38 haftalık bebeğimi kaybettim

ozay37baris

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
627
46
118
38+4 günlük bebeğimin kontrole gittiğim sırada kalbinin durduğunu ögrendim kordon dolanmış yavruma 1 gün öncesindede gayet hareketliydi kucağımıza almak nasip değilmiş kuzumu bugun 18 gün oldu amacım kimseyi üzmek değil sadece benim gibi başına böyle bişey gelen varmı onu merak ediyorum acımı paylaşmak istiyorum onlarla beni gayet iyi anlayıp destek olacaklarını düşünüyorum çünkü.. birde tekrar ne kadar süre sonra gebe kaldınız onu merak ediyorum. dr um 1 yıl korunmamızı söyledi ama araştırdığım kadarıyla sezeryandan 3 ay sonra hamile kalanlar var bende tekrar hemen bebeğim olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirimm

canım çok üzüldüm allah sabır versin ileride sağlıkla kucağınıza alacağınız bebekleriniz olur inşallah..
ama acele etme bence allah korusun yine kaybedebilirsiniz bebeğinizi yaralar iyileşmediği için..doktorunuzu dinleyin
geçmiş olsun..

canım geçmiş olsun benim görümcem de aynen senin gibi kaybetti o normal doğum yaptı temmuz ayında şimdi 4 aylık hamile yani aralıkta tekrar kaldı 6AY SONRA İNŞALLAH SENİN DE OLUR BEN SE 7 YILDIR MÜCADELE EDİYORUM YAVRUM OLSUN DİYE SEN EN AZINDAN BİLİYORSUN GÖRÜMCEMİN BAŞINDA BEN KLALDIM ONA DA ANLATTIM BUNLARI VE DEDİĞİM ÇIKTIU BAK SENİN DE ÇIKACAK CANIM KORKMA DARISI BİZLERE DE OLSUN...

çok üzücü...
Allahım sabır versin
teselli olur mu bilmem ama şunu demek istiyorum ki Rabbimin sevgili kuluymuşsun, dogup kucagına alıp kokusunu duysaydın da kaybetseydin inan acin bunun milyon katı olurdu...
inşallah bir an evvel kendini toparlar ve anne olursun...

canım acını çok iyi anlıyorum bende 2 bebeğimi kaybettim benimkiler cok kucuktu kalp atışını felan duyamamıştım. senınkı daha acı. ben suan tekrar hamıleyım allah sanada hayırlısıyla tekrardan bebek nasip etsin...

söyledikleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok acı Allah kimseye yaşatmasın banada tekrar yaşatmasın inşallah.. bende görsem kucağıma alsam çok daha kötü olurdum diye düşünüyorum ama 9 ay boyunca o kadar merak ediyosun kaarnında bile olsa o kadar alışıyorsun ki ona (bilirsiniz sizde) çok çoook çok zor
3-4 ay sonra kontrole gidip rahim falan toparlanmış mı diye muayene olup tekrar deneyeceğiz o yüzden hemen iyileşmek istiyorum vakit geçsin istiyorum..
yıllarca bebek aramak düşük yapmakta çok zordur mutlaka. yaşayan daha iyi bilir tabiki ALLAHIM hepimizin yanında ve yardımcısı olsun inşallah

içim parcalandı ,Allah size sabırlar versin,inş. tekrar bebek sahibi olursunuz ,kendınızı üzmeyın herseyde bır hayır vardır

ahh canımmm.Allah yardımcın olsun.bende 10 haftalıkken kürtaj oldum.senin durumun daha üzücü olmuş.Allahım sana ve eşine sağlık versin.Sonrada en kısa zamanda sağlıkla ve hayırla bebişini kucağına almanı nasip etsin..benim çevremde bu şekilde hemen hamile kalan çok tanıdığım var.ama her insanın bünyesi farklı reaksiyon gösteriyor.bence sen biraz dinlen çünkü yorucu bir dönemden çıktın.sonrasında en kısa sürede hamile kalacağına inanıyorum canım..sevgiler...

çok çok geçmişolsun.
haktan hayırlısı.

Canım başın sağolsun çok ama çok üzüldüm ben de 28 haftalık bebegımı kaybettım

doktorlar bana 6 ay dınlenebılrısın demıslerdı ama benım hıcbıyerım kalbim kadar acımıyordu

onun ıcın psikolojık olarak toparlanmak ve daha güçlü başlamak için 1,5 sene ara verdım canım

ilk zamanalr ınsan üzgün oluyo ağlıyo ama bunun normal oldugunu duusnuyosun cunku bebegımı kaybettım

üzülüyorum dıyosun ama o kalbindeki sızının hıc azalamdıgını goruyorsun yavrum nerede dıyorsun sonra

dank ediyo yani vücut olarak değil de psikolojık olarak toparlanmana bak canım

tatıl yap gez yazı güzel gecir kısın gene dusunursunuz hersey moralle alakalı moralını topla bu yaz

çok çok gecmıs olsun bebekelrımız cennette beklıyor bızı minik yavrualrımız

canım seni çoook iyi anlıyorum 01.11.2011 bu tarihte benim felaketimde ölü doğumlar ne kadar çoğalmış böyle hastaneye gitmeden 2 gün önce kiakşam karnımda nasıl hareketliydi eşim de dinledi hatta ne oluyo buna ya demişti güülüşmüştük ondan sonraki gece de karnım taş gibiydi anlam veremedim doktorumda yoktu die başkasına almıştım sabhı gidicektim sağa dönüyorum lop sağa düşüyo sola dönüyorum sola düşüyo eltime gösterdim kötü şeyler düşünme dedi sabah kalktımk banyo yaptım kayınvalidemle gittik ntsde kalp atışları çıkmadı beni ağlama aldı çok kötü oldum ultrasonla baktılar 2 defa kordon dolanması dediler bağırsaklarında sorun olmuş dediler bundan sonra dua ettte sezeryan olma dedi bana ağlaya ağlaya doğumhaneye çıktım yeni doğan bebek sesleri duyuyordum çok kötü oldum elllerimle gözlerimi kapatarak gezdim 2.30 da suni sancıyı alttan taktılar ve 7.30 da bebeğimi aldılar benden dikiş atılırken görmek istiyormusun dediler bana evet dedim o kadın bir daha geldi görmek istiyormusun diye tekrar sorunca nie çocukda birşey mi var dedim ytok dedii temiz güzel çocuk dedi düşündüm dedim ben görürsem unutamıcam her gördüğüm bebeği ona benzetricem gözümün önünden gitmicek yok dedim abla ben göremicem neyse bu kadın 3.ye de geldi 4.yede geldi ve ben yok dedim ailem eşim görmüş 3.450 kilosu 53 cm de boyuydu nazlı kızımın cinsiyetini bile doğum masasında doktor söyledi bana kırkın çıksın istiyorsan yap bi tane dedi sende bi problem yok dedi ama psikolojik olarak iyi değildim ve 3 ay korundum 2 ay olmadı ve 6. aydan sonra şuan hamileyim cnaım allah kimseye böyle acılar yaşatmasın çoook zor seni çoook seviyorum nazlı kızım

canım senınde başın sağolsun ne zor dımı allah ım yardımcımız olsun

ben de nromal doğum yaptım

ben gördüm bebegımı baktım yüzüne melekler gibiydi heralde dünyadakı en güzel

bebek olurdu yaşasaydı dedım bembeyaz tenı upuzun kirpikleri vardı

Elleri basının altında uyuyo gibiydi

tekrar hamıleymıssın hayırlı olsun sağlıkla kavusursun ınsallah bu kez

Son düzenleme:
bu arada normal doğum yapmıştım o kadar sancı acı çek 9 ay karnında taşı emek et hastaneden elim kucağım boş geri döndüm
üst komşum ben daha doğum yapmadan 1 hafta önce kadar canım allah emeğini boşa çıkarmasın dediğinde anlamamıştım bu nasıl dua die ama şimdi çoook anladım

banada dediler aynı ben mişim bembeyaz dudakları kıpkırmızı ama dudakları böyle büzüşük asık gibi böyle garip bi yüz duruşu varmış güzelmiş bebeğimmmm

kara gül allah sabır versin karnındakinide sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah. benimde sennkine benzer oldu ama oğlumun 3 gün öncesinde yavaşladı hareketleri 3gün aile hekimine hastaneye nst ye gittim hep kalp atışı vardı son günde işte kontrol için gittik o zaman yoktu kalp atışı. bir gece öncesinde diğer günlere inat iyice hareket etti bende şime gösterdim çok şükür dedik çoştu yine bizimki.. dr normal doğumu bekleyelim dedi bizede ölü bi bebek için sezeryan yapmayalım dedi(ne kötü bi cümle demi) 24saat suni sancı verildi 1 cm bile açıklığım olmadı rahmin yırtılacak seni sezeryana alacam dedi genel anestezi yaptılar hiç bişey duymadım ben görmek istedim göstermediler ablama tembih ettim fotosunu çek dedim çekmiş 1 hafta sonra ona baktım doğduğunda bembeyazmış eve gelene kadar morarmaya başlamış öyle fotosunu gördüm o hali bile o kadar güzeldi ki anlatamam canım kuzum benim bugün mezarına gittim yavrumun herşeyimsin sen seni çok seviyorum güzel oğlum

Allahım sabır versin inşallah...
bende 22 haftlık kızımı kaybettim..sizi okudukça yine o güne döndüm...
Allahım kimseye yaşşatmasın..gerçekten çok zor....yaşayan bilir....

yazacak bişi bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…