• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlar. sagolun dilekleriniz icin ...bababimi kaybettim ...simdi aldim haberini..ne annem var artik nede babamm..cok kotu oldum cok..:43:

canım yavrum yaaaa...çok üzüldüm senin için...başınız sağlsun ..Allah sana vw e bebeklerine sağlık versin...çiçeklerin kimi soluyor kimi yeniden açıyor..acını yaşa...ağla...ama yavruların için güçlü olmaya çalış emi gülüm...şimdi daha güçlü olmak zorundasın...
çok sarıyorum seni....Allahım güç versin.sabır versin...

toana başın sağolsun.allah kardeşlerine bebeklerine uzun ömür versin.bu noktada söylicek fazla bişey yokne olur kendimi harab etme bebeklerini düşün.hayatın kuralı bu başa gelince insan farklı düşünüyor.mekanı cennet olsun.

reiuse bence bebeğin sağlıkla büyüyecek, ben inanıyorum. zaten değer artışın da güzel gidiyordu. tekrar kontrol ettirdin mi, son durum nedir?
akideciknane, kara haber tez duyulur derler. senden hala ses çıkmadığına göre müjdeli haber bekliyorum ben :)
badenur da inşallah ikizlerini sağlıkla kucağına alır dualarımız onunla.
tayf senin de bebişlerin çok tatlı maşallah, allah bağışlasın.
kızlar ben 2011 kasım ayında kürtaj olmak zorunda kalmıştım. o zamandan beri adet kanamalarımda belirgin bir azalma var sizce nedeni ne olabilir? menopoza falan giriyor olabilir miyim? :59:
40 yaşından sonra kanama miktarı azalabiliyor. ayrıca kürtaj dolayısıyla bir yapışıklık ve olursa da azalabiliyor. bence bir rahim filmi çektir için rahat olsun.

kizlar. sagolun dilekleriniz icin ...bababimi kaybettim ...simdi aldim haberini..ne annem var artik nede babamm..cok kotu oldum cok..:43:

Allah sabırlar versin canım,okurken çok üzüldüm şimdi ve inan gözlerimden yaşlar geldi Allah sana ve ikizlerine uzun ömürler versin,Anne ve babanın sevgisini ikizlerinde fazlasıyla bul inşallah kendine ve yavrularına dikkat et lütfen sevgiyle sarıyorum seni

oğlan geliyormuş sevindim,hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin Allah. inşallah kolaylıkla ve çabucak tamamlarsın hamileliğini

cans canım oğluşun oluyomuş çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sancıların varmış hamilelik biraz zor geçiyor ama napalım sağlıkla gelsinler de yeter ki değil mi katlanılıyor bir şekilde . allaha emanet olun.

tayf canım spartaküsle crixusa bayıldım çokkk güzeller onları nolur kokla benim için şöyle derin bi nefes al içine çek bana yolla.allah bahtlarını açık etsin. güzel ömürleri olsun inşallah.

denizbulut vallahi benimki de çok acayip oldu insan içinde bi utangaç tripleri var ama evde yanlızken buzdolabının üstüne bile çıkabilir yani harbi çok yoruyo. şimdi elimden tutup sürekli evin içinde beni bi yerden bi yere götürüyo aynı yere aynı gün elli defa falan gidiyoruz. resmen beni kullanıyo.alcakmışım onu kucağıma onu istediği yere koycakmışım. çamaşır makinasının üstü mutfak masası ütünün durduğu raf falan tuvalet masamın üstü gibi gibi. işimiz iş yani.

denizgeldi senin kız da pek gelmene müsade etmiyor galiba gribi geçti mi kızının iyeliştimi bari. artık eskisi gibi resim çekemiyorum bi de resimleri iş yerindeki bilgisayarıma yüklüyorum bi de resimleri pikseli büyük olduğu için kk ya yüklenemiyor uğraşmam lazım vakit yok şeker bi ara koyarım inşallah.

alabama bakıcıya yuh. en fazla aldığı 100 liradır bu ne plan program böyle. bir de böyle pat diye haber bile vermeden gitimiyor mu kaltaklar. 1 hafta önceden söyleyecek cesaretin yok bari o gün bir telefon et. allahtan iş kendi işiniz. ya izin alamayacak bir işte çalışsaydın. kadın için bilemiyorum. belki seninki başka bir hikaye anlatmıştır. kötü davranıyor, paramı geciktiriyor, çocuk büyüdü ev işi de yapacaksın diyor vs vs gibi. yani sadece 100 lira fazla veriyorsunuz diye size geliyorum dememiş olabilir. inşalah en kısa sürede daha iyisini bulursun.

