38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın arkadaşlar ... bu güzel ve hayırlı gunun şifa bekleyen hastalara dert ve sıkıntı ceken ınsanlara ve özlem ceken tum ınsanlara mutluluk ve guzellıkler getırmesını dılıyorum ..
bana merhaba dıyen ve guzel dıleklerını ıleten tum arkadaşlara teşekkur edıyorum ... herkesın hayatı ve şartları farklı .. şu kucucuk toplulukta bıle kac tane hayat hıkayesı var ..benım hıkayem de bunlardan bırı .. yanı klışe bır söz vardır ya ''ben de sızlerden bıryım '' diye..ben de mücadele edıyorum arkadaşlar .. kımı zaman tokezleyıp dusuyorum .. kımı zaman da kullerımden dogup tekrar kalkıyorum ayaga .. Fakat bu yol cogu zaman taşlı ve dıkenlı .. ne yapalım ..
gecmışte yanı şu son 7 yılda mutlulukları( fakat gecıcı ) ve acıları bır arada yasadım .. 4 mınık kelebegımı sonsuzluga ugurladım .. yasalardı sımdı şu yaslarda olacaktı sozlerı hıc dılımden duşmedı ...hamıle kalabılıyorum fakat sonunu getıremedım .. bu arada 3 tup bebek denemesı ve 3 aşılama yaptırdım .. fakat ne tuhaftır kı hepsı de nagatıfle sonuclandı .. spontan hamıle kalabılıyorum .. ama ...
neyse .. .zamanla daha ıyı tanırız bırbırımızı .. bu arada butun testlerım yapıldı ..bebekler ıncelendı ..her sey normal . sadece hıpotiroid ( haşimato) rahatsızlıgım var .. ılac kullanıyorum .. kontrol altında yanı .. kısmet .. harkese tekrar merhaba...

Cans, hikayeni simdi okudum, gecmis olsun, peki doktorlar ne oneriyorlar? Tiroidin kontrol altina alinabiliyordur degil mi? Hamile kalmakla da is bitmiyor tabii haklisin, Allah hepimize sonuna kadar saglikla goturebilecegimiz ve saglikla sahip olacagimiz evlatlar nasip etsin. :Saruboceq:

Zarpandit çok geçmiş olsun, fizyoterapi sırasında da biraz ağrıyabilir aklında olsun. Önce ağrılar artıyor, sonra yavaş yavaş geçiyor. Bir de o tedavi süresince de çok zorlamaman lazım, zaten onlarda belirtirler:)

Kandaki idrar da can sıkıcı tabi. Küçük bir problem olsa da yine de sinir bozar ama ilaçla düzelecektir hemen tahminim. Onun içinde geçmiş olsun.

Hakan beyin dediği, femara ve sonrasında çok minimal stimülasyon ama "o çok minimalden" kasıt ne onu öğrenmek lazım :) Pazartesiye verdiler randevuyu, bakalım. nolcek. Yine eşim gelemeyecek görüşmeye :) Çok komik ya, evlenirken de böyleydik, her işlemi ben yapmıştım artık görevli memur "nikaha gelecek inşallah damat bey" demişti. Şimdide öyle demeseler bari kafamçokkarıştı

Erverdi, çiçekçi hanım... sen nasılsın bugün? Günün ferah geçsin canım, kötü düşünceler uzak olsun senden. :Saruboceq: Ben onlara zombi düşünce derim, bazen istila ederler insanın beynini. Şöyle bir silkin savur hepsini, defolup gitsinler...:oklava:

Hanımlar, hepinizin günü aydın geçsin a.s.a.s. zemuszemus
canım bu erkeklerin pek azı bu işlere katılıyor. çoğu bütün yükü bizim omuzlarımıza bırakıyor. merak etme karar verir başlarsanız sperm vermeye gelecektir yerimseniben
bir arkadaşımın yiğeni evlenmişti. gelin de çok becerikliymiş. düğünle ilgili tüm detayları herşeyi halletmiş damat düğüne beni de çağırmayı unutmazsın değil mi diyormuş. :1: valla genelde böyle yani

Tekrar merhabaa opuyorumnanaktan

Waterss ne güzel, tadını çıkar. Evden çıkmak zorunda olmamak bile bir özgürlük aslında. Tam da sıcaklara geldi son günlerin, çok isabet oldu evde olman.

