• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 38. Hafta

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ozcifciozlem

Benim güzel hatalarım var
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
186
106
103
42
Merhabalar, 37+2 deyim. Bugün kontrolde kafam allak bullak olarak eve döndüm. Normal doğum istediğimi dr biliyor ama tabiki ısrarcı değilim bebek sağlıklıysa. Kendiai bugün tatile gideceği için apar topar bir muayene etti. Suyu azalmış, zaten ondan önceki haftada plesantada kireçlenme var demişti kiloda almamış. Ayrıca bebek çapraz duruyor hala dönmemiş. Ben gelene kadar da doğmaz dedi. Yani riskli olsa herhalde gün al derdi diyorum bir taraftan da başka bir dr gidip madem bir gelişme olmayacak sezaryene mi yönlensem beklesem mi kararsız kaldım. Bebek hareketlerinden de anlamıyorum 38 hafta içindekiler bebek hareketleriniz nasıl? Hertürlü akla fikre ihtiyacım var

Son düzenleme:
Kasılma hissediyo musun ya da katında sertleşme?

Kasılma var artık çatı ağrısı ve sırt ağrısı da oluyor. Su gibi akıntılarım arttı. Ama hareketleri telaşlandırıyor. Takip edemiyorum ve suyun bitmesi halinde anlayamamaktan endişe ediyorum. Bugün başka bir dr gittim haftaya çağırdı tekrar kontrol amaçlı eğer herşey aynıysa sezaryen dedi. Bebeğinin hareketleri nasıl?

Bildigim kadari ile son haftalarda kilo alimisi yavaslarsa genelde bekletmiyorlar aliyorlar bebegi, ilk doktorun biraz rahat bir tavir sergilemis gibi geldi bana, her doktorun yaklasimi farkli tabi ama son gunler onemli ve riskli gunler sonucta, ben de 37+3um 1 gun var aramizda benim bebek aksamlari cok hareketli surekli ayaklar oynuyor ediyor gun icinde eskisi kadar hareketli degil

Evet gün içinde çok nadir illa ben rahatsız edicem öyle mızmız hareketler Yatacağım saatlerde sağ tarafımda ayaklarını hissediyorum. Kendimi korkutmak istemiyorum sağsağlim alalım kucağımıza.

Canım merhaba bende 37+2yim. Bugün kontrolüm vardı benimde bebegim makat pozisyonda. Haftaya bir daha bakalim ama yüksek ihtimal bu haftadan sonra dönmez dedi. Yani sezeryan olabilirsin demeye getirdi benimde moralim cok bozuk.Gün içerisinde hareketleri muhakkak takip et. Tatlı bişeyler yiyip sol tarafına uzan. Bu dönemde hareketleri çok önemli. Hareketleri hissetmezsen muhakkak doktora git.

38+1 deyim bugün kontroldeydik yine dönmemiş sancımda cıktı. Bebek hareketleri takipteyim sancıyıda takip edicem yalancı sancımı doğum sancısı mı bu bilgisizlik acemilik beni çok geriyor. Belimde ağrı var ama hani derler ya doğum sancısı olsa dayanamazsın diye. Kemikler sanki açışıyormuş gibi vajinal ağrı da oluyor. Sancı girince bazen de makat ağrısıda var. Hissediyorum yakın galiba.

38+1 deyim bugün kontroldeydik yine dönmemiş sancımda cıktı. Bebek hareketleri takipteyim sancıyıda takip edicem yalancı sancımı doğum sancısı mı bu bilgisizlik acemilik beni çok geriyor. Belimde ağrı var ama hani derler ya doğum sancısı olsa dayanamazsın diye. Kemikler sanki açışıyormuş gibi vajinal ağrı da oluyor. Sancı girince bazen de makat ağrısıda var. Hissediyorum yakın galiba.
Canım merhaba. Bende 37+4 oldum. Ben de çok gerginim. Benimki de hala dönmedi. Salı günü kontrolüm var. Doktor eğer bu haftada dönmezse sezeryanla alicam dedi. Kafam çok karışık sanki bebege haksızlık ediyormuşum gibi geldi. Eğer yine dönmemis derse başka doktora gidices. Bol bol yürüyüş yapıyorum benim de kasıklarım da ağrı var ama henüz bi gelişme yok.

Back
X