Selam kızlar,topikte güzel bir hava var.Önce tayf'ın bebişlerini öptük sevdik kokladık sonra cans ve badenurdan haberler güzel geldi,reiuse den de inşallah hayırlı haber gelecek,maicim seni yakından zaten takipteyim canım,toana bebekler büyüyor göbişinde,denizbulut,alabama,denizgeldi,lenova71 ve adını saymadığım arkadaşlarımda umuyorum iyidirler.Anneler,anne adayları ve gebişler hepinize kucak dolusu sevgiler...
Hatırlarsanız geçen haftaya fettişlerin baskınıyla başlamıştık.Yorucu,sıkıcı ve telaşlı geçti ama geçti çok şükür ve bitti.Geldiler,baktılar,beğendiler,teşekkür edip gittiler.Onlar gidince ben de dedim ki kızım şimdi sıra sende artık erteleyip durma,git bi görün bakalım belki bahar gelmeden başlarsın şu bir türlü başlayamayan tedavine.ir kadın.Randevumu aldım gittim.Semra hanım muayene etti,uygundur başlyalım dedi.Ekip son derece ilgili ve işi çok titizlikle yapıyorlar.Hemşiresinden muhasebesine kadar.Ayrıca da benim daha önceki merkeze ödediğim miktarlardan yüksek değil buranın fiyatı.Pahalı merkez diye adı çıkmış ama katiyen değil. ben ilk defa bir kadın kadın doğumcuya gittim ve inanın öyle güzel bir elektrik aldım ki anlatamam.Çok içim ısındı,emin ellerede olduğumu düşündüm.Hikayemi dinleyip dosyama bakınca daha önceki tedavimde çok yüksek doz ilaç kullanıldığını yumurtaların kalitesinin bozulmasına sebep olduğunu söyledi..Görünen 3 folekül var.Daha önceki 2 denemede de aynıydı.Biri minik diğeri biraz daha büyük ve bir diğeri az daha iyi.Düşük doz ilaçlarla başladık.Umarım iyi şeyler olur.Kızlar dua edin bana olur mu...Semra hanım ne toplamada ne de transferde olamıyor kongre için ayrılacakmış hastaneden.İstersen ertele ama durum iyi görünüyor bence başla dedi.Aldık ilaçları ve başladık.Şimdi sıra gidip gelmelerde.Ama bu sefer kararlıyım kendimi yollarda helak etmeyip orda ablamda kalıcam.Kociş başının çaresine baksın artık.Zaten o da benimle telef oluyordu yollarda.Ben valizi topladım bakalım.İçimdeki en büyük korku döllenme olmayıp transferin iptal edilmesi.Orda takılmışım ya bir kere,şimdi transferi hayal bile edemiyorum.Hayırlısı Allahtan.İçimde önce çok büyük bir umut ışığı oluştu şimdiyse endişe.Neyse herşey olacağına varıyor.Umarım siz de benim güzel haberlerimle sevinirsiniz.Dedeğim gibi burası en güzel sinerjinin yaratıldığı ortam.Kendinize iyi bakın beni de sakın unutmayın e mi..Herkese kocaman sevgiler
alkan inşallah iyi geçer tedavin. güzel yumurtalar gelişir ve bbeğe dönüşür. haberlerini bekliyoruz.

Herkese merhabaa. Ben cok calisiyorum, cok seyrek okuyabiliyorum bu aralar. Fakat bir hareketlenme var herkeste. Hamileler bir suru, ne guzel.

Akidecik ne oldu? Testinin sonucu kotumu cikmis, hic yok ortada.
Alkan tedavin hayirli olsun. Ben de yakinda gelecegim.
Alabama: bosver hic bozma keyfini boyle tipler icin. Eger biri yanlis davraniyorsa, mutlaka bunu tekrar eder, baskasina da yapar, belasini da sonunda bulur. Ama aptal yerine koymalari insanin asabini bozuyor.
Yazamadigim herkes, size de opucukler gonderdim.

Memorial'dan cevap aldim email ile. Kisaca Mustecep Bey demiski:
genetik (kromozom), hormonal, anatomik (histereskopi, gerekirse laporoskopi) tetkikleri yapariz, düşük doz ilaçlarla baslariz, daha kaliteli yumurta gelişimi olur. IMSı ile yüksek büyütmede sperm seçimi yapmak, embriyoskopide sürekli kamera ile embriyoları izlemek sonuca olumlu katkıda bulunabilir.....
Hic ko-kulturden bahsetmemis, merak ettim acaba yasaklandi falanmi? Sordum bakalim ne diyecek.
Bu ay icinde gitmeyi dusunuyorum.

co-culture ü artık pek uygulamıyorlar. sanırım sonuç açısından çok farketmiyor diye düşünüyorlar. hayırlısıyla bir görüş bakalım

Toana canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığının. çok üzüldüm sen de elbet çok üzüldün ama bebeklerin için kuvvetli metanetli olmaya çalış emi canım. başınız saolsun.

