- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
erverdiii ben yazana kadar gitmişin tatlım oruçluyum bide çoook susadım ama yaaaa bilmiyorumkismile
Allah kabul etsin bu yaz bu oruç ... ama dayan az kaldı akşama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erverdiii ben yazana kadar gitmişin tatlım oruçluyum bide çoook susadım ama yaaaa bilmiyorumkismile
selam kızlarrr opuyorumnanaktan
benim eve gelen gelene şimdide Çanakkaleden arkadaşlar geldi 1 haftadır onlar var peşlerinde gezmekten yoruldum valla :2: bide rahatsızlandım bu klima olayından sıcaktı soğuktu derken
şimdi işyerndeyim sizi kontrol ettim bi
erverdi tarhana bitti domates bitti bu kış sendeyiz olumunekankayizsmile
denizbulut maşallah oğluşuna çok tatlı çokda yakışıklı olcak belli allahh desene çocuğu yapınca gidecek kilolar olumunekankayizsmile![]()
baharnaz hadi bakalım bu aşamaya geldikten sonra inşallah olumlu sonuçlanır sakın üzme yorma kendini keyfine bak dinlen a.s.
offf kızlar ya benim kuzende bebek tedavisine başlamıştı 26 yaşında 9 yumurta toplandı 1 tanesi döllendi transferi yapıldı bugün öğrendim hamileeeee offf maşallah ya darısı başımıza inşallah çok buruk seviniyorum ben ya neden benim olmadı diye üzgün ama mutlu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :teselli:
Allah kabul etsin bu yaz bu oruç ... ama dayan az kaldı akşama
erverdi watersın bebeğini nerde gördünüz ya ben mafoldumben
eeeeeee sen totoyu gezdirmeseydin tatillerde.zemuszemus
hastanede ziyaret ettim.deniz de gitmiş.badenur da... sempatiksalakcinni
erverdi sana balböcüüümm diycem nasıl ama opuyorumnanaktan
Herkese günaydın arkadaşlar.
Alabama canım geçmiş olsun bu havalar gerçekten çok tehlikeli klimasız da olmuyor tabiki.Bol bol dinlen ve meyve suları ve meyve ye arkadaşım.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Baharnaz transferin hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine canım.Şimdi test günün hangi tarih yazmamışsın.28-29 ağustos mu?
Erverdi sen ilacın yan etkisini hiç kafana takma canım.O ilaç senin tedavin için kullanılıyor Allah korusun bir pıhtı senin bir kaç saniyede felç edebilir hayatına bile mal olabilir.İlaçlar hep fayda-zarar etkisi gözönüne alınır zaten.O yan etkilere bakılırsa kimse ilaç kullanmasın o zaman.Hem herkese aynı etki gösterecek diye birşey de yok canım.Sen onu hiç kafana takma.6 ay sonra gelecek kız çocuğunu düşün.
Zarpandit ve Patikler beni sormuşsunuz benim heme işler yoğun hem de eve gidince de yemekten sonra kendimizi dışarı atıyoruz oğlan durmuyor çünkü gece de intenete girmeye pek vakit olmuyor.Bu sıcaklar bir geçse de bir soluk alabilsek.
Deniz bulut o kan uyuşmazlığı ilk bebekte pek problem olmaz diye biliyorum ama sen zaten testini yaptırmısın.Kendini rahat bırak relaks ol biraz canım.
amiiiiiiiiiiiiin canım, Allah isteyen herkese versin inşallah :)RüzgarDeniz Maşallah bebişine Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin...
amiiiiiin erverdicim, inşallah... evet büyüyor yaramaz :)OY MAŞALLAH Rüzgar Deniz.büyütmüşsün oğlanı.kocaman olmuş.nazar olmasın.olgun,tam bir erkek edası var Rüzgar da...hayırlı geleceklerde büyüsün.annesine babasına vatanına hayırlı evlat olsun.
Baharnaz;Bak gördün mü 38 in erkeğini.hadi seninki de inşallah içerde serpiliyordur.Allah diğer hamilelerimizin de bebeklerini burda görmeyi nasip etsin.
ahududu frambuaz oluyordu değil mi ?hımmm.o da çok tatlı.teşekkürler..
KİNDER;ne haber.aşağıda gördüm seni.tatil güzeli...
sağol canım... evet benimki gibi yerinde bir dakika durmayan bir çocuk olursa kilolara elveda diyorsun ister istemez ama ben halimden çok memnunum :) evlendiğim zamanki kiloma 2 kilocuk kaldı, eh onu da verdirir oğlum bana bu gidişle :)selam kızlarrr opuyorumnanaktan
benim eve gelen gelene şimdide Çanakkaleden arkadaşlar geldi 1 haftadır onlar var peşlerinde gezmekten yoruldum valla :2: bide rahatsızlandım bu klima olayından sıcaktı soğuktu derken
şimdi işyerndeyim sizi kontrol ettim bi
erverdi tarhana bitti domates bitti bu kış sendeyiz olumunekankayizsmile
denizbulut maşallah oğluşuna çok tatlı çokda yakışıklı olcak belli allahh desene çocuğu yapınca gidecek kilolar olumunekankayizsmile![]()
baharnaz hadi bakalım bu aşamaya geldikten sonra inşallah olumlu sonuçlanır sakın üzme yorma kendini keyfine bak dinlen a.s.
