38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canlarım ben sizlere bir şey soracam.endimetrium kalınlıgı ile ben de böyle bir risk vardı.doktorlar endimetrium ince buldular ve transfer gününe kadar ilaçlar kulandım en son 7. küsür oldu.doktorlar tek risk endimetrium ince olması eger belli bir kalınlıga gelmesse zaten embriyo tutunamıyormuş.en ideali kaç bilemiyorum.sizin bu konuda bilgilerinizi almak istiyorum.ve sonuç alana kadar da bu ilaçlara devam etmem gerekiyor.
evet canim bunu bende duydum daha cok asilamada bunu takib ediyorlar aslinda tupte en onemli kon ulardan biri benim allahtan bu sorunum hic olmadi transferden 5 gun once 9 du..o yuzden transfer sonrasi rahim kalinlastirici bant vermediler ama sana vermislerdir tahminimce bu da kalinlasmasini saglayacaktir ..insallah:))

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza transverden sonra 9. gündeyim koyulduğu günüdemi sayıyoruz içimden sanki tutmamış hissi var çok korkuyorum acaba belirtileri ne herkezin allah dileyini versin
ah canim aramiza hosgeldin:)sende durum nasildi?kac yumurtan oldu kaci dollendi?kacincigun transfer edildi?rahim kalinligin neydi?benim 6.gunum adet olacakmisim gibi geliyor bende cok korkuyorum:KK43:

ah canim aramiza hosgeldin:)sende durum nasildi?kac yumurtan oldu kaci dollendi?kacincigun transfer edildi?rahim kalinligin neydi?benim 6.gunum adet olacakmisim gibi geliyor bende cok korkuyorum:KK43:

hoşbulduk canım.5 yumurtadan 3 ü döllendi. 5. günü transfer edildi.Bende de ara ara adet sancısı gibi oluyor.göğüslerimde ağrı var.Son günlere yaklaştıkça zaman hiç geçmek bilmiyor.İnşallah herkesin sevinçli haberlerini alırız buradan.:CüvCüv:

hoşbulduk canım.5 yumurtadan 3 ü döllendi. 5. günü transfer edildi.Bende de ara ara adet sancısı gibi oluyor.göğüslerimde ağrı var.Son günlere yaklaştıkça zaman hiç geçmek bilmiyor.İnşallah herkesin sevinçli haberlerini alırız buradan.:CüvCüv:
5 gunu transfer olmasi cok iyi sanirim bugun toplandigi gunudemi sayarak 5. gun sonrasindami?bende ikitane oldu haftaya cumartesi test gunum..kasiklarimdaki agri hic bitmedi ve gerginlik ama bu progest .verdigi rahatsizlikta olabilir elbette..gogus uclarinda sizlama aci varsa bu normalde hamilelik belirtisi gibi ama yakinda hamile kalan arkadasim ne kasiklarinda agri nede goguslerinde sizi hissetti..sen testten once idrar testi falan yapmayi dusunuyormusun?:)

Transfer olan citirlar. 2 kez bunu yasamis ikisinde de hamile kalmis biri olarak size onerilerim. Asla idrar tahlili yapmayin, cunku ben yaptim negatif cikti ve hungur hungur agladim. Ama kan testinde pozitif cikti. Ikisinde de adet olacakmisim gibi butun belirtiler vardi, kasik agrisi bel agrisi, dolgunluk hissi ve de en onemlisi gogus agrisi. Goguslerim cok hassas ve gergindi.
5. gun transferde basari sansi cok yuksek cunku blastokist asamasi ve ve embriyonun yapisma olasiliginin en yuksek oldugu donem.
Sizin icin duaciyim insallah sonuclariniz iyi cikar.

Transfer olan citirlar. 2 kez bunu yasamis ikisinde de hamile kalmis biri olarak size onerilerim. Asla idrar tahlili yapmayin, cunku ben yaptim negatif cikti ve hungur hungur agladim. Ama kan testinde pozitif cikti. Ikisinde de adet olacakmisim gibi butun belirtiler vardi, kasik agrisi bel agrisi, dolgunluk hissi ve de en onemlisi gogus agrisi. Goguslerim cok hassas ve gergindi.
5. gun transferde basari sansi cok yuksek cunku blastokist asamasi ve ve embriyonun yapisma olasiliginin en yuksek oldugu donem.
Sizin icin duaciyim insallah sonuclariniz iyi cikar.

