• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kızlarrr opuyorumnanaktan
benim eve gelen gelene şimdide Çanakkaleden arkadaşlar geldi 1 haftadır onlar var peşlerinde gezmekten yoruldum valla :2: bide rahatsızlandım bu klima olayından sıcaktı soğuktu derken
şimdi işyerndeyim sizi kontrol ettim bi
erverdi tarhana bitti domates bitti bu kış sendeyiz olumunekankayizsmile

denizbulut maşallah oğluşuna çok tatlı çokda yakışıklı olcak belli allahh desene çocuğu yapınca gidecek kilolar olumunekankayizsmile:nazar: :nazar:

baharnaz hadi bakalım bu aşamaya geldikten sonra inşallah olumlu sonuçlanır sakın üzme yorma kendini keyfine bak dinlen a.s.

offf kızlar ya benim kuzende bebek tedavisine başlamıştı 26 yaşında 9 yumurta toplandı 1 tanesi döllendi transferi yapıldı bugün öğrendim hamileeeee offf maşallah ya darısı başımıza inşallah çok buruk seviniyorum ben ya neden benim olmadı diye üzgün ama mutlu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :teselli:

kuzeninin gözüaydın.kinder.sende onun mutluluğuyla mutlu ol şimdilik.Allah tamamına erdiri inşallah.

tatilci kinder biliyon mu waterssın bebeğini gördüüüükk.yerimseniben.çok tatlı maşallah.güle güle büyütsün annesi.

teşekkür ederim baharnaz akşama nerdeyse 3 saat var tatlım yaaaaa bilmiyorumkismile

erverdii hoşgeldinn zemuszemus

yaaa canım arkadaşlarım bu bebek sevdası benim uğraştığımı bilen akrabalarım için benimle yüzyüze geldiklerinde noldu olmadı mı soruları bide kuzenin hamileliği ve akşam onlarda iftardayım çok mutlular ama sanki varlığımda çok sevinemeyecekler beni üzdüklerini düşünecekler bazen bakıyorum sanki benim dışımda bütün dünya hamile gibi geliyor valla bilmiyorumkismile bende çok sevindim kuzene ama çok genç olduğu için zaten umutluydum benim yaşlı yorgun yumurtalarım gibi değiller dimafoldumben mafoldumben

Allah kabul etsin bu yaz bu oruç ... ama dayan az kaldı akşama

evet.Allah oruç tutanların yardımcısı olsun.bana dr dan izin çıkmadı.2 günden sonra bıraktım.sıcak,susuzluk beyine pıhtı atıp felç yapabilirmiş.bende de hazır bekliyor zaten pıhtı...Alabamanın dediği gibi şimdi o şerefsiz üçgeni faaliyete geçirmiyelim.ne yapalım.diyetini vereceğiz bizde.sadece borcundan kurtulacağız.

baharnaz; şimdi durumlar ne?3 dönüm bostan mı?

Herkese günaydın arkadaşlar.

Alabama canım geçmiş olsun bu havalar gerçekten çok tehlikeli klimasız da olmuyor tabiki.Bol bol dinlen ve meyve suları ve meyve ye arkadaşım.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

Baharnaz transferin hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine canım.Şimdi test günün hangi tarih yazmamışsın.28-29 ağustos mu?

Erverdi sen ilacın yan etkisini hiç kafana takma canım.O ilaç senin tedavin için kullanılıyor Allah korusun bir pıhtı senin bir kaç saniyede felç edebilir hayatına bile mal olabilir.İlaçlar hep fayda-zarar etkisi gözönüne alınır zaten.O yan etkilere bakılırsa kimse ilaç kullanmasın o zaman.Hem herkese aynı etki gösterecek diye birşey de yok canım.Sen onu hiç kafana takma.6 ay sonra gelecek kız çocuğunu düşün.

Zarpandit ve Patikler beni sormuşsunuz benim heme işler yoğun hem de eve gidince de yemekten sonra kendimizi dışarı atıyoruz oğlan durmuyor çünkü gece de intenete girmeye pek vakit olmuyor.Bu sıcaklar bir geçse de bir soluk alabilsek.

