çok sevindim allah misler gibi koklamayı nasip etsin oğlunu.
Saolasin. Insallah. Hepimize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim allah misler gibi koklamayı nasip etsin oğlunu.
reısu cok ama cok sevındım . Kalbını ferah tut canım Allahım ol demıs artık.. bebegını saglıkla kucaklayacaksın..
Alkancım sen bana demezmıydın hepımız tek yumurtadan olduk dıye ..Dualarım senınle canım olacak zamanı geldı ınsallah..
bende nısan da baslayacagım son kez bır deneme daha yapacagım. Senın gıbı dusuk doz ılac verecekler banada hem benım bılıyorsun hep 2 yumurta oluyor hıc 3 gormedım.. umarım bu sefer hepımızın zamanı gelmıstır kızlar
tum hamıs arkadaslara ve bu yolda emek harcayan arkadaslarıma hayırlı cumalar dılıyorum
sevgıler
Arkadaşlar merhaba...
ruise çok sevindim ya anlatamam. Bir kaç doktora görünüp fikir almakta fayda var herzaman demekki.
Ben şu an hastaneden girdim foruma 3 gündür hastanede yatıyorum fenalaştım birden antibiyotik tadavisi uyguluyorlar. Sanırım büyük olan kistim den dolayı yaşadığım bir durum acılar içinde kıvrandım kaldım Allah kimseye yaşatmasın
Hemşire geldi serum bağlamaya ,
Görüşürüz
Haberler iyi. Cvs sonucu temiz. Oglan geliyor Allah'in izniyle.
Kizlar selam bende gene asilama oldum ama hic umitsizken dun aksam maiden iyi bir firca yedim kendime geldimm bakalim kismett ne olacak karnim cok agiriyor;bu arada herkes iyi insallah evimicin oglun hayirli olsun yarabbimm alkann sana bravoo yahuu ama emin ol bebis geliyor bu seferr hepiniz iyisinizdir,gelismeleri yazarim size sevgilerr
badenurdan haberler herşeye rağmen gayet iyi.
28+4 olmuşlar 45 gündür hastanede hala hastanede ama 28 i doldurduğu için daha umutlu korkusu azalmış . kalbi ve solunumu hala badenuru zorluyor. nks de doğum sancıları 100 çıkıyormuş.ilaçlarla ancak 1 gün duruyor tekrar başlıyormuş. heran doğum olabilirmiş. doktour 1 - 2 hafta daha dayan diyormuş inşallah dayansın inşallah yavrularına sağlıkla kavuşsun. duaya devam.
İzmir'li hemşom, dedim sana o doktor sadece moral bozar başka doktora git diye.ahh nasıl sevindim anlatamam.dilerim mucizen seni bırakmaz.sağlıkla devam et arkadaşım.yeni gittiğin doktoru da merak ettim bana özelden ya da buradan yazar mısın?
Yaaaaa ben biliyodum yaa yemin ederim içimden hep iyi olacak diye geçiyodu. Değerlerin normaldi nasıl uyduruyo bu doktorlar anlamıyorum hiç. İşte günün en güzel haberi inşallah sağlıkla büyüyecek ve kucağına alacaksın bebeğini.
didemcim güzel dileklerin ve benim için hep olumlu düşündüğün için çok teşekkür ederim.Evet değerlerim aslında 2. testim hariç hep ikiye katlıyordu.Bugün şunu öğrendim ; ikiz gebeliklerde biri sonlandığında değerler yavaşlayabiliyormuş.Benim kırk yıllık tüpçüm bu durumu düşünemedi ya da düşünmek istemedi sanırım.Artık bana yaşattıklarını düşünmek istemiyorum ama içime öyle bir korku saldı ki sanırım hamileliğim bu korkuyla geçecek.
İnşallah senin hamileliğin çok sağlıklı huzurlu olur.Sanırım geçmişte kürtajdan sonra kanamanız azaldı mı diye sormuştun o zaman cevap verememiştim.Benim de ilk kürtajımdan sonra 1 güne düştü ama rahim filminde herhangi bir yapışıklık falan çıkmadı.Önemli olan 1 gün de olsa düzenli olması sanırım.