Meryecim, bilgilendirme için sağol. Daha gitmeden nedense anatolia ya içim ısındı benim de. Biraz ilgi çekici buldular durumumu yakından ilgilendiler hakikaten belki ondandır. Sonu hayırlı olsun inşallah. Sen ne alemdesin, biraz daha rahatladı mı miden, başın?

Cans, hoşgeldin. Çok üzücü şeyler yaşamışsın ama bundan sonra şansın döner inşallah. Sende şenlendirirsin sayfamızı diğer hamişler gibi :)

Sürprizim, tebrikler. Oldu mu oluyor işte. Geç evlenmişsin ama, hiç olmzsa bebiş bekletmemiş seni.

zarpandit, vallahi aklımda başka da merkez yok. Gidip de görüşmek isteyeceğim bu ikisini çıkarttıydım aradan ancak :) Anatolia da bamya olursa bilmiyorum yani ne olacak :)

deniz, alabama, altınunus, keyifler nasıl?

Kinder, genç kız gibisiniz diye genç gösterdiğim için dediler, yumurtaları daha tam bilemiyoruz tabi. Bunca yıllık sigaraya çok bir beklentim yok yumoşlardan yana :) Üstelikte insanlık tarihinin en kötü beslenen insanı da benimdir herhalde. Hastalığıma kadar bu böyleydi. Şimdi tam tersi tabi :)

Erverdi sultan, anneme söyleyim mi diye sormuşsun ama ben geç kalmışım. Yorum yapmazsam olmaz, çenem durmaz benim :) Canım kendini hazır hissetmiyorsan şu an söyleme, biraz güçlen ondan sonra genel hatlarıyla anlatırsın derim ben. Çünkü ana yüreği, en hafif haliyle de anlatsan üzülecek ve sende onun üzüntüsüyle uğraşmak zorunda kalacaksın. Hazır değilsen böyle birşeye anlatma diyecektim ama öte yandan da anacığın sonuçta, rahat rahat sığınacağın tek yer. Paylaşıp da yükün hafiflesin diye de hissedebilirsin.
Yalnız canım, artık sen kontrol altında sağlıklı bir hayat süreceksin inşallah, allahın izniyle sen hepimizi gömersin he sempatiksalakcinni Asıl büyük tehlikeyi bu zamana kadar yaşamışsın, allah korumuş.
Benim tek itirazım, şu an duyguların kabarmışken vaktin yokmuş gibi hissedip acele etmene. Onun dışında üzüntünü dibine kadar yaşamalısın zaten, ancak böyle hafifliyor insan. Ne güzel ki ağlayabiliyorsun, hislerini ifade edebiliyorsun, tutulup kalmıyorsun.
Senin bir kuş gibi hafiflemiş olduğunu görene kadar, benim de içim rahat etmeyecek. Öperim opuyorumnanaktan

Bu arada bak, sağlık raporu filan demişsiniz. Okuyunca aklıma geldi, belki de benim evlatlık şansım bile yok. Kısmet...

canım bu erkeklerin pek azı bu işlere katılıyor. çoğu bütün yükü bizim omuzlarımıza bırakıyor. merak etme karar verir başlarsanız sperm vermeye gelecektir yerimseniben
bir arkadaşımın yiğeni evlenmişti. gelin de çok becerikliymiş. düğünle ilgili tüm detayları herşeyi halletmiş damat düğüne beni de çağırmayı unutmazsın değil mi diyormuş. :1: valla genelde böyle yani

he he, ben buna "balık baştan kokar" diyorum sırnaşık şey Hiç unutmuyorum son bir işlem için annemle gitmiştik nikah dairesine, dediler "damat gelsin de nikahtan bir gün önce imza atsın varlığını bilelim bari :) " Herkes çift olarak gelmişti ben annemle sırnaşık şey Sonra hafif efkarlanmıştım, bahçede oturup bir sigara yakmıştım "anne, bir ömür böyle sürecek galiba" demiştim bilmiyorumkismile
Bizimkisi biraz işlerinden, emir demiri kesiyor her zaman. İş başa düşüyor. Şikayetim yok aslında ama böyle tek olunca "dominant teyze" gibi görünüyorum tanımayanlara. -tatlicadiarzu-

Dayanamadım birşey daha anlatayım:
Sene başında benim check-up netameli çıkınca, kimseye söylemedim. Sonuçlar 1 hafta sonra gelecekti, o arada evde neredeyse 24 saat meme kanserinin ıcığını cıcığını araştıdım. Abartmıyorum, TUS sorularını bile çözebilir haldeydim. Amacım, şöyle kabaca bir plan belirlemek. İleri evrede çıkarsa kimseye söylemeyim, tedavi de olmayım diye düşünüyorum kendimce, erken evre olursa söylerim diyorum. Ailede kanser vakası çok ya, biliyorum hasta yakınları ne hale düşüyor...

