler banada hem benım bılıyorsun hep 2 yumurta oluyor hıc 3 gormedım.. umarım bu sefer hepımızın zamanı gelmıstır kızlar

tum hamıs arkadaslara ve bu yolda emek harcayan arkadaslarıma hayırlı cumalar dılıyorum

sevgıler

Lenova, son kez deme canim, umarim basarili bir tedaviyle bebegine kavusursun. Dusuk dozla basarinin yuksek olduguna inananlardanim.:49:

Arkadaşlar merhaba...
ruise çok sevindim ya anlatamam. Bir kaç doktora görünüp fikir almakta fayda var herzaman demekki.

Ben şu an hastaneden girdim foruma 3 gündür hastanede yatıyorum fenalaştım birden antibiyotik tadavisi uyguluyorlar. Sanırım büyük olan kistim den dolayı yaşadığım bir durum acılar içinde kıvrandım kaldım Allah kimseye yaşatmasın

Hemşire geldi serum bağlamaya ,
Görüşürüz

Cok gecmis olsun.

Haberler iyi. Cvs sonucu temiz. Oglan geliyor Allah'in izniyle.

Saglikla gelsin oglusumuz.:emir_bebek:

Kizlar selam bende gene asilama oldum ama hic umitsizken dun aksam maiden iyi bir firca yedim kendime geldimm bakalim kismett ne olacak karnim cok agiriyor;bu arada herkes iyi insallah evimicin oglun hayirli olsun yarabbimm alkann sana bravoo yahuu ama emin ol bebis geliyor bu seferr hepiniz iyisinizdir,gelismeleri yazarim size sevgilerr

Gebelik haberini duymak umidiyle...:49:
badenurdan haberler herşeye rağmen gayet iyi.
28+4 olmuşlar 45 gündür hastanede hala hastanede ama 28 i doldurduğu için daha umutlu korkusu azalmış . kalbi ve solunumu hala badenuru zorluyor. nks de doğum sancıları 100 çıkıyormuş.ilaçlarla ancak 1 gün duruyor tekrar başlıyormuş. heran doğum olabilirmiş. doktour 1 - 2 hafta daha dayan diyormuş inşallah dayansın inşallah yavrularına sağlıkla kavuşsun. duaya devam.

Masallah Badenur ve ikizlerine!:nazar: Saglikla birbirlerine kavussunlar, cinsiyetleri nedir? Cok selamlarimi iletirsen sevinirim, sariliyorum.:38:

Alabama, Mert'e masallahQ:nazar: Simamiz biraz degsimis, herseferinde sana daha cok benzetiyorum, saclarinin rengine bayildim.:16:

Altinyunus, Kibircigim ne yapar, gozluklerine iyice alisti mi? Biz de Clarissayi yakinda kontrole goturmeyi planliyoruz.:16:

Deniz Bulut, sen ve Batu oglan umarim iyisinizdir.:16:

Denizgeldi,
guzel telaslar devam ediyor degil mi?:16:

Maiumut, doktorunu degistirmissin, cok iyi yapmissin, saclarin da mavi artik, kim tutar seni...:16:

Toana, sizin cinsiyetleriniz belli olmusmuydu ben kacirdim sanirim?

Kartopu, oglusun nasil, ise alistin mi?:6:

Kangurum, hayirli haberlerini bekliyoruz.:9:

Herada ve Rena'yi opuyoruz.:16:

Limon Kabugu, bir ara ugramisti, umarim Cinar'la keyifler yerindedir.:16:

Clarissa, cok sukur 8 aylik oldu. Henuz bir disimiz yok ama sikintilarimiz devam ediyor. Cok guzel oturmasina ragmen henuz emekleyemiyoruz da...Oturdugu yerden zip zip ilerliyor, egilmeye calisiyor, birkac kez burnunun uzerine dustu, cok agladi kuzucum.

Sevgiler herkese...:16: :16: :16:

Son düzenleme:
Arkadaslar, iki kez ust uste oldu! :84::84::113:Foruma giris yapiyorum, yaziyorum gonderiyorum yeni bir sayfa acilip giris yapmadiniz diyor :126:yeniden giris yapiyorum, tabii bu arada yazdiklarim gitmis oluyor!!!

