• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın güller a.s.a.s.a.s.
bugün müthiş sıcak var.aman hamileler aman.çok dikkat edin.mümkün olduğunca öğle saati dışarıda olmayın
.Wtaerss;bugün kontroluün vardı.sıcaklara dikkat.!

Erverdi, Allah zihin acikligi versin. Ben Istatistik dersini cok severdim, hala da ilgiliyim. Umarim bu sefer gecersin canim. Ne kazasi oldu, gecmis olsun.

sağol hocam,canım hocam...rahmetli annaneciğim de hep öyle derdi bana okula giderken.kapıdan çıkarken sırtımı sıvazlardı böyle diyerek.anımı canlandırdın.şimdilerde pek söylenmez bu...:1hug:
yaa ben sözlciyim.sayısalı hiç anlamam.pratikte anlarım da.zaten matematiği toto oynayarak geçtim.şimdi bu derste zorluğunu çekiyorum.alt yapı olmayınca.evden de ancak bu kadar oldu.zaten ilk olarak bir dersten dersaneye gidiyorum.bizim zamanımızda dersane mi vardı.çalışan geçerdi.ama çok güzel bişey hocam.yeniden o sıralarda olmak.bana biraz pahalı ama olsun.çok ta kötü bir öğrenci değilimdir.ara sınavım 69 idi yıl sonu tek sorudan tökezledim.38.tek soru be hocam..tek.hiç attıklarımdan biri tutmaz mı?.tutmadı işte..

tekrar o sıralarda olmak çok güzel..yanımda bir genç kız var.ablam ablam deyip seviyor beni.2 senedir gidip geliyormuş dersaneye. beim ilk yaaa.fena değilim yani.ama inanın şimdiden sonraki üniteler çokkkk çok zor geliyor bana.keşke bir hap olsaydı onu yutunca çabucak anlayabilseydim

aman;bir zihin açıklığından çıkmışım ne çok yazmışım.ev kazaı mı?bir şişe zeytinyağımı sen şişeiyle mutfakta düşür patlathertaraf bütün memleket yağ, cam....yanana dökülene kırılana hüç acımam da..yağ bu başka bişeye benzer mi? temizlemesi işteÇok üzgünüm çoook

fizyoterapi günün bugün müydü?

Son düzenleme:
günaydın a.s.
erverdi evet çok sıcak. benim salondaki klima da bozuluyor. gazı bitmiş herhalde. tuhaf sesler çıkıyor açınca az soğutuyor. dün akşam açamadım cumartesi pazar gerekir dayansın diye. servisi çağırsam herkes çağırıyordur 1 haftada gelmezler. işteyim. valla işte olmak daha iyi. serin en azından burası. akşam uyuyamıyorum. bakalım hafta sonu ne yapacağım?

Merhaba hanımlar,opuyorumnanaktan
Patikler, hoşgeldin. Bu sıcaklarda gidilebilecek en güzel yere gittin mis gibi. Daha nice böyle tatiller olsun inşallah.
Baharnaz nerelerdesin, sırra kadem bastın vallahi. Akraban rahatsızdı, merak da ettim, topici de ayaklandırdım meraktan.
Sürprizim, testlerde kolaylıklar dilerim, allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Zarpandit, bence denizin dediği gibi yap. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Bir küçük su yeter sanırım, zaten o heyecanla o kadarcığı bile bereketleniyor.
Meryecim, “sea band” denen bileklikler var. Kemoterapi ve hamilelik bulantılarını da geçirdiği söyleniyor. Geçenlerde bir arkadaş 4 yaşındaki şiddetli araba tutması olan kızına aldı, inanılmaz memnun kaldı. Bildiğin tenisçi bilekliği gibi ama bileğin belli noktalarına baskı yapıp mide bulantısının önüne geçiyormuş. Mideyi rahatlatıyormuş. Fiyatı da 20TL civarı. Bir dene istersen belki faydası olur. Bu sıcaklarda bir de mide derdi çok zor gerçekten, allah yardımcın olsun.
Erverdi iyi çalışmalar.
Alabama, waters, kinder, deniz, altınyunus, hulya, vanilya selamlar.

Ben bugün sonuçları aldım. Akciğer filminde tümör gibi küçük noktalar çıkmıştı, korkmuştum. Çok bilmekte iyi değil, artık röntgenlere filan bakınca görüyorum nerede terslik var. Röntgencilerde huylanmıştı, meğer onlar ameliyat sırasında konan metal işaretlermiş. Raporda da “operasyon materyali olabilir” demişler. Çok şükür geçti gitti ama sopa yemiş gibiyim. 3 ay sonra yine aynı telaş olacak . Şimdi gelecek haftaya onkoloğa gideceğiz de tüp bebe işini netleştireceğiz artık.