Sonuç almaya giderken anneme eşimle gideceğimi, eşime de annemle gideceğimi söyledim tek başıma gittim. Verdiler mamografi sonucunu, ulen pek kötü. Şöyle bir tepeden tırnağa titredim. Baktım kitle çok büyük görünmüyor, inşallah lenfler temizdir dedim. Diğer tetkikleri okudum hemen, hepsi temiz görünüyor. erken evre olabileceğine kanaat getirip o gün akşam söyledim eşime işte, bunda bir sakatlık var diye. Neyse, ben çok bilgiliyim bu konuda diye tüm aile hastalıkla ilgili detayların dışında kaldı. Ben iyi dersem de inandılar, kötü dersem de...

Arkadan ameliyat oldum işte, ameliyat biraz badenurun durumuna benzerdi. Eşekler ellerine yüzlerine bulaştırdı. Temiz dediler, hiç inanmadım temiz olduğuna. Esas patoloji sonucu gelemiyor bir türlü, 10 günde gelmesi gereken raporu 20 günde ancak aldık. Eşim aldırmış hastaneden. Hastalık konusunda da bilgisiz ya, iş yerinden telefon etti bana "temizmiş ama ben hiçbirşey anlamadım, bunu bir doktora gösterelim" dedi. Dedim sen onu bir oku bakayım. Saf saf okudu bir de :)
O zaman kızmıştım işte. Olabilecek en kötü şey, böyle bir haberi telefonda almak herhalde. Raporda açık açık diyor "kanser var ve içeride de tümör kalmış"
Ulen adam dedim, bir aydır böyle bir mesele var, hiçmi merak edip iki satır birşey okumadın.

Bir de doktor arama faslı var ki o evlere şenlik. Hastalığın adı meme kanseri ya, benim kociş kibarcık sağa sola sorarken "meme" demeye utanmış "göğüs" demiş. Sana doktor ayarladım dedi, bir de baktım ki ayarladığı doktor göğüs hastalıkları uzmanı, akciğerci yani :)

Bu son tüp bebe görüşmesinde de, akşam anlatıyorum eşime, dedim "genetik testler yapıyorlar, cinsiyet belirliyorlar, onu da yapıyorlar, bunu da vb." . Oldu olacak 1. yaşında tuvalet eğitimi almış olarak versinler bize dedi :)

Son düzenleme:
he he, ben buna "balık baştan kokar" diyorum sırnaşık şey Hiç unutmuyorum son bir işlem için annemle gitmiştik nikah dairesine, dediler "damat gelsin de nikahtan bir gün önce imza atsın varlığını bilelim bari :) " Herkes çift olarak gelmişti ben annemle sırnaşık şey Sonra hafif efkarlanmıştım, bahçede oturup bir sigara yakmıştım "anne, bir ömür böyle sürecek galiba" demiştim bilmiyorumkismile
Bizimkisi biraz işlerinden, emir demiri kesiyor her zaman. İş başa düşüyor. Şikayetim yok aslında ama böyle tek olunca "dominant teyze" gibi görünüyorum tanımayanlara. -tatlicadiarzu-

Sene başında benim check-up netameli çıkınca, kimseye söylemedim. Sonuçlar 1 hafta sonra gelecekti, o arada evde neredeyse 24 saat meme kanserinin ıcığını cıcığını araştıdım. Abartmıyorum, TUS sorularını bile çözebilir haldeydim. Amacım, şöyle kabaca bir plan belirlemek. İleri evrede çıkarsa kimseye söylemeyim, tedavi de olmayım diye düşünüyorum kendimce, erken evre olursa söylerim diyorum. Ailede kanser vakası çok ya, biliyorum hasta yakınları ne hale düşüyor...

Sonuç almaya giderken anneme eşimle gideceğimi, eşime de annemle gideceğimi söyledim tek başıma gittim. Verdiler mamografi sonucunu, ulen pek kötü. Şöyle bir tepeden tırnağa titredim. Baktım kitle çok büyük görünmüyor, inşallah lenfler temizdir dedim. Diğer tetkikleri okudum hemen, hepsi temiz görünüyor. erken evre olabileceğine kanaat getirip o gün akşam söyledim eşime işte, bunda bir sakatlık var diye. Neyse, ben çok bilgiliyim bu konuda diye tüm aile hastalıkla ilgili detayların dışında kaldı. Ben iyi dersem de inandılar, kötü dersem de...