Birseyler mi degisti? :47:Bundan bir onceki girdigimde de aynisi olmustu, anlamadim gitti! Bilen varsa lutfen soylesin.

alkancım canı benim ne harika bir insansın.yaşadıklarını böyle espiriyle yazıya dökebilenlere hayranım.ben yazamıyorum.olsun dinlemek okumakta çok güzel.dularım seninle canım.

zarpdeniz evet canım saçım mavi dr um umut:) şaka şaka....bir gün mutlaka inşaAllah.

akidecik sana söylediğim her söze olumsuz bir cevabın olduğu için gerildim bira.ben senin için söyledim.unutma ennnn fazla senin sana faydan olur.

huleyn topic hamile kaynıyor,aşkolsun aylarca hamiş hamiş beni yapayalnız bıraktınız ve hamile olmak için doğurmamı beklediniz,ne diyiim...toana,cans,evimicin ve rieuse bebişlerinize sağlıkla kavuşun inşallah..rieuse canım senin doktor bi bok bilmediği gibi öküzün de önde gideniymiş canım,bak bide umutsuz umutsuz konuşuyodun,gördün mü dediğim gibi değerler güzel katlıyo bi sorun yok demiştim sana...bu işlerle haşır neşir ola ola doktor olduk mübarek...çok çok çok sevindim,güzel bir haber oldu bu...hamileliğin tadını çıkar...

alkancım senin bebişte yolda gelicek inşallah,güzel haberlerinle coşalım buralarda,bekliyoruz bakalım...

mai sırada sen varsın,umarım herşey çok güzel olacak ve alkanla ikinizi hamileler arasında göreceğiz kısa zamanda...

Akidecik aşılaman hayırlı olsun hayatım,senden de güzel haberler bekliyoruz..

lenova,bu son deneme,olmazsa defteri kapatacağım cümlelerini çok okuduk bu topiclerde...bizim gibi azimli kadınlar için son diye bişey yok canım,anka kuşu gibi küllerimizden doğmayı iyi biliriz...bu nedenle söylediklerini dikkate almıyorum ve mutlu haberini inatla bekliyorum...

nckurt,kucak dolusu selamlar..durumlar nedir,neler yapıyorsun merak ediyorum...

kangurum,uzun zamandır hep aklımdasın,gelmiyordun topice,hoşgeldin canım...

alabama,zarpdeniz,denizgeldi,denizbulut,baharnaz,altınyunus,kartopu,herada ve adını sayamadığım tüm cici kızlar,selamlar saygılar efeem...herbirinizi öpüyorum tek tek..

bu arada evimicin,oğlan geliyormuş maşallah....yeni gelen tüm arkadaşlara da selamlar...

spartacus ve crixus'a gelince iyiler ve de ellerinizden öperler teyzeleri...20 martta tam iki aylık oldular,geçen çarşamba üçlü aşılarını oldular sonra kalça usg lerini çektirdik...sütüm yok ne yazık ki mama ile besleniyoruz çok üzülüyorum...genel kontrolleri iyi gitti son bir ayda 6 cm uzamışlar ve günde ortalama 43-45 gram almışlar,doktor çok iyi bakmışsınız bravo dedi,mutlu oldum valla...artık ufak ufak gülücükler başladı,sanki azıcık konuşur gibi kendi kendilerine garip sesler çıkarıyolar...artık erken doğmuş bebek görüntüsünü terkettik ve daha bir yeni doğmuş bebek gibi olduk...kısaca oldukça iyiyiz... bebeklerden fırsat kalmıyor yazmaya ama sıkça okuyorum sizleri...yine gelicemmm:27:

Kızlar hepinize çok ama çooook teşekkür ediyorum mutluluğumu paylaştığınız için.
evimicin tebrik ederim çok sevindim sağlıkla gelsin oğluşumuz.Nasıl rahatlamışsındır kim bilir darısı bana olsun :)
alkancım hep böyle pozitif olmaya devam et.Yavruna kavuşacağına ben de yürekten inanıyorum.
Hepinize güzel haftasonları olsun.Umutlar hiç tükenmesin :nazar:

badenur u tanımıyorum ama dualarım onunla,azmine ve inadına hayran oldum,umarım dayanacak 2 hafta daha...bu hamilelik denen şey çok çetinleşebiliyor zaman zaman,günde 200 ünite insüline rağmen düşüremediğim şeker hiç hesapta olmayan bir kabustu benim için ama görüyorum ki daha zoruyla hayatı pahasına mücadele eden badenur gerçek bir kahraman..

