• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi, yakinda tedaviye baslamaya kendini hazirlasan iyi olur canim. Ne kadar tedaviye baslamak istedigini biliyorum, hakkinda guzel sonuclarla biten bir tedavi olsun canim. :Saruboceq: :Saruboceq: Her sekilde zaten doktor kontrolu altinda olacaksin, durumunun hassasiyeti nedeni ile sana extra ilgi gostereceklerine inaniyorum. Bu aralar baska doktorlara gitmekten strese girdin.
Duani cok begendim: " Hakkimda hayirlisi ne ise ona razi olmayi ogret" ama ayni zamanda tum yasadiklarina ragmen bir mucize seni bulabilir ve bu super olur. Tum cektigin stresi aninda unutacagina eminim. Bir kac gun once sitede iki tupu de kapatilan bir kisi ilk tup denemesinde bir kiz bebege sahip olmus. Sonra normal hayatlarina devam ederken bir kez daha mucizevi bir sekilde normal hamile kalmis! Tupleri kapali nasil kalmis? Doktorlar hic bir sekilde normal yoldan hamile kalamazsin demisler! Mucizeler var tabii...Hepmizin yakinda mucizelerine hayirlisi ile kavusmasi dilegiyle...:Saruboceq:

Merye, ikizler mi demek! Super! Umarim bir sonraki kontrolun cok yolunda gider ve ikisinin de bize saglikli oldugu bilgisini yazarsin canim. Ben hep ikiz olsun istiyorum zaten, bu kadar ugrastan sonra...Bir tasla iki kus...Erverdi'nin, Kindersin de ikizi olsun istiyorum.:Saruboceq: :Saruboceq:

Erverdi, sana bir sey sormak istiyorum. Sen bu tikanikligi yasadiginda herhangi bir yerinde herhangi bir agri, sizi, agrinin saplanmasi gibi bir sey hissettin mi? Duzenli MR istediler mi? Yoksa Coraspin kullaninca bunu kontrol altina almis oluyor musun?

günaydın a.s.

erverdi geçmiş evlilik yıldönümün kutlu olsun. sağlıklı mutlu ve bebekli bir şekilde nice yıllara

merye keseleri gördün mü ikiz mi? tek veya ikiz hayırlı olsun :nazar:

günaydın a.s.

erverdi geçmiş evlilik yıldönümün kutlu olsun. sağlıklı mutlu ve bebekli bir şekilde nice yıllara

merye keseleri gördün mü ikiz mi? tek veya ikiz hayırlı olsun :nazar:

teşekkürler Deniz...sana da bibilinle mutlu gelecekler..iyimisin?uğramadın sanki...

Erverdi, sana bir sey sormak istiyorum. Sen bu tikanikligi yasadiginda herhangi bir yerinde herhangi bir agri, sizi, agrinin saplanmasi gibi bir sey hissettin mi? Duzenli MR istediler mi? Yoksa Coraspin kullaninca bunu kontrol altina almis oluyor musun?

hayır canım.hiçbir şekilde ağrı sızı yok.ama geldiğini anlıyorum.önce hafif lekelenmeler oluyor.minik minik bulutlar..grimsi.6 ayda bir kontrol edebiliriz dedi nörolok.bence yersiz...olmadığı zaman ne çıkar ki.yine de giderim ama.koraspin kullanınca kanımı sulandıracakmış.pıhtılaşma olduğu için sanırım bir çeşit bunu azaltma yolu..genetik bir hastalık.yani hep benimle.30 lu 35li yaşlardan sonra belirtilerini gösterirmiş bu rahatsızlık.