Yarın da elazığ, muş, bingöl seyahati var. Haftasonu oralarda geçecek, sonra da işbaşı zaten. En sıcak günlere geldi şu seyahatler, bakalım nasıl geçecek.

çok dikkat et. en sıcak hafta sonu gidiyorsun. allah yardımcın olsun güneş falan çarpmasın

Patikler, cok iyi yaptin. Simdi artik calisma ve normal hayata donme zamani...Merak etme orada simdi acilirsin. Ben sol kolumdaki ana kastaki problemden dolayi fizyoterapi aliyorum. Ondan sonra daha cok aciyor, tam ertesi gune agri gecmisken bir daha fizyoterapiye gidiyorum bakalim daha ne kadar boyle devam edecek. Istanbul'a reglime gore Ekim basi-ortasi gibi filan gelecegim. Atasehir Memorial'de karar kildik bundan haberin varmiydi hatirlayamadim. Simdi yakin bir yerden otel ariyorum bir de mesaneyi nasil dolu tutacagimin kaygisi simdiden aldi beni...Dolu tutmak sorun degil de o asama nasil transferin yapilacagi endiselendiriyor. Burada transferden once bizzat WC'ye gidiyordum, orada da tam tersi olacak. Bizdeki sicagi sicagina son durumlar bunlar canim...yerimseniben

Canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun. İnşallah sağlığına tez zamanda kavuşursun.Bizler hem şu bebek işiyle uğraşırken maalesef bir de ayrıca sağlık sorunlarımızla da baş etmek zorunda kalıyoruz. Benim de bu günlerde bir böbrek filmi çektirmem gerekiyor. Ama gözümde öyle büyüyor ki... Hadi bakalım demek Ekim'i iple çekeceğiz.
Sorma şu idrar tutma işi bana da çok zor geliyor. O yüzden çok aşırı su içmemeli. Son denemede ben artık dayanamayıp, beni onlar içeri çağırana kadar biraz biraz çıkmıştım tuvalete. Gerekirse sen de böyle yaparsın.

hoşgeldin. ne güzel dinlendin şimdi iş zamanı kaydirigubbakcemile3

merak etme zarpandit tuvaletini benim kadar tutamayan biri olmasın. istanbul un dolaştığım yerlerdeki tüm tuvaletlerini bilirim. buna rağmen transferler korktuğum kadar eziyetli geçmedi. tam saatinde alıyorlar zaten. yarım saat çnce tuvalete git ve bir şişe küçük su iç. önce yetmezmiş sıkışmayacakmışsın gibi geliyor ama yetiyor. 1 büyük içip kıvranmaya gerek yok.

Sağ ol canımmm. Evet tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıymış biliyorsun:)

patikler hoşgeldin diyecem tersini olmuş ama anlaşılır herhalde canm

Merhaba canım. Merye bi ikiz lafı dolaşıp duruyor. Yoksa senin ikiz mi??? Eskiyi okumadığım için çıkaramıyorum.

Merhaba hanımlar,opuyorumnanaktan
Patikler, hoşgeldin. Bu sıcaklarda gidilebilecek en güzel yere gittin mis gibi. Daha nice böyle tatiller olsun inşallah.
Baharnaz nerelerdesin, sırra kadem bastın vallahi. Akraban rahatsızdı, merak da ettim, topici de ayaklandırdım meraktan.
Sürprizim, testlerde kolaylıklar dilerim, allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Zarpandit, bence denizin dediği gibi yap. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Bir küçük su yeter sanırım, zaten o heyecanla o kadarcığı bile bereketleniyor.
Meryecim, “sea band” denen bileklikler var. Kemoterapi ve hamilelik bulantılarını da geçirdiği söyleniyor. Geçenlerde bir arkadaş 4 yaşındaki şiddetli araba tutması olan kızına aldı, inanılmaz memnun kaldı. Bildiğin tenisçi bilekliği gibi ama bileğin belli noktalarına baskı yapıp mide bulantısının önüne geçiyormuş. Mideyi rahatlatıyormuş. Fiyatı da 20TL civarı. Bir dene istersen belki faydası olur. Bu sıcaklarda bir de mide derdi çok zor gerçekten, allah yardımcın olsun.
Erverdi iyi çalışmalar.
Alabama, waters, kinder, deniz, altınyunus, hulya, vanilya selamlar.