İzmir'li hemşom, dedim sana o doktor sadece moral bozar başka doktora git diye.ahh nasıl sevindim anlatamam.dilerim mucizen seni bırakmaz.sağlıkla devam et arkadaşım.yeni gittiğin doktoru da merak ettim bana özelden ya da buradan yazar mısın?

canım çok teşekkür ederim.valla ben de artık iyi niyetine asla inanmıyorum onun.sanki bizi dolar olarak görüyor adam.neyse artık yaşadığım o 3 haftayı hatırlamak istemiyorum.Gerçi bana aylar gibi geldi ama neyse geçti gitti.Artık Ömer Südekana devam ediyorum.Onun cihazları son derece gelişmiş ve bilirsin yanındaki Atilla bey de dünya tatlısı bir insan.Ben çok ağlayınca kucakladı adam beni öteki suratıma bakmazdı.Ve her defasında şunu söylerdi "tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu sağlıksız gebelik yakında kanaman başlar" . Gördük onun tecrübesini!
Önemli olan bundan sonrası tabi.İnşallah sağlıkla devam eder Allah'tan tek dileğim bu :nazar: Öptüm seni ve kahraman oğlunu :54:

Yaaaaa ben biliyodum yaa yemin ederim içimden hep iyi olacak diye geçiyodu. Değerlerin normaldi nasıl uyduruyo bu doktorlar anlamıyorum hiç. İşte günün en güzel haberi inşallah sağlıkla büyüyecek ve kucağına alacaksın bebeğini.

didemcim güzel dileklerin ve benim için hep olumlu düşündüğün için çok teşekkür ederim.Evet değerlerim aslında 2. testim hariç hep ikiye katlıyordu.Bugün şunu öğrendim ; ikiz gebeliklerde biri sonlandığında değerler yavaşlayabiliyormuş.Benim kırk yıllık tüpçüm bu durumu düşünemedi ya da düşünmek istemedi sanırım.Artık bana yaşattıklarını düşünmek istemiyorum ama içime öyle bir korku saldı ki sanırım hamileliğim bu korkuyla geçecek.
İnşallah senin hamileliğin çok sağlıklı huzurlu olur.Sanırım geçmişte kürtajdan sonra kanamanız azaldı mı diye sormuştun o zaman cevap verememiştim.Benim de ilk kürtajımdan sonra 1 güne düştü ama rahim filminde herhangi bir yapışıklık falan çıkmadı.Önemli olan 1 gün de olsa düzenli olması sanırım.
Sen ne zaman tedaviye başlıyorsun var mı plan? Güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla kal...

merhaba cümleten. benim bakıcının izin haftasıydı. evdeydim. halam da vardı ama dakika boş vakit olmuyor evde. batu minik bir canavar. karar verdim ileride onu nasuh mahrukinin yanına çırak vereceğim. yok böyle veled. devamlı tırmanma derdinde. tırmanmadığı zamanlarda da yapılmayacak ne varsa isteme ve tutturma durumunda. yanınızdayken yumurta kıramıyorsunuz çünkü ben de kıracağım çatalı ver bıçağı ver diye tutturuyor. buzdolabından birşey alsanız içinde. her alt değiştirme bir güreş müsabakası gibi. yemek yemeğe çalışsanız o da tabağın içinde. hayır yese tamam ama o da çatalı tutacak yiyeceği mıncıklayacak kaşıkla yerlere atacak vs. onun yemek yeme zamanları eskiye göe daha iyi olsa da yine de her seferinde zorlu bir macera. bugün yemeği beğenmedi. kalktık püre ve köfte yapyık. onu da beğenmedi. püreyi daha sütle sulandırınca yedi. 3 çeşit yemeği çeşitli biçimlerde sunmak ve yedirmek 2 saatimizi aldı. dışarı çıkarken giydirmek de sinirleri altüst eden bir olay. çok zor çocuk. darısı herkesin başına diyeyim. tabii bu hem dua hem de beddua oldu. :1: iyi haber şükür 1 haftadır gece 1 kere kalktı, geç yatıyor 1030-1100 den önce uyumuyor ama neyse ki kalkmadan 8 e kadar falan uyuyor :nazar::nazar:

kabaca geçmişi okudum. evincim gözü aydın sağlıkla al oğlunu kucağına :nazar::nazar:

alabama mertin resimleri face de görmüştüm burada da maşallah diyeyim. be babaya benziyor diyorum. :nazar:

reissue anam o doktorun hıyar olduğu belliydi. dava mava türkiye de zor zenaat bence adam tur dövdür, arabasını havaya uçur falan :47: geri zekalı doktor dünya para alıyor düzgün bir ultrason alamıyor.

cans sen de de herşey normal gidiyor umarım

alkan yine çok güzel anlatmışsın. inşallah o tek embriyon mucizen olur ve sonuna kadar gider. sen de gitmezsin buralardan. yoksa sohbetini özleyeceğim.