canım ya çok sağol bana cesaret verdin peki sana soru trasver olduğun günümü sayıcaz bana 23 .de koyuldu testi hangi gün yapcam birde dolgunluk demişsin nerede oluyo tşk allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
5 gunu transfer olmasi cok iyi sanirim bugun toplandigi gunudemi sayarak 5. gun sonrasindami?bende ikitane oldu haftaya cumartesi test gunum..kasiklarimdaki agri hic bitmedi ve gerginlik ama bu progest .verdigi rahatsizlikta olabilir elbette..gogus uclarinda sizlama aci varsa bu normalde hamilelik belirtisi gibi ama yakinda hamile kalan arkadasim ne kasiklarinda agri nede goguslerinde sizi hissetti..sen testten once idrar testi falan yapmayi dusunuyormusun?:)

defnecim yumurta toplandığı günüde saydım.göğüs uçları değil sadece göğsüm ağrıyo.bende sabır yok tahlil yaparım ama 11. gün yapan arkadaşlar vardı biraz silik çıkıyo ama pzitif inşallah herkezi allah anne eder

sen 5.gun transfer yaptiysan 12. gunden once kanda sonuc cikar.
Benim ilkin de 3.gun tranfer yapilip 12. gun bakilmisti.
ikincisinde 2.gun transfer yapilip 13.gun bakilmisti. Bunlara transferin yapildigi gun dahil.
Sen kesin hamilesindir. 2 tane embriyoblast ooooooo super.

aramiza hosgeldin:)canim benim nacizane fikrim eger maddi gucunuz kisitliysa hic bunu asilama da harcamayin..asilamada en az 2 falan tutuyor ve ben asilamada cok fazla umit gormuyorum..direk tupe git bence..hem ymrtan fazla olursa dondurulur ..bol sans dilerim:)

sağol canım zaten bizde tüp bebek denemek istiyoruz ama ne zman bilemem dr um en kısa zamanda diyor çünkü fsh ım çok yüksek çıkıyor menopoza yaklaşmışım bir an önce yaptırmam gerekiyormuş nasip artık dua edelin birbirimize canım öptüma.s.

Kız o yumurtalar cok oldugunda olur o agrılar Allah canını almasın.Desene döktürmüsün yine.:nazar:Tedavi asamasında gezmek problem olmaz,ama opu ve transfer sonrası yataga baglıycam seniii.kaydirigubbakcemile

valla bu ağrıyla da yatağada bağlanılır !.....alllaaakıııımmm kasıklarımda iki bıçakla dolaşıyorum sanki,,,,,,,,...nerdeeeeeeeee ben hiç yattığımı bilmem,,,,,zıpzıp şaziye,,,,seni ve zilloşu kocaman öpüyorum abiyede selamlar:1hug:

canım arkadaşların dediği gibi hamileliğin kesin ama blastosist te 3 tane atmazlardı bu senin için büyük bir şans,,,hadi bakalım hamileliğin hayırlı olsun şimdiden,,,,,,birde 12 gün daha net sonuç verdiği için o gün istiyorlar,,12 günden evvel yapılan testler az ihtimal olsada yanıltabilir,,,,,,darısı bana ve tüm arkadaşlara,,,sevgilera.s.

canım arkadaşların dediği gibi hamileliğin kesin ama blastosist te 3 tane atmazlardı bu senin için büyük bir şans,,,hadi bakalım hamileliğin hayırlı olsun şimdiden,,,,,,birde 12 gün daha net sonuç verdiği için o gün istiyorlar,,12 günden evvel yapılan testler az ihtimal olsada yanıltabilir,,,,,,darısı bana ve tüm arkadaşlara,,,sevgilera.s.

merhaba biz embriyolloga sorduk.yumurta toplanan günü birinci gün saymadıklarını söylediler.sizin için 6 gün olan bizim için beşinci gün dedileryani onlara göre bizim beşinci gün oluyor .biz yumurta toplanan günü sayınca 6.gün oluyordu.

merhaba biz embriyolloga sorduk.yumurta toplanan günü birinci gün saymadıklarını söylediler.sizin için 6 gün olan bizim için beşinci gün dedileryani onlara göre bizim beşinci gün oluyor .biz yumurta toplanan günü sayınca 6.gün oluyordu.

seninde embriyoblast tı değilmi???,,,,,,,nasıl gidiyor ?kendini nasıl hissediyorsun?

seninde embriyoblast tı değilmi???,,,,,,,nasıl gidiyor ?kendini nasıl hissediyorsun?