Arkadan ameliyat oldum işte, ameliyat biraz badenurun durumuna benzerdi. Eşekler ellerine yüzlerine bulaştırdı. Temiz dediler, hiç inanmadım temiz olduğuna. Esas patoloji sonucu gelemiyor bir türlü, 10 günde gelmesi gereken raporu 20 günde ancak aldık. Eşim aldırmış hastaneden. Hastalık konusunda da bilgisiz ya, iş yerinden telefon etti bana "temizmiş ama ben hiçbirşey anlamadım, bunu bir doktora gösterelim" dedi. Dedim sen onu bir oku bakayım. Saf saf okudu bir de :)
O zaman kızmıştım işte. Olabilecek en kötü şey, böyle bir haberi telefonda almak herhalde. Raporda açık açık diyor "kanser var ve içeride de tümör kalmış"
Ulen adam dedim, bir aydır böyle bir mesele var, hiçmi merak edip iki satır birşey okumadın.

Bir de doktor arama faslı var ki o evlere şenlik. Hastalığın adı meme kanseri ya, benim kociş kibarcık sağa sola sorarken "meme" demeye utanmış "göğüs" demiş. Sana doktor ayarladım dedi, bir de baktım ki ayarladığı doktor göğüs hastalıkları uzmanı, akciğerci yani :)

Bu son tüp bebe görüşmesinde de, akşam anlatıyorum eşime, dedim "genetik testler yapıyorlar, cinsiyet belirliyorlar, onu da yapıyorlar, bunu da vb." . Oldu olacak 1. yaşında tuvalet eğitimi almış olarak versinler bize dedi :)

ay canım benimm
çok güzel anlatmışşın
bayıldım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile göğüs hastalıkları uzmanı da süpermiş ama :lepi:

absynth ben de göğüs hastalıkları uzmanına bittim :roflol:ay klasik erkek işte. olsun hiçolmazsa araştırmış
sen de şu nick ini değiştirip şöyle kolay hatırlanıp yazılan bişi yapsan
abcdef olabilir. olmadı klmno yap. ama yeterki direk yazalım. erverdi gibi abcdef diyoruz ama olmuyo yaaaa

Kinder, deniz, o doktor hikayesine bizde hala güleriz. sırnaşık şey Daha doğrusu ben gülerimde, eşim bozulur hafiften :)
Madem eğlendiniz, birşey daha anlatayım, fıkra misali :)
Ben böyle sıskacık birşeyimdir. Süpürge sopası gibi, göğüs-popo filan da yok pek.
Yıllar önce marmaristeyiz. Eşimle sabah gazete almaya markete gittik.
Benim üstümde bir şort, t-shirt, saçlarımı toplamışım, kafamda da bir kasket. Gittik işte, adamcağız sabahın köründe eğilmiş ekmekleri yerleştirmeye uğraşıyor. Şöyle bir kafayı kaldırdı, buyrun dedi. "Gazete alacadık" dedik. Adam içeri seslendi "oğlum abilere bakıver"
Hiç istifimizi bozmadan gazetemizi aldık, çıktık. Konuşmuyoruz da...
Bir müddet sonra eşim "sen kimseye anlatmazsan bende anlatmam" dedi :) Hala daha güleriz buna da :)

tekrar selam ..
denızcım merhaba ..hamılelık sana cok yakıstı .. maşaalah..guzel guzel devam etmesı ve mınık oğlunu kacagına alman dileğiyle
aslında benım de moralım bozuk .. eşim agustosun bırınde gorevı geregı 6 aylıgına azerbeycana gıdıyor.. bızım butun tedavıler ve calışmalar askıya alındı .. erverdıcım ..bak ben de altı ay beklemek zorundayım ..ben delı gıbı zamana karsı yarısırken bu engellere carpıp dusuyorum .. bır atlet dusunun engellı kosuda bır bır atlarken artık gucunun sonunda ve atlıyamıyor .. düşüyor ..moral bozmak yok .. kosuya devam ..
aslında butun cevrame ve aıleme bu işi artık sonandırdıgımı ve bıtırdıgımı soyledım .. beynımın bır yanı da bunu desteklıyor ama bır yanına soz gecıremıyorum ..devam .. inadına devam ...
absynth yazılarını takıp ettım .. gecmiş olsun .. atlatmışşsın cok şukur ..hayata bakışını bence hiç degiştırme . dogru yoldasın .. tebrıkler ..
hamılere bu sıcaklarda kolaylıklar dılıyorum ..