Sen ne zaman tedaviye başlıyorsun var mı plan? Güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla kal...[/QUOTE
rieuse san ilaçlarını kesmiş miydin? bak yaşayacak bebek yaşıyor işte. umarım kan sulandırıcı falan kullanman gerekşyorsa kullanıyorsundur şimdi. aspirirn içeyim mi diye sorunca ölü bebeği mi canlandıracaksın diyen senin doltorundu değil mi? mahkemeye versen inkar eder ama hastasıyla dalga geçip hakaret ettiğinden ceza almalı bence. tabibler odasına şikayet edilemez mi?
didemcim güzel dileklerin ve benim için hep olumlu düşündüğün için çok teşekkür ederim.Evet değerlerim aslında 2. testim hariç hep ikiye katlıyordu.Bugün şunu öğrendim ; ikiz gebeliklerde biri sonlandığında değerler yavaşlayabiliyormuş.Benim kırk yıllık tüpçüm bu durumu düşünemedi ya da düşünmek istemedi sanırım.Artık bana yaşattıklarını düşünmek istemiyorum ama içime öyle bir korku saldı ki sanırım hamileliğim bu korkuyla geçecek.
İnşallah senin hamileliğin çok sağlıklı huzurlu olur.Sanırım geçmişte kürtajdan sonra kanamanız azaldı mı diye sormuştun o zaman cevap verememiştim.Benim de ilk kürtajımdan sonra 1 güne düştü ama rahim filminde herhangi bir yapışıklık falan çıkmadı.Önemli olan 1 gün de olsa düzenli olması sanırım.
Sen ne zaman tedaviye başlıyorsun var mı plan? Güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla kal...[/QUOTE
rieuse san ilaçlarını kesmiş miydin? bak yaşayacak bebek yaşıyor işte. umarım kan sulandırıcı falan kullanman gerekşyorsa kullanıyorsundur şimdi. aspirirn içeyim mi diye sorunca ölü bebeği mi canlandıracaksın diyen senin doltorundu değil mi? mahkemeye versen inkar eder ama hastasıyla dalga geçip hakaret ettiğinden ceza almalı bence. tabibler odasına şikayet edilemez mi?
evet denizcim kes ilaçları düşsün dediğinde progestan ve crinone jeli kesmiştim ama 3 gün sonra değer katlayınca ben kan sulandırıcı iğnemi de vurdum aspirini de aldım.bir ara iğneleri kestim dış gebelik olmadığı kesinleşsin dedim sadece aspirin aldım.Yani onları da çok düzenli almadım.Kalp atışlarını duyduğumda hastaneyi arayıp koordinatör hemşireyle görüştüm artık onlara devam etmeyeceğimi söylediğimde ama hamilelik bizim sayemizde oluştu neden böyle yapıyorsunuz falan dedi.Daha sonra da beyefendi benimle görüşmek istedi ama görüşmedim eminim kalp atışlarını duysan bile bu sağlıksız gebelik diye devam ederdi yine.
Kesinlikle öyle progestan falan hikaye tutunacak bebek tutunuyor işte.Sanırım biraz senin hamileliğine benzedi.sen de boş gebelik diye gidip bebeği ve kalp atışlarıunı görmüşsün.İnşallah ben Batu gibi sağlıklı bir evlada kavuşurum.Öptüm ikinizi de![]()
denizbulut,tabibler odası filan hikaye hayatım...bu memlekette dokunulmazlığı olan üç meslek grubu var,birtanesi doktorluk ne yazık ki..iyi doktorlara sözüm yok ama kötüsü için de yapacak hiçbirşey yok..
eh o zaman geriye arabayı havaya uçurmak kalıyor yapacak birşey yok![]()
eh o zaman geriye arabayı havaya uçurmak kalıyor yapacak birşey yok
senin danalar ne yapıyor? senin durumun nedir?
bir sayfa geriye gidersen hem selamımı alırsın hem danaların son durumunu okursun..batunun yaramazlıklarını okudukça benim danalara bakıyorum ve çokkkk tırsıyorum..anacım iki taneler,napıcam ben![]()