aslında çok çok yıllar öncesi yine buna benzer birkaç belirtim olmuştu.gitmiştim dr a ama sebebi bulunamamıştıtabiii tüp tedavisinde çıktı ortaya.yine aynı belirti ve akabinde dayanılmaz çok şiddetli bir baş ağrısı.hemen tüp dr umu aramıştım.hemen benden genetik 3 test istedi kan pıhtılaşmam olup olmadığını sordu.bende hayır böyle birşeyim olmadığını varsa da bunu bilmediğimi söylemiştim.3 testten birinde çıktı işte.tüp bebek ilaçları da bunu tetikliyormuş.gerekirse tedaviyi sonlandıracağını göz dr uyla irtibat halinde olmamı istemişti.
demiştim ya önceleri de olmuştu diye..misal.yolda gidiyorum.benim takıntım vardır.araba plakalarından bir kelime türetirim ben.:1rolleyes:misal 34 ü var sonraki rakamlar yok.Allah Allah.kendime inanamıyordum.tekrar tekrar bakıyordum.ama sonrasında geliyordu yerine..o zaman yanıldım sanıyordum.
yine bir keresinde.eşim mesaide idi.ütümüz bozulmuştu.tabiii çok yıllar öncesini anlatıyorum.yeni ütü almıştık.ben içindeki kullanma klavuzunu okuyorum.A! nüzü diye yazıyor.ben anlamıyorum.ne diyor burda ne yazıyor diye.sonra üzü oluyor...gözlerimi oğuşturuyorum.saate bakıyorum.saat var.çerçevesi var.sayılar yok.ortada akrep yelkovan var sayılar yok.ilginç..çok ilginç...

yalnız geçen yıl olan çok kötüydü.dayanılmaz bir baş.baş bile değil beyin ağrısıydı.o an telefonumu alıp eşimle helalleşmek istemiştim.ama halim yoktu acıdan.genelde pek ağrılı olmuyor.her iki gözde de (denedim çünkü)20 dk sürüyor her zaman.sonra bir daha birşey yok.senede bir ya da birkaç senede bir oluyor.
ayyyhhh.sabah sabah okuyanın içi kararıcak.arkadaş sorunca dökülüverdim.gideyim soframı toplıyayım.çok sıcak olmadan market alışverişimi yapıyiim.sonra biraz ders 2 de battaniyem var yıkamayı düşündüğüm.balkonda sularla oynarımartık.oooohhh.hoşçakalııınn.sevgiyle sevgimle kalın.

bu çok şiddetli ağrı sadece geçen seneki atakta olmuştu.yanlış anlaşılma olmasın.onun için tekara not ediyim dedim.yoksa hiçbir şekşlde ağrılı olmuyor.

Son düzenleme:
kızlar kimse yok muuu?

kociyi doyurdum uyuttum,geldim.sempatiksalakcinni
abcdef;canım gittim nöroloğa.memeorialin hemotoloğu ile telde görüştü.şu an için beyin damarlarında bir tıkanıklık bulunmadığını.o anda olduğunu beynin bunu kanalize ettiğini onardığını şanslı bir hasta olduğumu söyledi.risk olduğunu( görme kaybı)bunu hiçbir dr un garanti edemiyeceğini.her zaman olabileceğini söyledi.düşük yapabilirmişim.hamilelikte tüm vücut tamamen değişeceği için tekraralayabileceğini.kararı yine de benim verebileceğimi deneyebileceğimi söyledi.ben de__bu hastalık bende var olan birşey,ben tüpü denesem de olacak denemesem de.her zaman olabilir.ne zaman olacağı belli değil.denemek istediğimi söyledim.hayatta neyin garantisi var ki.riski göze alıyorum.geçen sene de böyle olmuştu.son tedavimde birşey olmamıştı.

son kez deniyeceğim..az yumurtama,anormal spermlerimize rağmen,belki de boşa harcıyacağım maddiayata rağmen,düşük tehdidine rağmen.hamile kalırsam eğer tedavi başlangıcından doğumdan sonra ki 3 aya kadar iğne olmak zorunda olmama rağmen,görme kaybı yaşıyacak olasılığıma rağmen...şimdilik sadece bunlar aklıma geliyor...yine her zaman ki gibi % 50 şans veriyorum kendime.işler ya yolunda gidecek ya da gitmeyecek..hepsi bu..yaaa nasip diyorum..başka da bişey demiyorum..

iş şimdi Hale Hanıma kalıyor.o da cızırtı çıkarmasa bari..ben bu kadar şeyi göze almışken..haaa.Memorialin hemotoloğu tedaviye başlamadan önce kısa bir görüşme için çağırdı...bu hafta içinde ona da gideceğim.

işte böylee.çıkmadık candan ümit kesilmez..ama bir kapının kapandığı yerde de başkası açılır.buna inanıyorum.herşeyin hayırlısı.çok dua ettim bu akşam..yaşımla..Allahım hakkımda hayırlısı ne ise ona razı olmayı öğret diye....(bir taraftan da içimde küçük küçük kıpırtılar var hee..bir yerlerde beni minik bir yavrunun beklediğni bilmek..buna da hazırlıyorum kendimi..)