günaydın arkadaşlar ... bu güzel ve hayırlı gunun şifa bekleyen hastalara dert ve sıkıntı ceken ınsanlara ve özlem ceken tum ınsanlara mutluluk ve guzellıkler getırmesını dılıyorum ..
bana merhaba dıyen ve guzel dıleklerını ıleten tum arkadaşlara teşekkur edıyorum ... herkesın hayatı ve şartları farklı .. şu kucucuk toplulukta bıle kac tane hayat hıkayesı var ..benım hıkayem de bunlardan bırı .. yanı klışe bır söz vardır ya ''ben de sızlerden bıryım '' diye..ben de mücadele edıyorum arkadaşlar .. kımı zaman tokezleyıp dusuyorum .. kımı zaman da kullerımden dogup tekrar kalkıyorum ayaga .. Fakat bu yol cogu zaman taşlı ve dıkenlı .. ne yapalım ..
gecmışte yanı şu son 7 yılda mutlulukları( fakat gecıcı ) ve acıları bır arada yasadım .. 4 mınık kelebegımı sonsuzluga ugurladım .. yasalardı sımdı şu yaslarda olacaktı sozlerı hıc dılımden duşmedı ...hamıle kalabılıyorum fakat sonunu getıremedım .. bu arada 3 tup bebek denemesı ve 3 aşılama yaptırdım .. fakat ne tuhaftır kı hepsı de nagatıfle sonuclandı .. spontan hamıle kalabılıyorum .. ama ...
neyse .. .zamanla daha ıyı tanırız bırbırımızı .. bu arada butun testlerım yapıldı ..bebekler ıncelendı ..her sey normal . sadece hıpotiroid ( haşimato) rahatsızlıgım var .. ılac kullanıyorum .. kontrol altında yanı .. kısmet .. harkese tekrar merhaba...

merhaba cans;yazındaki güzel dileklerine ,duana tüm içtenliğimle katılıyorum..
acını paylaşıyorum.:teselli:geçmişte benimde bir düşüğüm olmuştu.o yüzden seni anlıyabiliyorum.inşallah şimdiden sonrası yolunda gider...şu an tedavidemisin yoksa nekahat dönemindemisin?
ayrıca ben de haşimatoluyum.sürekli olarak levotiron kullanıyorum.sabahları aç karnına yarım.ama bu gebeliğe engel değil sanırım.

kızlar kerkese merhaba;herkes iyimi?
annem geldi normal sıradan bir gündü.herzamanki gibi olmaya çalıştım.sanırım oldum.amannn.ölmezsem bişey olmaz.ne kadar geç öğrenirse o kadar az üzülür.şimdi sizleri okuyayım.

herkese merhaba
Erverdi, yazdıklarını okudum.üzüntüler paylaştıkça azalır.ama bu bebek konusu öyle bir şey ki, bazen azalıp bazen daha da artıyor.ben de diğer arkadaşlardan çok farklı şeyler yazmayacağım.önemli olan senin sağlığın.bende de kan pıhtılaşması var.hem homozigot hem heterezigot taşıyıcıyım.tedaviden çok önce kan sulandırıcı kullanmaya başladım.ve menapozdan sonra asprin ve kan sulandırıcı kullanacakmışım.şu bebek olayı olmasaydı ben de bu rahatsızlığımı bilemeyecektim.bir çeşit vesile oldu anlayacağın.
evlat edinme fikrin ne kadar güzel.keşke herkes yüreğini o minik canlara açabilse.ben yıllar önce üniversitede öğrenciyken yardım amaçlı olarak bir grup arkadaşla çocuk yuvasına gitmiştim.hepsi de anne diye bacaklarına sarılıyorlar sevgiye açlar.
yıllarca etrafımda evlat edinin diyenlere hayır dedim.eşimde asla diyordu.ama eşimle son tedavi öncesi konuştuk.eğer olmazsa kuruma başvuracaktık kız bebek için.bu yüzden son tedavime o kadar rahat başladım ki.....ben anne olacaktım her şekilde.illa ki karnımda taşımam gerekmiyordu.
hamile kalınca da allah'ın bizi bu kararımızdan dolayı ödüllendirdiğini düşündüm.bir can bir hayat kurtaracaktık.belki de zamanı gelmişti. ama ben yine de ileride bir kız çocuğu almak istiyorum.
dilerim hakkında hayırlısı olur arkadaşım.doğal mucizeni yaşarsın.
ya da annelerin en güzeli "yüreğinde yavrunu büyüten olursun".her kadın anne olmayı hakediyor çünkü.