Deniz bulut o kan uyuşmazlığı ilk bebekte pek problem olmaz diye biliyorum ama sen zaten testini yaptırmısın.Kendini rahat bırak relaks ol biraz canım.

SAĞOL HÜLYA;teşekkürler.kullandığım ilaçla ilgili öyle şeyler yazıyor ki.okuyunca kendmi çok hasta gibi gördüm.ama öyle değilim.ben.şimdilik 3 günde bir kan veriyorum.dr değerlerin güzel olduğunu söylüyor.sürekli 6 ay boyunca takip altında olmalıymışım.olalım bakalım.benim dr u nette bir araştırdım bir baktım ki.şarkıcı Murat Göğebakan'ın dr uymuş.şarkıcı kötü hastalığa yakalanmıştı.bu dr un tedavisinde iyileşmiş.gezetelere filan demeç vermişler iyileşince.demek işinin ehli.başka dr değiştimek istemiyorum.böyle devam bakalım.belki beni de iyi eder.

sen de sıcaklardan işlerden soluğu dışarıda alıyormuşsun.aman tadını çıkarın.kışın zaten soğuk istesen de bir yerlere gidilmiyecek.çocuk hasta olur korkusundan.gezdiğin kardır.işlerinde kolaylıklar.:3:

DENİZ;senden ses çıkmamış.herşey yolunda mı?kan uyuşmazlığında bildiğim doğumdan sonra iğne yapıyorlardı.bebeğin mi kanı değişiyordu.sen bilirsin boş durmazsın.araştırırsın.ansiklopedi kadın;inşallah herşey yolunda...:teselli:

erverdi evet canım ya
bostan olayı halim perişan boş ve yerinde duramayan biri olarak yan gelip yatmak zorr.
yarın 3.gün ve pek yatmayı düşünmüyorum zaten bugün bile ara ara nete geliyorum yemek filan yaptım

o mırıldandığın şarkıda çok güzel.
Sağlığın daha önemli. Drun kim?

RüzgarDeniz Maşallah bebişine Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin...
amiiiiiiiiiiiiin canım, Allah isteyen herkese versin inşallah :)
OY MAŞALLAH Rüzgar Deniz.büyütmüşsün oğlanı.kocaman olmuş.nazar olmasın.:nazar:olgun,tam bir erkek edası var Rüzgar da...hayırlı geleceklerde büyüsün.annesine babasına vatanına hayırlı evlat olsun.

Baharnaz;Bak gördün mü 38 in erkeğini.hadi seninki de inşallah içerde serpiliyordur.Allah diğer hamilelerimizin de bebeklerini burda görmeyi nasip etsin.

ahududu frambuaz oluyordu değil mi ?hımmm.o da çok tatlı.teşekkürler..

KİNDER;ne haber.aşağıda gördüm seni.tatil güzeli...
amiiiiiin erverdicim, inşallah... evet büyüyor yaramaz :)
selam kızlarrr opuyorumnanaktan
benim eve gelen gelene şimdide Çanakkaleden arkadaşlar geldi 1 haftadır onlar var peşlerinde gezmekten yoruldum valla :2: bide rahatsızlandım bu klima olayından sıcaktı soğuktu derken
şimdi işyerndeyim sizi kontrol ettim bi
erverdi tarhana bitti domates bitti bu kış sendeyiz olumunekankayizsmile

denizbulut maşallah oğluşuna çok tatlı çokda yakışıklı olcak belli allahh desene çocuğu yapınca gidecek kilolar olumunekankayizsmile:nazar: :nazar:

baharnaz hadi bakalım bu aşamaya geldikten sonra inşallah olumlu sonuçlanır sakın üzme yorma kendini keyfine bak dinlen a.s.

offf kızlar ya benim kuzende bebek tedavisine başlamıştı 26 yaşında 9 yumurta toplandı 1 tanesi döllendi transferi yapıldı bugün öğrendim hamileeeee offf maşallah ya darısı başımıza inşallah çok buruk seviniyorum ben ya neden benim olmadı diye üzgün ama mutlu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :teselli:
sağol canım... evet benimki gibi yerinde bir dakika durmayan bir çocuk olursa kilolara elveda diyorsun ister istemez ama ben halimden çok memnunum :) evlendiğim zamanki kiloma 2 kilocuk kaldı, eh onu da verdirir oğlum bana bu gidişle :)
denizbulut demişim ama senin oğluşununda resmini göstersin allah inşallah kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

rüzgardeniz senin yakışıklına maşallah şekerim allah bizede göstersin kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :nazar: :nazar:
valla biraz baş ağrısı varda ondan karıştı :1:
anlamıştım zaten canım :) darısı başınıza inşallah :)

