• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 38 günlük bebeğimde böbrek ve üreter taşı var! yardım lütfen..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ada2535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
130
0
46
İzmir
38 günlük bebeğiminde böbrek ve üreter taşı var, benzer sorunu yaşayanlar nasıl tedavi edildiniz ya daha çok minik sadece anne sütü veriyorm, napcam ben nasıl düşecek o taşlar, çok çaresizim :(

benim oğlumda da böbrek taşı var. ilk 18 aylıkken teşhis koyuldu.doktorlar sürekli su ve limon suyu önerdiler. tam 3 yıldır düşürmeye çalışıyor ama düşmedi bir türlü. şuan 4 yaşında ve taş böbrekten çıkmış üreter sisteme girmiş ama orada takılı kaldı. perşembe günü ameliyetla alacaklar taşı.
senin bebeğin çok küçük olduğu için bol bol emzir diyeceklerdir. küçük bebekler daha çabuk düşürüyorlar ben hastanede çok fazla böyle bebekle karşılaştığım için oradan biliyorum. inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğin:emir_bebek:

arkadaşlar benim kızım da 1 yaş 10 aylık. 10mm*4mm böbrek taşı olduğu taşın böbrekten çıkıp şuan idrar kanalında bulunduğunu öğrendik. kendi başına düşürmesi çok zor bir ihtimal mesane girişi daha dar dedi doktor. alttan girip taşı kırmayı önerdiler. ama ben çok tedirginim bu konuda. daha önce operasyon geçiren yada çocuğu bu büyüklükte bir taş düşürebilen var mı? :(

benim oğlumda da böbrek taşı var. ilk 18 aylıkken teşhis koyuldu.doktorlar sürekli su ve limon suyu önerdiler. tam 3 yıldır düşürmeye çalışıyor ama düşmedi bir türlü. şuan 4 yaşında ve taş böbrekten çıkmış üreter sisteme girmiş ama orada takılı kaldı. perşembe günü ameliyetla alacaklar taşı.
senin bebeğin çok küçük olduğu için bol bol emzir diyeceklerdir. küçük bebekler daha çabuk düşürüyorlar ben hastanede çok fazla böyle bebekle karşılaştığım için oradan biliyorum. inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğin:emir_bebek:

siz amaliyat yaptırdınız mı? nasıl bir ameliyattı açık mı? çocuğun durumu nasıl? taş tekrar üretti mi vücudu?

Back