Selam kızlar,topikte güzel bir hava var.Önce tayf'ın bebişlerini öptük sevdik kokladık sonra cans ve badenurdan haberler güzel geldi,reiuse den de inşallah hayırlı haber gelecek,maicim seni yakından zaten takipteyim canım,toana bebekler büyüyor göbişinde,denizbulut,alabama,denizgeldi,lenova71 ve adını saymadığım arkadaşlarımda umuyorum iyidirler.Anneler,anne adayları ve gebişler hepinize kucak dolusu sevgiler...
Hatırlarsanız geçen haftaya fettişlerin baskınıyla başlamıştık.Yorucu,sıkıcı ve telaşlı geçti ama geçti çok şükür ve bitti.Geldiler,baktılar,beğendiler,teşekkür edip gittiler.Onlar gidince ben de dedim ki kızım şimdi sıra sende artık erteleyip durma,git bi görün bakalım belki bahar gelmeden başlarsın şu bir türlü başlayamayan tedavine.ir kadın.Randevumu aldım gittim.Semra hanım muayene etti,uygundur başlyalım dedi.Ekip son derece ilgili ve işi çok titizlikle yapıyorlar.Hemşiresinden muhasebesine kadar.Ayrıca da benim daha önceki merkeze ödediğim miktarlardan yüksek değil buranın fiyatı.Pahalı merkez diye adı çıkmış ama katiyen değil. ben ilk defa bir kadın kadın doğumcuya gittim ve inanın öyle güzel bir elektrik aldım ki anlatamam.Çok içim ısındı,emin ellerede olduğumu düşündüm.Hikayemi dinleyip dosyama bakınca daha önceki tedavimde çok yüksek doz ilaç kullanıldığını yumurtaların kalitesinin bozulmasına sebep olduğunu söyledi..Görünen 3 folekül var.Daha önceki 2 denemede de aynıydı.Biri minik diğeri biraz daha büyük ve bir diğeri az daha iyi.Düşük doz ilaçlarla başladık.Umarım iyi şeyler olur.Kızlar dua edin bana olur mu...Semra hanım ne toplamada ne de transferde olamıyor kongre için ayrılacakmış hastaneden.İstersen ertele ama durum iyi görünüyor bence başla dedi.Aldık ilaçları ve başladık.Şimdi sıra gidip gelmelerde.Ama bu sefer kararlıyım kendimi yollarda helak etmeyip orda ablamda kalıcam.Kociş başının çaresine baksın artık.Zaten o da benimle telef oluyordu yollarda.Ben valizi topladım bakalım.İçimdeki en büyük korku döllenme olmayıp transferin iptal edilmesi.Orda takılmışım ya bir kere,şimdi transferi hayal bile edemiyorum.Hayırlısı Allahtan.İçimde önce çok büyük bir umut ışığı oluştu şimdiyse endişe.Neyse herşey olacağına varıyor.Umarım siz de benim güzel haberlerimle sevinirsiniz.Dedeğim gibi burası en güzel sinerjinin yaratıldığı ortam.Kendinize iyi bakın beni de sakın unutmayın e mi..Herkese kocaman sevgiler