Arkadaşlar, dualarım hep sizlerle, inşallah çok yakında sizlerin de güzel haberlerinizi alacağız :)

Herkese günaydın arkadaşlar.

Alabama canım geçmiş olsun bu havalar gerçekten çok tehlikeli klimasız da olmuyor tabiki.Bol bol dinlen ve meyve suları ve meyve ye arkadaşım.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

Baharnaz transferin hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine canım.Şimdi test günün hangi tarih yazmamışsın.28-29 ağustos mu?

Erverdi sen ilacın yan etkisini hiç kafana takma canım.O ilaç senin tedavin için kullanılıyor Allah korusun bir pıhtı senin bir kaç saniyede felç edebilir hayatına bile mal olabilir.İlaçlar hep fayda-zarar etkisi gözönüne alınır zaten.O yan etkilere bakılırsa kimse ilaç kullanmasın o zaman.Hem herkese aynı etki gösterecek diye birşey de yok canım.Sen onu hiç kafana takma.6 ay sonra gelecek kız çocuğunu düşün.

Zarpandit ve Patikler beni sormuşsunuz benim heme işler yoğun hem de eve gidince de yemekten sonra kendimizi dışarı atıyoruz oğlan durmuyor çünkü gece de intenete girmeye pek vakit olmuyor.Bu sıcaklar bir geçse de bir soluk alabilsek.

Deniz bulut o kan uyuşmazlığı ilk bebekte pek problem olmaz diye biliyorum ama sen zaten testini yaptırmısın.Kendini rahat bırak relaks ol biraz canım.

eğer daha önce kürtajların varsa (hoş benim son kürtaj ileri haftada diye kan uyuşmazlığı iğnesi yapmışlardı) bebek yerine geçiyor. yani bu ilk bebek olmuyor. dr istiyor zaten bu testi. ben yaptırmıştım negatif çıkmıştı. sonra amniosentez olunca yine kan karışabilir vs diye kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. dr istedi tekrarını bu testin yine çünkü benim gibi hamilelere 28. haftada o iğnenin tekrar edilmesi gerekiyormuş. sanırım son haftalarda doğuma doğru bir durum olurda bebeğin kanı bana karışırsa bebeği korumak için. tabii allah korusun test pozitif çıkarsa iğneye gerk kalmıyor çünkü çoktan kan karışmış koruyacak birşey kalmamış demek oluyor. ay neyse iğne korumuştur böyle bir durum yoktur testi erken yaptırmışım ama insan pozitifi görünce bir gidip geliyor.
haftaya inşallah sıcaklar azalıyormuş inşallah senden de güzel haberler alırız

Merhaba kızlar;

Uzun bir aradan sonra tekrar yazmaya fırsat bulabildim. Sayfaları o kadar hızlı ilerletiyorsunuz ki okumaya imkan yok.Umarım herkes iyidir. Yeni ve güzel haberler var mı? Arada bir girip okumaya çalışıyorum ama maalesef yetişemiyorum hızınıza. O yüzden neler oluyor merak ediyorum :)

Biz oğluşumla iyiyiz. Sıcaklarla boğuşuyoruz. Diş çıkartıyoruz ve artık tutunarak kalkıp, yürüme çalışmaları yaptığımız için hiç fırsat bulamıyorum gelmeye. 68 kilo ile hamile kaldım, 84 kilo ile doğuma girdim ve şu an 57 kiloyum. Bunu niye söylediğimi sorarsanız, son derece hareketli bir oğlum var ve bana spor yaptırmak için elinden geleni ardına koymuyor :) Aşağıya bir kaç resmini ekliyorum, bakın ne kadar büyüdü :) Hepinizi çok öpüyorum ve hamilelere de Allah kolaylık versin bu sıcaklarda diyorum. Sanırım uykusuzluk başlamıştır artık. Eh bu saatten sonra artık gün içinde uyumaya çalışıp güç toplayın çünkü uyku olayı bebek doğduktan sonra bitiyor kızlar :) Hepinize kolay gelsin .)

