• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 haftalık hamileyim doğurmak istiyorum

Maviboncuk123

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
43
6
6
25
Merhaba hanımlar
Ben 38 haftalık hamileyim ve bebeğim assagiya inmedi başı assaida ama kanalda değil doğuma dagir hiçbir sancı belirti yasamadim hatta agirlasmadim bile hamile gibi değilim yani doktorum bile masallahin var diyor bu durum beni korkutuyor bebek geç gelicek diye ben artık doğurmak istiyorum sabirsizlandim iyice pilates yapıyorum yürüyüş yapıyorum ama banamisin demiyor acaba onerebilecegiz birşey varmı doğumu başlatacak ?

Son düzenleme:
Bence yerleri elinle sil bi çok doktor bunu öneriyor. Ve baştan yapmamanız gereken ne varsa yapın gerinin uzanın artık herşeyi yapın

Merhaba hanımlar
Ben 38 haftalık hamileyim ve bebeğim assagiya inmedi başı assaida ama kanalda değil doğuma dagir hiçbir sancı belirti yasamadim hatta agirlasmadim bile hamile gibi değilim yani doktorum bile masallahin var diyor bu durum beni korkutuyor bebek geç gelicek diye ben artık doğurmak istiyorum sabirsizlandim iyice plates yapıyorum yürüyüş yapıyorum ama banamisin demiyor acaba onerebilecegiz birşey varmı doğumu başlatacak ?
En garantisi sevişmek ve pelvik masajı ertesi gün doğurma garantili

Ahududu yapragi cayi hurma ve ananas bol bol tuketin adacayida oyle ve cinsel iliskide dogumu tetikliyor yapabildiginizi yapin hayirlisiyla zamaninda gelir insallah 💞

Ahududu yapragi cayi hurma ve ananas bol bol tuketin adacayida oyle ve cinsel iliskide dogumu tetikliyor yapabildiginizi yapin hayirlisiyla zamaninda gelir insallah 💞
Ahududu yaprağı cayini heryerde aradım bakmadigim aktar kalmadı ama bulamadım hurmada yiyorum düzenli ilişkide var eşimle aslında çoğu şeyi yapıyorum neyse sabredicem artık bekleyeceğim o ne zaman gelmek isterse 😂 teşekkür ederim önerilerin için

Anne karninda kaldigi her gun saglikli bebek icin kar sayiliyor 38 hafta beklemissiniz 10 gun daha bekleseniz iyi edersiniz
Evet haklısınız çocuğum ultrasonda 3.200 kilo gözüküyor en ideal kilo bebeklerin doğumu için buymuş aslında doktorun dediğine göre böyle olunca istemsizce sabırsızlanıyorum biran önce evladımı kucağıma almak istiyorum ama haklısınız sabredicem ve onu bekleyecegim o doğru zamanı biliyordur gelmek için.

Back
X