zarpdeniz sağlıklı olsun da elbet dişi de çıkacak yürüyecek de. 15 aydan sonra emeklemeden yürüyen çok çocuk var. ilk dişi 12-13. ayda çıkan da. hepsi olur merak etme.
badenur un ikizlerinin biri kız biri erkek. önümüzdeki pazartesi 29 a başlıyor. doktorların en riskli dediği dönem bitiyor. kız çok acı çekti çok uğraştı umarım bebeklerini evinde görüp anlattığı zamanlar da gelir. her gün o kadar kuvvetli sancıları defalarca çekip 8. damar yolu açılırken bayılmak hiç yerinden kalkmayıp banyo da yapmadan ve hep endişeli hep gergin 7. haftası bitiyor. bu arada cerrahpaşada boş kuvöz de yokmuş. doğruklarında aktarabilecekleri hastane ve kuvözlü ambulans arayışındaydı.

Son düzenleme:
didemcim güzel dileklerin ve benim için hep olumlu düşündüğün için çok teşekkür ederim.Evet değerlerim aslında 2. testim hariç hep ikiye katlıyordu.Bugün şunu öğrendim ; ikiz gebeliklerde biri sonlandığında değerler yavaşlayabiliyormuş.Benim kırk yıllık tüpçüm bu durumu düşünemedi ya da düşünmek istemedi sanırım.Artık bana yaşattıklarını düşünmek istemiyorum ama içime öyle bir korku saldı ki sanırım hamileliğim bu korkuyla geçecek.
İnşallah senin hamileliğin çok sağlıklı huzurlu olur.Sanırım geçmişte kürtajdan sonra kanamanız azaldı mı diye sormuştun o zaman cevap verememiştim.Benim de ilk kürtajımdan sonra 1 güne düştü ama rahim filminde herhangi bir yapışıklık falan çıkmadı.Önemli olan 1 gün de olsa düzenli olması sanırım.
Sen ne zaman tedaviye başlıyorsun var mı plan? Güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla kal...[/QUOTE
rieuse san ilaçlarını kesmiş miydin? bak yaşayacak bebek yaşıyor işte. umarım kan sulandırıcı falan kullanman gerekşyorsa kullanıyorsundur şimdi. aspirirn içeyim mi diye sorunca ölü bebeği mi canlandıracaksın diyen senin doltorundu değil mi? mahkemeye versen inkar eder ama hastasıyla dalga geçip hakaret ettiğinden ceza almalı bence. tabibler odasına şikayet edilemez mi?

Sen ne zaman tedaviye başlıyorsun var mı plan? Güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla kal...[/QUOTE
rieuse san ilaçlarını kesmiş miydin? bak yaşayacak bebek yaşıyor işte. umarım kan sulandırıcı falan kullanman gerekşyorsa kullanıyorsundur şimdi. aspirirn içeyim mi diye sorunca ölü bebeği mi canlandıracaksın diyen senin doltorundu değil mi? mahkemeye versen inkar eder ama hastasıyla dalga geçip hakaret ettiğinden ceza almalı bence. tabibler odasına şikayet edilemez mi?

evet denizcim kes ilaçları düşsün dediğinde progestan ve crinone jeli kesmiştim ama 3 gün sonra değer katlayınca ben kan sulandırıcı iğnemi de vurdum aspirini de aldım.bir ara iğneleri kestim dış gebelik olmadığı kesinleşsin dedim sadece aspirin aldım.Yani onları da çok düzenli almadım.Kalp atışlarını duyduğumda hastaneyi arayıp koordinatör hemşireyle görüştüm artık onlara devam etmeyeceğimi söylediğimde ama hamilelik bizim sayemizde oluştu neden böyle yapıyorsunuz falan dedi.Daha sonra da beyefendi benimle görüşmek istedi ama görüşmedim eminim kalp atışlarını duysan bile bu sağlıksız gebelik diye devam ederdi yine.
Kesinlikle öyle progestan falan hikaye tutunacak bebek tutunuyor işte.Sanırım biraz senin hamileliğine benzedi.sen de boş gebelik diye gidip bebeği ve kalp atışlarıunı görmüşsün.İnşallah ben Batu gibi sağlıklı bir evlada kavuşurum.Öptüm ikinizi de :54:

denizbulut,tabibler odası filan hikaye hayatım...bu memlekette dokunulmazlığı olan üç meslek grubu var,birtanesi doktorluk ne yazık ki..iyi doktorlara sözüm yok ama kötüsü için de yapacak hiçbirşey yok..

denizbulut,tabibler odası filan hikaye hayatım...bu memlekette dokunulmazlığı olan üç meslek grubu var,birtanesi doktorluk ne yazık ki..iyi doktorlara sözüm yok ama kötüsü için de yapacak hiçbirşey yok..

eh o zaman geriye arabayı havaya uçurmak kalıyor yapacak birşey yok :1::1:

senin danalar ne yapıyor? senin durumun nedir?