merhaba altınyunus;sen de yazınca artık yalnız olmadığımı anlıyorum.demek bir ben değilim süpriz bir şekilde öğrenen.bana da ilk başta ömür boyu koraspirin 300mg kullanmam gerektiği söylendi.sonrasında da okumuşsun sanırım.sonrasında onu bıraktırdılar.şimdi komadon kullanıyorum henüz birkaç gündür.
demek o güzel yüreklerden aramızda varmış...ileride bir kız çocuğu edinmek...ben çok takdir ediyorum böyle şeyleri.herkesin yapabileceği şeyler değildir.tamamen gönül işidir.umarım gerçekleştirirsin.
bu arada,bebeğinle aran nasıl?ne kadar oldu?herşey yolundadır umarım..sana ve bebeğine sağlıklar dilerim.

canım;çok hoşsun yaa.güleriz ağlanacak halimize denir ya aynen öyle oldu be gülüm..Allah ağlatmasın..

aslında tüm işleri bizim yapmamız bizi daha güçlü kılıyor.yalnız olmak konusunda inan tek değilsin.benim eşimde herşeyi öylesine benim ellerime bırakmış ki canı bir şey istese yeminledolabı açıp ta aradığını istediğini bulamaz...hani derler ya ceketimi askıya asar giderim,askıya koyar dönerim ...o misal... hoş ceket mekette giymez ya...herşey bende yani...

bu arada neden senin evlat edinmek için şansın olmasın ki.sen merak etme ben iyice araştırıcam.bir dr a daha görüneyim.sonra bu işlere başlıycam.sanırım kriterleri rahim ya da göğüs olmamalı.bak şimdi.taktım ben.hemen araştırmaya koyulucam.

Kinder, deniz, o doktor hikayesine bizde hala güleriz. sırnaşık şey Daha doğrusu ben gülerimde, eşim bozulur hafiften :)
Madem eğlendiniz, birşey daha anlatayım, fıkra misali :)
Ben böyle sıskacık birşeyimdir. Süpürge sopası gibi, göğüs-popo filan da yok pek.
Yıllar önce marmaristeyiz. Eşimle sabah gazete almaya markete gittik.
Benim üstümde bir şort, t-shirt, saçlarımı toplamışım, kafamda da bir kasket. Gittik işte, adamcağız sabahın köründe eğilmiş ekmekleri yerleştirmeye uğraşıyor. Şöyle bir kafayı kaldırdı, buyrun dedi. "Gazete alacadık" dedik. Adam içeri seslendi "oğlum abilere bakıver"
Hiç istifimizi bozmadan gazetemizi aldık, çıktık. Konuşmuyoruz da...
Bir müddet sonra eşim "sen kimseye anlatmazsan bende anlatmam" dedi :) Hala daha güleriz buna da :)

canımsın yaa...güldürdün kız beni..artık eşinin de birileine anlatma vakti gelmiştir.bize anlattın ya..belki tutmamşındır anlatmışındır..
dur! benden de bir kıssa:

eşimle nevşehire gidiyoruz yoldayız.yolcu otobüsünde..ama ben hiç uzun yol yolculuğuna çıkmamışım.hayatımın tatili.ilk.hatta otogarda deli gibi gülüyorum.çocuklar gibi şennn.neredeyse çığlık atıyorum gülmekten.ama merak etme.kimse duymuyor kalabalıktan.(iyi de oluyor,kim bu deli diyecekler.)hani o ili bu ili söylerler çığırtkanlar..ondan duymuyorlar beni...neyse..huyum kurusun ordan oraya atlıyorum.hıı.tamam.anlatıyorum

otobüs mola vermiş..:roflol:ayyy yazarken bile kahkaha atıyorum.:roflol:.tamammm susutum..
benimki sağolsun boğazına çok düşkündür..ben onun kadar değil.uyumuşum.otobüs mola yerine gelmiş..uyandırıyor beni.ama nasıl uyandırmak.kalk yemek yiycez diye...ne yemeği beee.Allah Allah adam beni yenmek için tatlı uykumdan kaldırıyor.neyse girdik dinlenme tesisine.o doooğru yemek yerine.ben istemiyorum.uykudan kalkmışım.canım istemiyor.ille otur yiycez.yok yemiycem...dedim ya hayatımın ilk tatili diye..benim vc gelmiş.dedim ben vc ye gideceğim.o karşıdan gösterdi.tamam gittim.ama uykuluyum haa.