canım maşallah çok büyümüş koca adam olmuş :nazar: darısı bizimkilerin başına inşallah. kiloda ben de rekora koşuyorum. 72,5 ile hamile kaldım şu an 77,5 kiloyum. umarım 84 ü geçmeden bitiririm. demek sonra böyle verilebiliyor ha. eee bildiğim oğluna sen tek başına bakıyordun haliyle yani. yerimseniben her bakımdan darısı başımıza

denizbulut demişim ama senin oğluşununda resmini göstersin allah inşallah kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

rüzgardeniz senin yakışıklına maşallah şekerim allah bizede göstersin kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :nazar: :nazar:
valla biraz baş ağrısı varda ondan karıştı :1:

amin inşallah ben de oğlumun resmini eklerim. ee karışır tabii hep denizler hamile, anne ve bebekler erkek. erverdi niyetlenmişti bir ara siz de nick inizi değiştirip deniz ekletebilirsinizyerimseniben

ayy canım ne güzelll aamaaaa bende gelirdim yaaaa
badenur damı gitmiş amannn aşkolsun ya
ben totuyu gezdiedimm haaaaberimmmm olsaydı gelerdimmmm akannehir akannehir

eee insan arada bir uğrar bakar dimi alsanaalsanasmile misafir peşinde böyle olur tabii :umursamaz:biz de sözleşmedik ki ayrı ayrı kalkıp gittik :sm_confused:
kuzeninin gözü aydın hayırlı olsun. evet tek yumurta da olsa gençlikte daha kolay. ama ümitsizliğe de kapılmamak lazım. darısı başına.

DENİZ;senden ses çıkmamış.herşey yolunda mı?kan uyuşmazlığında bildiğim doğumdan sonra iğne yapıyorlardı.bebeğin mi kanı değişiyordu.sen bilirsin boş durmazsın.araştırırsın.ansiklopedi kadın;inşallah herşey yolunda...:teselli:
inşallah canım. haftaya hafta sonu doktora gideceğim öyledir inşallah. kontrol 28. haftaydı ama dr um izne çıkıyormuş 2 hafta kadar yokmuş ben de daha bekleyemiyeceğim hem de halam gelecek yazlıktan ve dönecek ona göstermek istiyorum

erverdi evet canım ya
bostan olayı halim perişan boş ve yerinde duramayan biri olarak yan gelip yatmak zorr.
yarın 3.gün ve pek yatmayı düşünmüyorum zaten bugün bile ara ara nete geliyorum yemek filan yaptım

o mırıldandığın şarkıda çok güzel.
Sağlığın daha önemli. Drun kim?

devamlı yatman gerekmez hatta dışarı çıkıp (sıcakta değil tabii) dolaşabilirsin de ama ne yaparsan kendini yormadan. sakın konserve tarhana falan yapmaya kalkma.

Son düzenleme:
Deniz Bulut yatışı bitirdim normale dönüyorum zaten kendimi çok normal hissediyorum biraz dikkat ediyorum hareketlerime
çünkü unuttuğum oluyor :uhm: yataktan kalkarken yatağa yatarken

bugün 3.gün

ahududum şekerim nasılsın ?

günaydın ...ne haber?
yan gelip yatma işleri nasıl gidiyor.
bende ne olsun.sabah ev dağınıklığı topluyorum.sonra ders çalışacağım.bence bu günlerin keyfini sür.güzel şeyler düşün.ben bulutlarda olurdum.aynı çizgi filmdeki heidi gibi.seni kimsenin ya da hiçbişeyin üzmesine izin verme.canın ne istiyorsa,ne seviyorsan onu yap.sakın kötüyü aklına getirme.kötü düşünce arkasından korkuyu getiriyor.korkuyu da biz yaratıyoruz.

ahududu da güzel haaa...görüşürüzyerimseniben

Back
X