38 haftalık hamileyim bi bakarmısınız

endlesslove06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
78
6
86
Ankara
slm arkadaşlar 38 haftalık hamileyim bugün göğsümün alt tarafından sırtıma doğru bi ağrı giriyo bide bacaklarım fln ağrıyo genelde oluyo ama bugün biraz daha fazla hastaneye gittiğim zaman nstde sancılarım çıkıyo alttan muayene ettiklerinde açılma olmadığını söylüyorlar salı günü kontrolüm var 40 haftaya kadar açılma olmazsa ne yaparlar açılma olması için ne yapmam gerekiyor ilk bebeğim hiç bişey bilmiyorum çok korkuyorum sezeryan olmak istemiyorum bana biraz bilgi verirseniz çok sevinecem arkadaşlar

Ben 39 haftalık hamileyim. Bende de herhangi bir sancı ve açılma yok. Zaten olması da şart değil. 40 haftaya kadar açılma olmazsa muhtemelen biraz daha bekler doktorun. Eğer normal doğum yapacaksan da beklemeden sonra yine gelmezse suni sancıyla doğumu başlatabilir. Doğumun ne zaman ve ne şekilde başlayacağı hiç belli olmaz.

slm arkadaşlar 38 haftalık hamileyim bugün göğsümün alt tarafından sırtıma doğru bi ağrı giriyo bide bacaklarım fln ağrıyo genelde oluyo ama bugün biraz daha fazla hastaneye gittiğim zaman nstde sancılarım çıkıyo alttan muayene ettiklerinde açılma olmadığını söylüyorlar salı günü kontrolüm var 40 haftaya kadar açılma olmazsa ne yaparlar açılma olması için ne yapmam gerekiyor ilk bebeğim hiç bişey bilmiyorum çok korkuyorum sezeryan olmak istemiyorum bana biraz bilgi verirseniz çok sevinecem arkadaşlar

sen hiç canını sıkma vakti gelince herşey kendiliğinden oluveriyo.. düşündüğünle kalırsın. karnında düzenli ağrılar başlarsa yada su veya nişan gelirse doğum başlayacak demektir. bunlardan biri illaki vakti gelince olacak. açılma geç olabilir. açılma bi başlayınca devamı geliyo zaten. eğer yeterli açılma bi türlü gelmiyosa sezaryana alıyolar genelde başka problem yoksa. msela ben de açılma çok yavaş ilerdledi başta. sonra hızlandı ama toplam 15 saati buldu 10 cm lik açılma.

verdiğiniz cvplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar düşünmemeye çalışıyorum yarın kontrolüm var bakalım ne olacak iki gündürde ağrılarım çok fazla arttı oturup kalkarken çok zorlanıyorum bacaklarımda kasıklarımda ağrılar var

verdiğiniz cvplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar düşünmemeye çalışıyorum yarın kontrolüm var bakalım ne olacak iki gündürde ağrılarım çok fazla arttı oturup kalkarken çok zorlanıyorum bacaklarımda kasıklarımda ağrılar var

kontrolün nasıl geçti merak ettim

kontrolün nasıl geçti merak ettim

cnm ultrason iyi çıktı bi sıkıntı yok nstde sancım çıktı ama açıklık yok dedi doktor bugün kahverengi bi leke geldi gittim hastaneye sancım ve açıklık olmadığı için geri geldim bekliyorum bir an önce doğum yapmayı bebeğime kavuşmayı çok istiyorum ya

bende 35.haftamdayım su gogus ve sırt agrısı bende de var sag gogus kemıgım ve onun tam arkası sırtım agrıyor.sanırım benım bebegım orda daha cok durdugu ıcın o agrı yapıyor artık sag tarafım curumus gıbı gelıyor bana o kadar cok agrıyor.ama pıtırcıgım sureklı orda duruyor.:D

Back
X