Erverdi'cim, tamamen katiliyorum duana Allahim hakkimizda hayirli olana razi olmayi ogret :) Hayat surprizlerle dolu, bize onlari gorup farkina varmayi ogret. Mutlulugumuza sartlar kosmadan(ille de hamile kalip anne olacagiz gibi) mutlu olmayi ogret.
Ve turevleri iste...
ada vapurundan sevgilerle...

erverdicim allah senin için hayırlı olanı bilir biliyordur ona göre kaderini yazmıştır inşallah ödülünü alır çok mutlu olursun inan senin adına çok sevinirim o gün geldiğinde. sen herşeyin farkındasın zaten her türlü düşünüyorsun ben de öyleyimdir. ben de senin gibi dua ederim ve herzaman allahım verdiklerine de vermediklerine de şükür derim. önce sağlıklı ol sonra mutlu ol. inşallah bizlerde senin mutluluğunu görürüz. hayırlısıysa hayırlısıyla....

teşekkürler vanilya;
ada vapurundan he..aldım kabul ettim sevgini....martılara hiç simit attın mı?neredeyse elinden kaparlar.
evet...razı olmak çok zor...ama öğrenilebilir..öğrendiğimiz zaman yepyeni bir dünya olacaktır.öyle tahmin ediyorum.bende sevgilerimi yolluyorum...hoşçakal...

Erverdi, aciklamalarin icin tesekkur ederim. Bende de kan pihtilasmasi var ve bunu ben de senin gibi tup bebek tedavisinde ogrendim. Aman coraspin'i ihmal etme lutfen. Bir de herhangi bir diet verdiler mi? Umarim duzenli kontroller ve coraspin sayesinde bir daha ayni sorunu yasamazsin canim.

Razi olmak cok zor demissin......Biliyorum, hem de nasil...Ben son mikroyu denedigimde size yazmistim, artik kabullenmem gerektigini bilmem hatirlar misin? Simdi halen acik bir kapim var cunku bir kez de Istanbul'da deneme karari aldik ama olmazsa cok aci olacak elbette. Iste o zaman " O" kabullenme, riza olma duygulari ile savasmaya baslayacagim, simdi kendimi yari rahat hissediyorum. Umudumuz hic eksik olmasin.:Saruboceq:

Vanilya, ne hos surpriz! Duzenli bekleriz.opuyorumnanaktan

Alabama, evet bence de fireler artik geri gelsinler, ozledik onlari...olumunekankayizsmile

Deniz, mesgulsun galiba?yerimseniben

Merye, dolaplar krakerle stoklanmisa benziyor.:1:

Absynth, bugun dikis var galiba, ses seda yok gibi...:hulya:

Ayy Kinder nereye kayboldu? Iyisin insallah.bilmiyorumkismile

Herkese harika bir karamelli dondurma gonderiyorum, denemeyenlere kesinlikle karamelliyi tavsiye ederim.:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

Erverdi, aciklamalarin icin tesekkur ederim. Bende de kan pihtilasmasi var ve bunu ben de senin gibi tup bebek tedavisinde ogrendim. Aman coraspin'i ihmal etme lutfen. Bir de herhangi bir diet verdiler mi? Umarim duzenli kontroller ve coraspin sayesinde bir daha ayni sorunu yasamazsin canim.

Razi olmak cok zor demissin......Biliyorum, hem de nasil...Ben son mikroyu denedigimde size yazmistim, artik kabullenmem gerektigini bilmem hatirlar misin? Simdi halen acik bir kapim var cunku bir kez de Istanbul'da deneme karari aldik ama olmazsa cok aci olacak elbette. Iste o zaman " O" kabullenme, riza olma duygulari ile savasmaya baslayacagim, simdi kendimi yari rahat hissediyorum. Umudumuz hic eksik olmasin.:Saruboceq:

merhaba Zarpandit;teşekküre gerek yok canım.ben bildiklerimi paylaşıyorum.herkes öyle.çok özel birşey değil ki..sende de varmış.he..tüh..bir ben değilmişim tombaladaki çinko.sende herhangi bir belirti var mı* herhangi bir sorun.görme ya da başka birşey le ilgili.diet filan birşey vermediler.sadece koraspin 300mg a ömür boyu devam edicem.6 ayda bir de kontroller.
evet hatırladım canım.hatta çok şaşırmıştım.hem de çok güçlü olmalısın demiştim sana sende hatırlarsan.10 kere denemek herkesin harcı olmasa gerek.madii manevii.daha çok manevi .....sanırım ikimizde aynı gibiyiz.senin de son denemen olacak benimde.hadi inşallah.bakalım hangimiz güleceğiz.benim olmazsa eğer bari senin olsa...ben yaşadıkça çok daha farklı bakmaya başladım hayata.ayyy işimde var ama.toz alıyordum.sonra battaniyelere geçicem.ders kaldı bugün..kızkardeşim gelecek.
neyse duramadım yine yazıyiim.bilen biliyordur da.sana yazayım.ben bir senesi (hani dondurmayı çok severim ya)panda stick lerden hemen hemen hergün alıyordum.bazen birden fazla..bedavası da var yaa.o sne dondurmaya neredeyse hiç ğpara vermedim diyebilirim.yiyoırum yedikçe bedava çıkıyor.ben yine yiyorum.ooooooooohh.ne güzel di mikaydirigubbakcemile2.diyeceğim o sene ben çok mutlu olmuştum.hem bol dondurma.hem bedavadandelikafaduldenşimdi de şöyle bakmaya çalışıyorum.sanırım bakıyorum da.bak!şimdi benim her yediğim dondurma da bedava varken başkalarına çıkmıyordu ya..o senenin şanslısı bendim.tedavime de öyle bakıyorum.eğer gebelik elde edersem sanki panda dondurmadaki bedava yazısını görmüş gibi sevineceğim ve o seneki mutluluğum gibi olacak.karışık mı oldu bilmem.kısacası şöyle arkadaşım.benim iş olursa sevineceğim.ama eğer olmazsa da bari senin olsun.yani benim şanssızlığım başkasının şansı olsun....ben o sene dondurmaları yerken iyiydi di mi ama.şimdi benim olmayınca,tüpbebek denemelerindeki negatif istatistiğinde olacağım.ama benim olmaması olanların sayısını artıracaktır.maksat iş boş olmasın.bari birinin yüzü gülsün.
offf benim çene düştü yine kaçarım.işler kaldı.bayyy.

Erverdi, dilegim bu yola baskoyan herkesin saglikli cocuklara sahip olmasi. Ben olumlu istatistiklere gecelim diyorum, simdiye kadar olumsuz istatistiklerin degerlerini bayagi yuksellttik. Artik simdi saglikli gebelik, saglikli cocuk sahibi olan listelerde yer alalim tamam mi? Hep beraber.kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba zemuszemus
Erverdi, dondurma kampanyasına bağlamışın olayı sempatiksalakcinni helal olsun a.s Güldürdün beni ama doğru tabi bir yerde. İstatistiksel olarak baktığın zaman birilerine olmuyorsa, birilerine de oluyordur elbet alkisalkisalkis Bende hastalığım için öyle düşünmüştüm, hatta çevremdeki 7 kadını kurtarmış gibi hissetmiştim sırnaşık şey
Zarpandit, pıhtılaşma varsa eğer, kolundan iyice şüphelendim şimdi. Bu hafta belli olsun şu durum, merak ettim iyicene. Ciddi birşey çıkmz inşallah.
Deniz, giremiyorsun pek sık. Sıkıntıların yoktur inşallah.
Kinder, senin de sesin çıkmıyor. Korkutma bizi ya, arada ceee de.
Alabama,selam...
Waterss, son günler artık, ağırlaştı herhalde iyice.
Merye, doktora gittiğin zaman bize de haber vermeyi unutma, biraz daha iyi olmana sevindim.

