38 haftalık hamileyim ve grip oldum

artemisiae

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
25
0
36
İzmir
Arkadaşlar ben 38 haftalık hamileyim ve grip oldum grip hafifte çok şiddetli bi öksürük var 2 gündür tıkanıyorum sanka bebeğim ağzımdan çıkıcakmış gibi geliyo doktorumla randevumada daha var cuma günü eşimde yok götürsün doktora napcam ben :2: yardım edin nolur

cnm geçmiş olsun,doktorunla randevunu bekleyeceğine direkt olarak acil servise gitsen daha iyi olur kanımca:53:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 38 haftalık hamileyim ve grip oldum grip hafifte çok şiddetli bi öksürük var 2 gündür tıkanıyorum sanka bebeğim ağzımdan çıkıcakmış gibi geliyo doktorumla randevumada daha var cuma günü eşimde yok götürsün doktora napcam ben :2: yardım edin nolur

cnm doktorunun teli yokmu bi ara istersen o seni yönlendirir geçmiş olsunnn

Ben de çok şiddetli grip olmuştum. Doktorum Parol vs. haricinde kuşburnu çayı iç demişti. O biraz rahatlatmıştı. Çok geçmiş olsun.

aaa hamilelere parol veriyolar mııı :44: teşekkür ederim cnm bakim sabah gidicm kociş evde doktor ne dicek

Veriyorlar canım bana da doktor hastalandıgımda vermişti.nane lımon falan ıc olmadan engellemek lazım
gittin mi doktora peki ne dedi?

aaa hamilelere parol veriyolar mııı :44: teşekkür ederim cnm bakim sabah gidicm kociş evde doktor ne dicek

Evet, zaten içerik olarak da Parasetamol'dan ibaret. Bebeklere verilen Calpol gibi yani. Dozu farklı sadece. O da bebeğe geçene kadar azalıyor. Günde üçe kadar alabilirsin demişti doktor ama ben gene de çok mecbur kalmadıkça almamıştım. İnsanın içine sinmiyor çünkü ne de olsa.

normal dogurursan çok kolay olur dogumun
oksurdukçe rahim kasilip bebegi a$agi itiyormu$
ben oglumda dogru duzgun ikinmadim desem yalan olmaz, oksurmekden ikinmaya sira gelmediki :)
4 kg idi ve çokk kolay dogdu

hayirlisiyla kolay dogum diliyorum sana

Back
X