neyse girdim.çıktım ellerimi yıkıyorum.bu arada da adam beni arayıp duruyormuş.merak etmiş.cebi arıyor.yolculuktayız diye kapamışım o zaman.dört dönmüş beni aramış.ben hiiiç .uyku sersemi,kendi havamda...uykulu gözlerle şööyle bir baktımda.etrafta hep pisuvar..daya uyanmadım haa.zannetmişim ki ortak vc..bir de öksürüyorum...hani bayan var bilsinler:roflol::roflol:neyse herşey normal çıktım.baktım benim adam dört dönüyor bir kapının önünde.aman!! o ne! o dönüp döndüğü yer bayanlar vc si değilmiymiş.aman Allahım gül gül gül.anlat gül.dur gül.
işte böyle..maksat gülmekse eğer;iki gülmek bir mirzolaysa eğer..afiyet olsun güller.

tekrar selam ..
denızcım merhaba ..hamılelık sana cok yakıstı .. maşaalah..guzel guzel devam etmesı ve mınık oğlunu kacagına alman dileğiyle
aslında benım de moralım bozuk .. eşim agustosun bırınde gorevı geregı 6 aylıgına azerbeycana gıdıyor.. bızım butun tedavıler ve calışmalar askıya alındı .. erverdıcım ..bak ben de altı ay beklemek zorundayım ..ben delı gıbı zamana karsı yarısırken bu engellere carpıp dusuyorum .. bır atlet dusunun engellı kosuda bır bır atlarken artık gucunun sonunda ve atlıyamıyor .. düşüyor ..moral bozmak yok .. kosuya devam ..
aslında butun cevreme ve aıleme bu işi artık sonandırdıgımı ve bıtırdıgımı soyledım .. beynımın bır yanı da bunu desteklıyor ama bır yanına soz gecıremıyorum ..devam .. inadına devam ...
absynth yazılarını takıp ettım .. gecmiş olsun .. atlatmışşsın cok şukur ..hayata bakışını bence hiç degiştırme . dogru yoldasın .. tebrıkler ..
hamılere bu sıcaklarda kolaylıklar dılıyorum ..
merhaba cans;yazını okumadan sormuşum.geriden okuyordum.oysa sonraki yani şimdiki alıntı yaptığım yazında yazmışsın.
Deniz'e hamilelik sana çok yakıştı demişsin.gördün mü kendisini.?
seni anlayabiliyorumm..kalbe söz geçmiyor canım efendim .....değil mi?
.kendini güçlü hissettiğin sürece sağlığında elverdiği sürece elbette ki deniyebilirsin.bol şanslar

absynth , hikayelerini ara ara okuyorum öncelikle anladığım sağlığın iyi ,kontrollerine devam ediyorsun buna seviniyorum çünkü önce bizim sağlığımız geliyor. Ben de ilk defa 37 yaşında mamografi çektirdim ailede yok ama olsun bir tane dedim bir de geçen Ağustos ayında yani 40 yaşında hepimiz belli aralıklarla yapmalıyız kimi sene de bir kimi iki sene de bir diyor ben 37 yaşında çektirmek istediğimde erken olduğunu söyleyenlerde oldu ama neyin ne zaman olacağı belli olmaz ki.

Sen de atlatmışsın çok şükür ama kontrollerini hiç aksatma ben de kısmet olursa artık 2012 de bir daha çektirmeyi düşünüyorum.

Bir an önce istediğin bebeiğinize de kavuşman dileğimle.

Absynth, dediğin gibi evde olmak da bir özgürlükmüş..nem çok fazla günde bir kaç kere duş almak zorunda kalıyorum biraz yorulunca uzanıp uyuyorum. Yatak odalarında klima var o nedenle bazen bizim odanın kini açıp rahatlıyorum ve uyuyorum çok iyi geliyor. Kızımın ve bizim odamızda var ve yaz geceleri çalıştırıyoruz çok konforlu uyku sağlıyor, sıcaklığı düzgün ayarlarsan hiç rahatsız etmiyor ortamın nemini alıyor. O nedenle çok sıcaklara gelen son dönemimde evde olmak iyi geldi.

kızlar kerkese merhaba;herkes iyimi?
annem geldi normal sıradan bir gündü.herzamanki gibi olmaya çalıştım.sanırım oldum.amannn.ölmezsem bişey olmaz.ne kadar geç öğrenirse o kadar az üzülür.şimdi sizleri okuyayım.