Son düzenleme:
eh o zaman geriye arabayı havaya uçurmak kalıyor yapacak birşey yok :1::1:

senin danalar ne yapıyor? senin durumun nedir?

bir sayfa geriye gidersen hem selamımı alırsın hem danaların son durumunu okursun..batunun yaramazlıklarını okudukça benim danalara bakıyorum ve çokkkk tırsıyorum..anacım iki taneler,napıcam ben:52:

badenura allah yardım etsin başka birşey demiyorum. kızın derdi sıkıntısı bitmiyor inşallah küvez sıkıntısı olmaz doğduklarında. yada çözümü kolay olur bundan sonra önüne çıkan her engelin.

valla denizbulut bencede babanın tıpkısının aynısı ama bazı hallerini bana da benzetiyorlar bende benzetiyorum kendime. amcaya annaneye babaanneye de benziyo karışım bi çocuk. ama yüzde yetmiş baba.

zarpcım geç gelen diş daha makbul hayatım büyüklerimiz öyle söylüyor çabuk çıkan diş çabuk çürür derler. oturma kısmından sonra o emeklemeye geçiş biraz uzun oluyor ama bizde emeklemeden sonra yürümeye geçiş çok çabuk oldu. düşmeler kalkmalar da doğal. yerim senin porselen kızının burnunu. biraz havalar ısınsın oğlumun saçlarını kestircem istemeye istemeye ;))

alkancım biliyosun benim transfer hikayemi değil mi? daha beteri olamaz heralde şimdi anlatamıcam 13 mart 2010. sadece masada tam transferim yapılırken altıma baya baya kaçırdığımı söylesem :52:

bir sayfa geriye gidersen hem selamımı alırsın hem danaların son durumunu okursun..batunun yaramazlıklarını okudukça benim danalara bakıyorum ve çokkkk tırsıyorum..anacım iki taneler,napıcam ben:52:

maşallah batu abisi gibi çok güzel uzamışlar ve kilo almışlar. süt olmadığı için ben çok üzüldüm. benim tamamen kendi pisikolojimden ve uykusuzluğumdan sütüm olmadı ve oğlum süt alamadı ama maşallah bu günlere geldik. obez de olmadı. hem boyu posu hem motor gelişimi çok iyi gitti. zaman zaman bizimkiler mamadan mı şimdiki çocuklar böyle hiperaktif oluyorlar dediler. geçen sene klimadan olan hafif nezleyi ve benden geçen alerjisini saymazsak hiç doğru dürüst hastalanmadı :nazar::nazar:kısaca süt olsa tabii ki de harika ama olmaması da görüyorsun herşeyin sonu değil. işten bir arkadaş da diyor ki ilk oğlunda sütü yokmuş mama ile beslenmiş hemen hiç doğru dürüst hastalanmadan 10 yaşına gelmiş. ikinci anne sütü alabilmiş şimdi 2,5 yaşında ama sık hastalanmış. eğer süt koruyorsa ben bu işten birşey anlamadım diyor. ne diyeyim batunun yaramazlığını almasınlar da benim sepet gibi çocuk bana bunlardan üç tane verin valla üçüne de bakarım dediğim çocuklardan olurlar

hadi ben kaçtım. nazarım değer de bu gece batu uyumaz da kalkarsa mahvoldum yoksa.

Yazdıklarınızı okuyorum burda sessiz sessiz:)))Bütün gün yatmaktan ve ara ara şekerleme yapmaktan geceleri uykum gelmiyor.Ne güzel şeyler yazmışsınız benim için,anlattığım şeyler için teşekkür ederim herkese.Ayrıca kendinizden verdiğiniz haberler de çok iyi.Tayf kuzularının minik ayaklarından öpüyorum.Denizbulut senin oğlan tam benim kalemim söyliim.Erkek adam koşar,coşar,tırmanır Allaaaa allaaaaaa...Badenurdan haberler de süper.Hakikaten de güzel bir rüzgar esiyor topikte,sanki bahar gelmiş gibi ne güzel...
Denizbulut her şey bir kaç gün sonra belli olacak ama ben bir yere gitmiycem arkadaşım.Buralarda olurum büyük ihtimalle.Hayata dair paylaşılacak onca şey varken kaçıp gitmek ne diye...
Neyse ben gidip uyuyayım artık.Sevgilim hala şiddetli nezle.Bu gece de ayrıyız yani... .Kelebekten haber alana kadar böyle napiim.
Herkese iyi uykular tatlı rüyalar şekerler....

Back
X