Ben bugün sonuçları aldım. Akciğer filminde tümör gibi küçük noktalar çıkmıştı, korkmuştum. Çok bilmekte iyi değil, artık röntgenlere filan bakınca görüyorum nerede terslik var. Röntgencilerde huylanmıştı, meğer onlar ameliyat sırasında konan metal işaretlermiş. Raporda da “operasyon materyali olabilir” demişler. Çok şükür geçti gitti ama sopa yemiş gibiyim. 3 ay sonra yine aynı telaş olacak . Şimdi gelecek haftaya onkoloğa gideceğiz de tüp bebe işini netleştireceğiz artık.

Yarın da elazığ, muş, bingöl seyahati var. Haftasonu oralarda geçecek, sonra da işbaşı zaten. En sıcak günlere geldi şu seyahatler, bakalım nasıl geçecek.

Sağ ol canım benim. Bu arada çok geçmiş olsun. Gelmiiiş geçmiştir inşallah.
Hadi tüp bebek için de hayırlısı inşallah.

merhaba arkadaşlar .. 3- 4 gundur gıremedım . tatılde mobıl ınternet kullanıyorum .. bıraz sorunlu .. hoş .. evin bıtmeyen tadılat işlerıyle ugrasmaktan zamanım da olmadı . bugun teslım ettık cok sukur ..
izmır cok sıcak .. her taraf yanıyor .. pazertesınden ıtıbaren kendıme zaman ayıracagım .. denıze falan gıdecegım .. aslında eşimle tatıl yaptım ama yetmedı .. kız arkadaşlarla gıdelım dıyoruz ..
absnyht ankarada bır cok merkezle gorustum .. genart ın kurucusu olan vollkan hoca aynı zaman da genetık profesörü bılgılı bırı .. tedavılerı de fena degıl .. centrum var .. hocaları recaı bey .. gatada profesor .. gurgan klınıgı hiç tavsıye etmem .. cok maddıyatcılar .. anatolıa guzel bır yer hocaları deneyımlı ..bence baslıyacaksan orada dene derım
herkese selammmm

merhaba bahar;amcanın kızına çok geçmiş olsun.çok zordur.gel gel...anlat bilelim yanında olalım.şimdi tedavinin hangi kısmındasın..şansın bol olsun.

:) saol canım.
Hepimizin şansı bol olsun. bugün iğnelere başladık 4. günüm şimdilik herşey yolunda gibi inşallah sonuna kadar böyle gider. Yumuşların kalitesi herhalde ancak embriyo aşamasında belli oluyor galiba

Baharnaz çok geçmiş olsun, içine kapanması kötü tabi. Lenfler temiz miydi canım? Herhangi bir konuda faydam olabilirse, yardımcı olmayı çok isterim. Allah yardımcınız olsun.

Erverdi, evet özellikle parça koyuyorlar, ameliyat sınırlarını işaretliyorlar ki radyasyoncular ona göre hedef alsın ve daha sonraki kontrollerde de değerlendirme bu bölge bilinerek yapılsın diye. Minnacık şeyler...

Çanta hazırladım biraz önce, ay çok sıcak olacakmış ya, ne koyacağımı şaşırdım. Şantiyede olunca turist gibi de giyinilemiyor... Kuzucuklar kesin görürüm de, tarladan pek emin değilim, o bölgede genelde uğraşmıyorlar ekip biçmekle. Gördüğüm her güzelliğe selamını söyleyeceğim merak etme :)

Saol canım. Dr. Lenflerin temiz olduğunu söylemiş. İnşallah herşey iyiye gider.

Waters, guzel haberlerle don canim, senin bebek tam yaz bebegi olacak.:emir_bebek:

Deniz, umarim kliman haftasonu seni uzmez, yoksa kendine soguk alisveris merkezleri bulman lazim.kaydirigubbakcemile4

Erverdi, bol sanslar canim. Ne guzel yeni bir tecrube daha. Bu sefer basarili olacagina inaniyorum.:kahve:

Patikler, aman filmini ihmal etme, tas filan mi vardi? Ufukta tedavi plani var mi? Ayy evet, verilecek saatten, yarim saat once kucuk sise pet su icmeye karar verdim.kaydirigubbakcemile5

Cans, gozunuzaydin, arkadaslarla tatil fikri super. Umarim cektigin sikintilari hemen unutuverirsin.