offf kızlar ya benim kuzende bebek tedavisine başlamıştı 26 yaşında 9 yumurta toplandı 1 tanesi döllendi transferi yapıldı bugün öğrendim hamileeeee offf maşallah ya darısı başımıza inşallah çok buruk seviniyorum ben ya neden benim olmadı diye üzgün ama mutlu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :teselli:
anlamıştım zaten canım :) darısı başınıza inşallah :)denizbulut demişim ama senin oğluşununda resmini göstersin allah inşallah kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
rüzgardeniz senin yakışıklına maşallah şekerim allah bizede göstersin kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan![]()
valla biraz baş ağrısı varda ondan karıştı![]()
Herkese günaydın arkadaşlar.
Alabama canım geçmiş olsun bu havalar gerçekten çok tehlikeli klimasız da olmuyor tabiki.Bol bol dinlen ve meyve suları ve meyve ye arkadaşım.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Baharnaz transferin hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine canım.Şimdi test günün hangi tarih yazmamışsın.28-29 ağustos mu?
Erverdi sen ilacın yan etkisini hiç kafana takma canım.O ilaç senin tedavin için kullanılıyor Allah korusun bir pıhtı senin bir kaç saniyede felç edebilir hayatına bile mal olabilir.İlaçlar hep fayda-zarar etkisi gözönüne alınır zaten.O yan etkilere bakılırsa kimse ilaç kullanmasın o zaman.Hem herkese aynı etki gösterecek diye birşey de yok canım.Sen onu hiç kafana takma.6 ay sonra gelecek kız çocuğunu düşün.
Zarpandit ve Patikler beni sormuşsunuz benim heme işler yoğun hem de eve gidince de yemekten sonra kendimizi dışarı atıyoruz oğlan durmuyor çünkü gece de intenete girmeye pek vakit olmuyor.Bu sıcaklar bir geçse de bir soluk alabilsek.
Deniz bulut o kan uyuşmazlığı ilk bebekte pek problem olmaz diye biliyorum ama sen zaten testini yaptırmısın.Kendini rahat bırak relaks ol biraz canım.
Merhaba kızlar;
Uzun bir aradan sonra tekrar yazmaya fırsat bulabildim. Sayfaları o kadar hızlı ilerletiyorsunuz ki okumaya imkan yok.Umarım herkes iyidir. Yeni ve güzel haberler var mı? Arada bir girip okumaya çalışıyorum ama maalesef yetişemiyorum hızınıza. O yüzden neler oluyor merak ediyorum :)
Biz oğluşumla iyiyiz. Sıcaklarla boğuşuyoruz. Diş çıkartıyoruz ve artık tutunarak kalkıp, yürüme çalışmaları yaptığımız için hiç fırsat bulamıyorum gelmeye. 68 kilo ile hamile kaldım, 84 kilo ile doğuma girdim ve şu an 57 kiloyum. Bunu niye söylediğimi sorarsanız, son derece hareketli bir oğlum var ve bana spor yaptırmak için elinden geleni ardına koymuyor :) Aşağıya bir kaç resmini ekliyorum, bakın ne kadar büyüdü :) Hepinizi çok öpüyorum ve hamilelere de Allah kolaylık versin bu sıcaklarda diyorum. Sanırım uykusuzluk başlamıştır artık. Eh bu saatten sonra artık gün içinde uyumaya çalışıp güç toplayın çünkü uyku olayı bebek doğduktan sonra bitiyor kızlar :) Hepinize kolay gelsin .)
denizbulut demişim ama senin oğluşununda resmini göstersin allah inşallah kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
rüzgardeniz senin yakışıklına maşallah şekerim allah bizede göstersin kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan![]()
valla biraz baş ağrısı varda ondan karıştı![]()
ayy canım ne güzelll aamaaaa bende gelirdim yaaaa
badenur damı gitmiş amannn aşkolsun ya
ben totuyu gezdiedimm haaaaberimmmm olsaydı gelerdimmmm akannehir akannehir
inşallah canım. haftaya hafta sonu doktora gideceğim öyledir inşallah. kontrol 28. haftaydı ama dr um izne çıkıyormuş 2 hafta kadar yokmuş ben de daha bekleyemiyeceğim hem de halam gelecek yazlıktan ve dönecek ona göstermek istiyorumDENİZ;senden ses çıkmamış.herşey yolunda mı?kan uyuşmazlığında bildiğim doğumdan sonra iğne yapıyorlardı.bebeğin mi kanı değişiyordu.sen bilirsin boş durmazsın.araştırırsın.ansiklopedi kadın;inşallah herşey yolunda...:teselli:
erverdi evet canım ya
bostan olayı halim perişan boş ve yerinde duramayan biri olarak yan gelip yatmak zorr.
yarın 3.gün ve pek yatmayı düşünmüyorum zaten bugün bile ara ara nete geliyorum yemek filan yaptım
o mırıldandığın şarkıda çok güzel.
Sağlığın daha önemli. Drun kim?
ahududum şekerim nasılsın ?