Kartopu canım gelmişsin hoşgelmişsin herşey yolundaymış geçen de görmüştüm de yazamadıydım. kuzucuk 5 aylık olmuş maşallah size. resimlerini bekliyoruz merakla.

Bakıcı işi zor arkadaşlar allah hakkımızda hayırlısını göstersin ne diyim. Cans hayatım yok aldığı para hakettiği ayın parasıydı ama tabiiki alıp işi bıraktı abla beşgünlük maaşını da bıraktı gitti. anlaşarak gitseydi zaten ben ona kaç günlük maaşı varsa verirdim o ayrı. hayır ben en çok neye kızıyorum biliyor musun insanlar kendilerini başka gösterip karakterliyim diye geçinip sonra böyle karaktersizlikleri nasıl göstere göstere yapıyorlar onu anlamıyorum. karaktersizsin işte kızım sen karaktersizsin kendini tanı. işte bu cümleyi onu gördüğümde yüzüne söyleyeceğim. ufak ufak ama bana hayretler veren yaptığı şeyleri yazsam size iyice gıcık olursunuz. bu insanoğluna artık hiç güvenim kalmadı ben tutarlı merhametli adil iyi kalpli olmaya çalıştıkça benim karşıma hep boktan insanlar çıkıyor gerçekten kararım kesin bundan sonra madem zıt kutuplar birbirini çekiyor bende bunu çözdüm artık gıcık tutarsız patavatsız negatif insanı irite eden bi dediği bi dediği birbirini tutmayan biri olsam diyorum karşıma düzgün insanlar mı çıkar :44: :47: :19:

kizlar hepiniz sagolun..ALLAH RAZI OLSUN testeklerinizden dolayi..guclu olmaya calisiyorum dogru acimi yasayamiorum..bbeklerimide dusunuyorum ..babacigimida..durmadan tel aciyorum ablamlara abimlere..naptiniz diye..onlarda bana kiziyor aglama diye..bebeklerini dusun diye..zaten hamile olmasaydim oradaydim simdiye ama..elden birsey gelmiyor..artik babacigiminda mezarini ziyaret ederim.:14:.aci birsey kimsenin basina vermesin diyorum ama dunya kacis yok olumdende dogumdanda..

alkancım tedavın hayırlı olsun aynı seyı Cem Bey'de bana dedı yumurtan zaten az cok yuksek doz ıle yumurta elde etmeye calısmıslar oysa az doz vererek kalıtelı yumurta elde edılebılırmıs dedı. ama rahımde cok azda olsa bır yapısıklık gordu sımdı reglı olmayı beklıyorum ofıs hıstereskopısı yapılacak ve sonrasında az doz ıle bende bır deneme daha yapacagım. ınsallah canım bu sefer bebegımız gelır ve kucagımız bos kalmaz..

sevgıler

Alkan ve Lenova71 selamlar, sizi tanımadan seviyorum biliyosunuz her zaman yazamıyorum diye beni unutmuyorsunuzdur inşallah ...ama ben sizi tanımasam da yakından hep takip ediyorum inanın, tedavilere başlamanıza sevindim ben de bu sene son kez denemeleri yapıp tüp, yumurta takibi vs. doktorum ne derse zira son doktoruma çok güveniyor ve seviyorum onu, oldu oldu olmadı artık defteri kapatıcam zira 45 yaşındayım artık son senem gibi, zaten son 3 yılıma 4 hamilelik sığrdırdım ve hiçbirini kucağıma alamadım, gerçekten çok yoruldum umarım bu yıl hepimize uğur getirsin çok öpüyor ve sizlere bol şans diliyorum inanın neden bilmiyorum ben sizi tanımadan kendime çoooook yakın hissediyorum Allah hepimize yardım etsin:nazar::nazar:

canım başın sağolsun,ALLAH'ım geride kalanlara hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.acın mutlaka çok büyük ama sana muhtaç iki minik can taşıyorsun içinde senin üzüntünü onlar hissederlermiş strese girerlermiş.hayat böyle kabul etmekten başka şansımız yokki,baban inşallah bebeklerinde yaşayacak.düşünme ve kafanı dağıtacak şeyler yap.cennet mekanı olsun babanın ve annenin inşallah.öptüm.

slm
Başınız sağolsun yaş kaç olursa olsun babasız annesiz olmak çok kötü bende öyleyim..... Üzülmeyin desem insanın elinde değil, acınızı kendinizi hırpalamadan yaşayın...

Toana canım başın sagolsun .. ALLAH babacıgının mekanını cennet eylesın.. Çok zor bılıyorum ... Bak ıkı tane yavrun olacak Allah onlara uzun omurler versın ...

oğlan geliyormuş sevindim,hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin Allah. inşallah kolaylıkla ve çabucak tamamlarsın hamileliğini

Çok teşşekkur ederım canım inşallah Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ınşallah .. Burak ne kadar tatlı maaşallah ....

Back
X