Alabama, Kinders, Merye iyi misiniz?

Absynth, nasil gidiyor? Umarim cok yorulmadan donersin.gamyoncuiremsu

Baharnaz, hayirli-ugurlu ikiz bebekli olsun! Hangi igneye basladiniz? Bu ilk tedaviniz mi ve nerede yaptiriyorsunuz? Hic soru sormadim. Evet, kaliteleri yumurtalar alindiktan ve dollendikten sonraki bolunme asamalarina gore degerlendiriliyor. (IMSI-spermlerin kalitelilerini secen metod, RA-CGH'de kaliteli embriyolari secen metod, bize bundan sonraki deneyecegimiz mikroda her ikiside yapilacak) Bu asamada muhtemelen ultrasona cagirmislardir-cagiracaklardir ve yumurtalarinin hem kac tane hem de hangi buyuklukte olacagina bakacaklar. 18m. civarina geldiklerinde OPU ve sonra transfer gunune karar verilecek. Simdiden bol sanslar.:CüvCüv:

zarpandit idare ediyoruz valla istanbul feci sıcak allah yardım etsin herkese sen nasıl oldun kolun ne alemde hareketler işe yarıyo mu?

Merhaba Hanımlar,
İnsanoğlu kuş misali işte, elazığdayım şu an. Nasıl bir sıcak var anlatamam. Yav yazık buralardaki hamileler ne yapıyor ki, allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun valla :)
Erverdi, bulut tarlasından geçtim. İlk gördüğüm bu oldu, vallahi kulağını da çınlattım.
Cans, çok sağol bilgiler için, herhalde anatoliada başlayacağım, kısmet.
Baharnaz, lenflerin temiz olmasına çok sevindim. Canım kuzenin de daha çok gençti yanlış hatırlamıyorsam, estetik kaygıları da vardır şimdi onun ama lenfler temizse o da allahın şanslı kullarındanmış. Korkmayın, şu tedavisi bir geçip gitsin eskisinden de sağlıklı olacaktır. Bu lenf olayı büyük nimet, doktorlar da söylemiştir zaten. Senin tedavin de hayırlı olsun, emeklerinin karşılığını alasın inşallah.
Kaçak kaçak girdim, çıkıyorum şimdi. Herkese selamlar.a.s.

merhaba arkadaşlar,
38 yaş üstü topiğinizin ismi ama bende yolu yarıladım nerdeyse 35 yaşım aranıza katılsam kabul edermisniiz benide ??

Waters, guzel haberlerle don canim, senin bebek tam yaz bebegi olacak.:emir_bebek:

Deniz, umarim kliman haftasonu seni uzmez, yoksa kendine soguk alisveris merkezleri bulman lazim.kaydirigubbakcemile4

Erverdi, bol sanslar canim. Ne guzel yeni bir tecrube daha. Bu sefer basarili olacagina inaniyorum.:kahve:

Patikler, aman filmini ihmal etme, tas filan mi vardi? Ufukta tedavi plani var mi? Ayy evet, verilecek saatten, yarim saat once kucuk sise pet su icmeye karar verdim.kaydirigubbakcemile5

Cans, gozunuzaydin, arkadaslarla tatil fikri super. Umarim cektigin sikintilari hemen unutuverirsin.

Alabama, Kinders, Merye iyi misiniz?

Absynth, nasil gidiyor? Umarim cok yorulmadan donersin.gamyoncuiremsu

Baharnaz, hayirli-ugurlu ikiz bebekli olsun! Hangi igneye basladiniz? Bu ilk tedaviniz mi ve nerede yaptiriyorsunuz? Hic soru sormadim. Evet, kaliteleri yumurtalar alindiktan ve dollendikten sonraki bolunme asamalarina gore degerlendiriliyor. (IMSI-spermlerin kalitelilerini secen metod, RA-CGH'de kaliteli embriyolari secen metod, bize bundan sonraki deneyecegimiz mikroda her ikiside yapilacak) Bu asamada muhtemelen ultrasona cagirmislardir-cagiracaklardir ve yumurtalarinin hem kac tane hem de hangi buyuklukte olacagina bakacaklar. 18m. civarina geldiklerinde OPU ve sonra transfer gunune karar verilecek. Simdiden bol sanslar.:CüvCüv:

Canım 2 sene önce iki kez böbrek ameliyatı geçirdim. bir tanesinin %17 si çalışıyordu. Böbreği alma durumları vardı ama kurtardım :)

merhaba arkadaşlar,
38 yaş üstü topiğinizin ismi ama bende yolu yarıladım nerdeyse 35 yaşım aranıza katılsam kabul edermisniiz benide ??

ne demek arkadaşım.hoşgelmişsin.bakma sen topiğin adına.burada herkes 38 altı....o topiğin ismiyerimseniben
tekrar hoşgeldina.s.
kendini anlatırsan tanırız tanışırızbuyrunnnnnnnnn

Deniz cim aslında bir yerde doğru söylüyorsun.hafta içi işyerinde 2 gün için idare edeyim diyorsun..ama geceler de felaket.ben yastığı kapıyorum bir o yana bir bu yana.odaları geziyorum.gece hırsız gibi.
aman hamileler Deniz,Alabama,Merye,Altınyunus,Waterss çok dikkat edin ..
.
Waterss; gittin mi dr a?nasıl geçti?

Abcdef;gittiğin yer de sıcakmış.kolaylıklar gelsin...kulağımı çınlatmışsın.ben de bir ara dedim biri beni söylüyor ama kim?yerimseniben

Patikler;canım ihmal etme.böbrekleri.film tahlil neyse ..hamile kalmadan tedavini ol canım.Allah Allah yakın mı yoksa?Allah mı söyletti ne...

Cans;evi teslim etmişsin.üzerinden yük kalkmıştır.geçmiş olsun.kızlarla tatil;kimbilir ne güzel olur..

Kinder,Hülya nerelerdesiniz?

ne demek arkadaşım.hoşgelmişsin.bakma sen topiğin adına.burada herkes 38 altı....o topiğin ismiyerimseniben
tekrar hoşgeldina.s.
kendini anlatırsan tanırız tanışırızbuyrunnnnnnnnn

tşk ederim canım a.s. bende sizler gibi meleğimin gelecegi gün için mücadele ediyorum 6 yıldır büyük bir sabırla uzun zaman dr gazabına uğradım bir problem yok dediler yükledler hormonları sonrasında rahim şekil bozukluğu oldugunu buldular histeroskopi ve laparoskopi yaptıldı sonrasında aşılama yine sonuç negatif tabii en son tüp bebeğe geçelim dedik eylül gibi tüp bebek için start verecegiz kısmet olursa tabii kısaca özetlersek böyle işte benim durumum canımzemuszemus Allahımdan hayırlısını diliyorum benim için bebiş isteyen herkes için ne hayırlıysa onu versin diyorum :Saruboceq:

tşk ederim canım a.s. bende sizler gibi meleğimin gelecegi gün için mücadele ediyorum 6 yıldır büyük bir sabırla uzun zaman dr gazabına uğradım bir problem yok dediler yükledler hormonları sonrasında rahim şekil bozukluğu oldugunu buldular histeroskopi ve laparoskopi yaptıldı sonrasında aşılama yine sonuç negatif tabii en son tüp bebeğe geçelim dedik eylül gibi tüp bebek için start verecegiz kısmet olursa tabii kısaca özetlersek böyle işte benim durumum canımzemuszemus Allahımdan hayırlısını diliyorum benim için bebiş isteyen herkes için ne hayırlıysa onu versin diyorum :Saruboceq:

amin canım dualarına katılıyorum.hepimiz çeşitli yollardan geçtik.eylüldeki tüp denemen için bol şanslar.ilk tüp denemesi olacak değil mi?merak ettiğin birşey varsa sorabilirisn.yardımcı oluruz bildiğimiz kadar.özellikle topiğimizin mucize annesi ANSİKLOPEDİ KADINI var.oku oku her bilgi var ..:nazar:

amin canım dualarına katılıyorum.hepimiz çeşitli yollardan geçtik.eylüldeki tüp denemen için bol şanslar.ilk tüp denemesi olacak değil mi?merak ettiğin birşey varsa sorabilirisn.yardımcı oluruz bildiğimiz kadar.özellikle topiğimizin mucize annesi ANSİKLOPEDİ KADINI var.oku oku her bilgi var ..:nazar:

günaydınlar,

evet canım ilk tüp bebek denemem olacak heyecan ve tedirginlik var.. tşk ederim elbette aklıma takılan birşeyler olursa sorarım Ansiklopedi Kadınla tanışmak isterim sizler tecrübelisiniz sizlerden öğrenecegim çok şeyler var çok saolkaydirigubbakcemile3a.s.

Back
X