canım seni çoook iyi anlıyorum 01.11.2011 bu tarihte benim felaketimde ölü doğumlar ne kadar çoğalmış böyle hastaneye gitmeden 2 gün önce kiakşam karnımda nasıl hareketliydi eşim de dinledi hatta ne oluyo buna ya demişti güülüşmüştük ondan sonraki gece de karnım taş gibiydi anlam veremedim doktorumda yoktu die başkasına almıştım sabhı gidicektim sağa dönüyorum lop sağa düşüyo sola dönüyorum sola düşüyo eltime gösterdim kötü şeyler düşünme dedi sabah kalktımk banyo yaptım kayınvalidemle gittik ntsde kalp atışları çıkmadı
Beni ağlama aldı çok kötü oldum ultrasonla baktılar 2 defa kordon dolanması dediler bağırsaklarında sorun olmuş dediler bundan sonra dua ettte sezeryan olma dedi bana ağlaya ağlaya doğumhaneye çıktım yeni doğan bebek sesleri duyuyordum çok kötü oldum elllerimle gözlerimi kapatarak gezdim 2.30 da suni sancıyı alttan taktılar ve 7.30 da bebeğimi aldılar benden dikiş atılırken görmek istiyormusun dediler bana evet dedim o kadın bir daha geldi görmek istiyormusun diye tekrar sorunca nie çocukda birşey mi var dedim ytok dedii temiz güzel çocuk dedi düşündüm dedim ben görürsem unutamıcam her gördüğüm bebeği ona benzetricem gözümün önünden gitmicek yok dedim abla ben göremicem
Neyse bu kadın 3.ye de geldi 4.yede geldi ve ben yok dedim ailem eşim görmüş 3.450 kilosu 53 cm de boyuydu nazlı kızımın cinsiyetini bile doğum masasında doktor söyledi
Bana kırkın çıksın istiyorsan yap bi tane dedi sende bi problem yok dedi ama psikolojik olarak iyi değildim ve 3 ay korundum 2 ay olmadı ve 6. Aydan sonra şuan hamileyim cnaım allah kimseye böyle acılar yaşatmasın çoook zor
Seni çoook seviyorum nazlı kızım