evet.zaten birtanae kalmıştı o kadar yumurtadan geriye .çünkü genetik tarama yapıldı.yani toplandıgı gün sayılmayınca 5.gün yerleştirilmiş oldu.ama hiç bir belirtim yok.bel agrısı çok oluyor yataktan kalkmadan önce o da her gün igne oluyorum pro .ondandır.inşalllah olur gerçekten gücüm tükendi artık .baksana çok yumurta sonuç bir.ama sizlerin dedigi gibi saglam embriyo.doktorlar resmini verdiler çok begendiler gelişimini.

bizimle transfer bekleyen bir çift vardı.19 yumurta toplanmıştı onun .14 tane döllenmişti.onlarda genetik tarama yapılmıştı.son anda haber aldılar ki bir tane bile kalmamış .onları görünce biz kendimize şükrettik.zaten diyorlar eger bir anormallik olursa yani pgt yapılmayanlara 6 haftalara dogru düşükle sonuçlanıyor eger saglamsa devam ediyor.

evet.zaten birtanae kalmıştı o kadar yumurtadan geriye .çünkü genetik tarama yapıldı.yani toplandıgı gün sayılmayınca 5.gün yerleştirilmiş oldu.ama hiç bir belirtim yok.bel agrısı çok oluyor yataktan kalkmadan önce o da her gün igne oluyorum pro .ondandır.inşalllah olur gerçekten gücüm tükendi artık .baksana çok yumurta sonuç bir.ama sizlerin dedigi gibi saglam embriyo.doktorlar resmini verdiler çok begendiler gelişimini.

e ne güzel işte doktorlarda beğenmiş,,sıkma canını ,,olsun tek olsun temiz olsun,,tabiki zor süreç ,,beklemek dahada zor ZOR ne deyim,,aynı yoldan bende geçtim,,,insanın kafasını devamlı vesveseler kemirir durur bazen nefes alamadığımı hissederdim ilk denememde,,,şimdi öyle değilim olmazsa bir dahakine diyorum,,,ama kalbim bu sefer den yani ŞİMDİ den yana ,,,,,,kolaymı bak sende benim gibi çok araştırmalar yaptın insan tabiki pozitif sonuç istiyor,,,,,,ama şuda bir gerçekki bebekler rahat vücuda daha iyi tutunuyor,,,onun için arkadaşım kendimizi stresten uzak dutmak durumundayız,,,,doktorlar da söylüyor STRES TUTUNMAMASINA ÖNEMLİ BİR ETKEN,,,,,,,sevgiler ,,,,yat kendini huzurlu tutmak için çabala:teselli:

kızlarrrr!...bakın enerji toplayalım aramızda,,,,, ben hergece uyumadan evvel kendime ve hepimize dua etmeden uyumuyorum,adet edindim,,,hep beraber yapalım birbirimize dualar edelim,,,,,bakın siz sonuçlara o zamankaydirigubbakcemile5

bizimle transfer bekleyen bir çift vardı.19 yumurta toplanmıştı onun .14 tane döllenmişti.onlarda genetik tarama yapılmıştı.son anda haber aldılar ki bir tane bile kalmamış .onları görünce biz kendimize şükrettik.zaten diyorlar eger bir anormallik olursa yani pgt yapılmayanlara 6 haftalara dogru düşükle sonuçlanıyor eger saglamsa devam ediyor.

Bence pgt ayrıca amniyosentezi bile gerektirmeyecek kadar saglam bir yatırımkaydirigubbakcemile5Düsük tehlikesi ve bebegin kalbinin durması ihtimalleri canını sıkmayacak.Cok güzel bu,bu rahatlıkla umarım bir dokuz ay on gün gecirirsin,sevgiler.

valla bu ağrıyla da yatağada bağlanılır !.....alllaaakıııımmm kasıklarımda iki bıçakla dolaşıyorum sanki,,,,,,,,...nerdeeeeeeeee ben hiç yattığımı bilmem,,,,,zıpzıp şaziye,,,,seni ve zilloşu kocaman öpüyorum abiyede selamlar:1hug:

Fıstık,cok fazla agrı dısında,cok akıntı problemi de oluyor.Düsünsene bir yumurtamız catlamaya yakınken bile bu problem oluyorken,bu kadar yumurtayla bayagı zor oluyor.Agrı dayanılmayacak gibi olmuyor ama kasıklar cok sızlıyor.Bunlar seni bebege yaklastırıyor,pardonnn bebeklerine :CüvCüv:

X