Ben dün şu işle ilgili görüşmeye gittim. Her bakımdan büyük avantaj benim için. Bir kere yaştan dolayı zaten çok zorlanıyordum iş bulmakta, bir de şantiyeci olduğum için ofis işlerine istemiyordu kimse. Şimdi bu iş süper. Hem tanıdığım müdür olunca yeni iş stresi yaşamayacağım, hem ofis işi (ama arada Bingöl ve Muş a şantiye ziyaretine gitmem gerekecek), hem de durumumdan haberdar oldukları için izin konusunda çok sıkıntı olmayacak. Kısmetse başlıyorum. Çok sıkışıktı ofis, bana yer ayarlayacaklar, o zaman başlayacağım. Şimdilik evrakları vb. eve getirdim onları inceleyeceğim, hazırlık olsun -tatlicadiarzu-
Tek üzüntüm tatil yapamayacak oluşumuzdu, çok yorulmuştuk ailecek. Eşiminde izni 5-20 Eylül tarihleri arası, o da bayrama denk geldi diye üzülüyordu. Sonra dün bir düşündük ki, bayram tatili yapabileceğiz. Kısmet işte bakın, ne güzel denk gelmiş.:nazar: 1 ay çalışacağım, o parayla da mis gibi bayram tatili yaparız alkisalkisalkis
Düşüncelerim de netleşmeye başladı artık. Şimdi ben benim sıpaya küsmüştüm de hiçbirşey yapmıyordum ya, aslında o da isabet çünkü ilaç kullanmadım bu ay ve kan tahlili vb. değerler doğal haliyle çıkacak hep. Çok şükür etkileri geçti de normale döndüm azıcık.
Bu hafta Genart Aysun Hn. ile görüşmeye gideceğim, Zarpandit çok teşekkürler bilgilendirmen için, senin sayende biraz araştırdım onları. İlk görüşmek istediğim yer orası oldu. Sonra ağustosta edindiğim bilgiler ve kontrol sonuçlarımla onkoloğa gideceğim, onunla da görüşüp tedaviyi 3-4 ay daha ertelemeyi irdeleyeceğim. Zaten bana bırakacak büyük ihtimal.
Eylülde tatilimiz sonrası, adet dönemi denk geliyor. O zaman tüp sıpa işlerine girişebiliriz işte. Eylül ayını gözüme kestirdim naniknanik
Şimdiden kendimi şartladım, bir deneme olsun. O negatif olursa duruma göre ikinci aklımın bir köşesinde ama üçüncüyü denemeyeceğim. Tedaviye başlayacağım.
Şimdilik planlar böyle. Kısmetse eylülde transfer stresiyle başınızı şişireceğim sempatiksalakcinni

selamlar herkese...

yaw yauww yok öyle bişi bu tombala diil kardeşimmmmm bu her kadının hakkıdır uleyn anne olmak, sende anne ol erverdi sende zarpandit hepimiz anne olalım. bedava dondurmalar zaten uğraşmadan pıt pıt oluveriveriyo olanlara. Bu kadar zor olmamalı diyorum benn. haa kabullenme mevzuuna gelince biz kabullensek noluyoooooo kabullenmesek noluyooooo kendi kendümüzü ikna etmeye çalışmayalım insan olarak bunlara müdahale etme şansımız yokkkk bi insanın bişi çok isterken artık istemiyorum deme şansı yok sadece yorulup tamam ulan ne olacaksa olsun diyoruz ama yinede bu biz deyince böyle olmuyoo.. biz nolcaksa olsun diyince nolucaksa olmuyo zaten onun olacağı olmayacağı belli anacım biz kendi kendümüze konuşup durayozz başka bişi diil. ben hep şunu dedim bir insan evladı dünyaya gelecekseeeee bunun bir tarihi var o gün gelince gelecek. ben ne engelleyebilirim ne tarihi öne çekebilirim. geç olmuş erken olmuş olmuşsa olmuş seni beni takmıyo. haaa öyle bi insan yoksa gelecekte biz yine burda takılalım istiyorum istemiyorum diyelim zaten gelmiyecektir sadece bunu bilmiyoruzdur.

Back
X