38 numara spor ayakkabi ariyorum arkadaslar bilginize gunluk icin

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul
Arkadaslar topic hayirli olsun.bende eklerim birseyler .beymenden aldigim super hic giyilmemis cizmem falan var kilo aldigim icin olmuyor maalesef ama fotolari cekerim eklerim .simdi ben sizden 38 numara gunluk spor ayakkabi istiyorum arkadaslar olanlar resimkoyarsa sevinirim

Aynen canim benimde ihtiyacım var

Canım bu spor ayakkabılar orjinal Nıke 38 numara 50 liraya satarım eğer beğenirsen.

Canım bu ayakkabılarda yine aynı şekilde orjinal NIke 37.5 numara 50 liraya satabilirim eğer beğenirsen.

Yunlu1976 arkadaşım ilgilenmezse ilk resimdekini begendim. Acaba taban ölçüsü nedir?

Ayakkabının içinde 24 cm yazıyor ama ben de dışarıdan alt kısmında ayakkabıyı ölçtüm 26 cm geldi canım ölçüsü.

Yunlu1976 arkadaşım ilgilenmezse ilk resimdekini begendim. Acaba taban ölçüsü nedir?

Jaspe yunlu1976 arkadaşımız almış ayakkabısını eğer sen benim paylaştığımı almak istersen söyle canım ona göre iletişime geçelim.

konu çok güzelmiş faydalı olacağını düşünüyorum güzel paylaşımlar yaparız buradan

Jaspe yunlu1976 arkadaşımız almış ayakkabısını eğer sen benim paylaştığımı almak istersen söyle canım ona göre iletişime geçelim.

canım kusura bakma sana dönemedim. Taban ölçüsü 26,5 olsaydı bana olurdu. 26 cmmiş ya bana küçük gelir. Çok teşekkürler.Yoksa çok beğenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…