canım elimde bunlar var.38 beden siyah yada lacivert dizin altinda olan sisme mont ariyorum cocukla kar oynarken fln giymek istiyorum yani uygun fiyatli olursa iyi olur
canım elimde bunlar var.
ilk fotodaki en soldaki siyah kaşe hiç giyilmedi.
ilk fotodaki lacivert kaşe iyi durumda. yakası bikaç farklı modelde kullanılabiliyor.
sağdaki kahverengi şişme montu Almanya'dan h&m'den aldım. iyi durumda.
2. fotodaki kapşonlu siyah kaşe mont da hem spor hem klasik tarzda kullanılabiliyor.
düşünürsen uyguna veririm.
ne demek... ben teşekkür ederim.Cok tsk ederim ilginiz icin ama kase bendede var
boyle su gecirmeyen sisme mont tarzi bise bakmistim bide baya uzun bi model bakiyorum maksat karda cocukla cikinca islanmayayim
Bu sene cok moda tesetture uygun uzun kapsonlulari felanda var ama fiyatlari cok ucukCok tsk ederim ilginiz icin ama kase bendede var
boyle su gecirmeyen sisme mont tarzi bise bakmistim bide baya uzun bi model bakiyorum maksat karda cocukla cikinca islanmayayim
Ya onlar cok harika zaten ama dediginiz gibi cok ucuklar benim istedigim gibi buldum aslinda dizden iki karis asagida ama satilmis malesefBu sene cok moda tesetture uygun uzun kapsonlulari felanda var ama fiyatlari cok ucuk
Bulursunuz insallah ...Ya onlar cok harika zaten ama dediginiz gibi cok ucuklar benim istedigim gibi buldum aslinda dizden iki karis asagida ama satilmis malesef
Beden ve fiyat nedirBende bu var cnm Eki Görüntüle 1715845
Sayfamda burdan
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cizme-mont-ve-kisliklar.859641/
Sizinkinin beden ve fiyat nedir,fotosu var miKoyu yesil dusunursrniz bende de var
Satmaktan vazgectim ilginize tskBeden ve fiyat nedir
Araniyooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?