Erverdi,
nereden çıkardın böyle kötü sözler söyleme sen önlemini aldın tedavi oluyorsun bir daha okumak istemiyorum böyle kötü ifadeler.

Erverdi, simdi yazdiklarini okudum, Annen gelmistir sanirim. Bence de kizlara katiliyorum, cok fazla detaya girmeden bahsetmekte fayda var. Bu arada butun tiyatroculugunu da gosterirsin umarim.bayanssulusmile

Kindersms, calismalar baslamistir umarim.:1hug:
Senden konukevi ile ilgili musait olunca haber bekliyorum canim.

Absynth, baska hangi merkezle daha goruseceksin? Olsun sen yanliz git simdi, bosver onu da dert etme, nasil olsa damat sperm vermeye gelecek.:1:
Bu arada hepsini yanliz yapiyorum diye endiselenme canim, ben de evlilik islemlerinin hepsini daha dogrusu TR'deki devlet ile ilgili tum isleri ben yapmistim hala da ben yapiyorum, benim esim yabanci. Biraz Turkce biliyor ama yetmiyor maalesef. O yuzden yanliz degilsin canim. Simdi tedaviye giderken de yanliz gidecegim ama benim damat neyseki spermleri onceden birakmisti.:1: Hakkimizda hayirlisi olsun.

Waters, bugun ne keyifler yaptin bakiiim?

Deniz bulut, iyi misin? Alabama sen nasilsin?

Merye, bulantilar hafifledi mi?

Zarpandit, valla bugün ütülerin kalan kısmını bitirdim, banyo tavanı üst kattan su akmıştı onu geçen hafta sitenin ustası kırıp beton çekmişti bugün macun çektiler banyo battı yarın ikinci katı pazartesi de boyaya gelecekler bir ara duş alıp oda da uzandım iyi geldi. Pek keyif yapamadım ama evde olmak iyiydi. Hastane çantamın bir kısmını bir araya getirdim biraz eksiklerim var. Akşam kızı yuvadan alıp yuvanın yanındaki sitede arkadaşım var benim kızımla ynı yuvadalar onların bahçesinde ağaçların altında oturduk estriyordu klima gibi iyi geldi sonra eve geldik, yemek , yıkanma derken kızı yatırdım, eşim TV seyrederken ben de topic'e geldim . Yani tüm gün tam anlamı ile böyle geçti.Sen de iyisindir umarım.

Altınyunus, maaşallah diyeyim iyi gidiyor hamileliğin keyfini çıkart. Ben de çocuk esirgeme kurumuna gitmiştim hem bebeklerin hem de çocukların olduğu bölüme gittim o zaman üniversitedeydim dediğin gibi sevgiye hasretler hele o bebekler ..çıktığımda çok fena olmuştum Allah hepsine ilerde güzel hayatlar nasip etsin onlara taciz veya başka kötü niyetle el sürenlerin elleri kırılsın..can veremesinler. Hep bu tip olaylara maruz kalıyorlar mı diye aklımdan geçer. Allah onları güzel insanlarla karşılaştırsın.

Merye'senin nasıl gidiyor hamilelik ben kaçırdım tek bebek mi , yoksa iki tane mi? Allah sağlıkla kucağında göstersin.

iyi akşamlar waterss...şafak kaç şimdi?serin serin uyuyormuşsun ne güzel...uyu uyu.kenara at biraz.

iyi akşamlar waterss...şafak kaç şimdi?serin serin uyuyormuşsun ne güzel...uyu uyu.kenara at biraz.

6 Ağustos'da dr kontrolüm var dr eğer halen dediği gibi 18 Ağustos derse 19 gün var daha.
Zaman çabuk geçiyor. Pazartesi ö.sonra SGK ile anlaşmalı bir hastanede 37. hafta için resmi iznimi başlatacağım . Yani haftaya 2 kontrol var gibi.

aman waterss ben gülerek espriyle yazdım o ifadeleri....iyiym ben

Hee..iyi o zaman , ne bileyim yazarken bazen duygular ifade edilemiyor da ne o öyle dedim.

Back
X