evet.zaten birtanae kalmıştı o kadar yumurtadan geriye .çünkü genetik tarama yapıldı.yani toplandıgı gün sayılmayınca 5.gün yerleştirilmiş oldu.ama hiç bir belirtim yok.bel agrısı çok oluyor yataktan kalkmadan önce o da her gün igne oluyorum pro .ondandır.inşalllah olur gerçekten gücüm tükendi artık .baksana çok yumurta sonuç bir.ama sizlerin dedigi gibi saglam embriyo.doktorlar resmini verdiler çok begendiler gelişimini.
e ne güzel işte doktorlarda beğenmiş,,sıkma canını ,,olsun tek olsun temiz olsun,,tabiki zor süreç ,,beklemek dahada zor ZOR ne deyim,,aynı yoldan bende geçtim,,,insanın kafasını devamlı vesveseler kemirir durur bazen nefes alamadığımı hissederdim ilk denememde,,,şimdi öyle değilim olmazsa bir dahakine diyorum,,,ama kalbim bu sefer den yani ŞİMDİ den yana ,,,,,,kolaymı bak sende benim gibi çok araştırmalar yaptın insan tabiki pozitif sonuç istiyor,,,,,,ama şuda bir gerçekki bebekler rahat vücuda daha iyi tutunuyor,,,onun için arkadaşım kendimizi stresten uzak dutmak durumundayız,,,,doktorlar da söylüyor STRES TUTUNMAMASINA ÖNEMLİ BİR ETKEN,,,,,,,sevgiler ,,,,yat kendini huzurlu tutmak için çabala:teselli: