38 Beden Uzun Mont/bulunmuştur.

Missy_Cat

Karanlikta yanabilirim
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
2.142
368
398
38 beden siyah yada lacivert dizin altinda olan sisme mont ariyorum cocukla kar oynarken fln giymek istiyorum yani uygun fiyatli olursa iyi olur

Bu arada satiyorum isimli baslikta begendiginiz bi urunle takasta yapabiliriz

38 beden siyah yada lacivert dizin altinda olan sisme mont ariyorum cocukla kar oynarken fln giymek istiyorum yani uygun fiyatli olursa iyi olur
canım elimde bunlar var.
ilk fotodaki en soldaki siyah kaşe hiç giyilmedi.
ilk fotodaki lacivert kaşe iyi durumda. yakası bikaç farklı modelde kullanılabiliyor.
sağdaki kahverengi şişme montu Almanya'dan h&m'den aldım. iyi durumda.
2. fotodaki kapşonlu siyah kaşe mont da hem spor hem klasik tarzda kullanılabiliyor.
düşünürsen uyguna veririm.

Eklentiler

• 2.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 101
  • 1.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 101

Cok tsk ederim ilginiz icin ama kase bendede var
boyle su gecirmeyen sisme mont tarzi bise bakmistim bide baya uzun bi model bakiyorum maksat karda cocukla cikinca islanmayayim

Cok tsk ederim ilginiz icin ama kase bendede var
boyle su gecirmeyen sisme mont tarzi bise bakmistim bide baya uzun bi model bakiyorum maksat karda cocukla cikinca islanmayayim
Bu sene cok moda tesetture uygun uzun kapsonlulari felanda var ama fiyatlari cok ucuk

Merhaba; tam aradığınız gibi bir mont sanıyorum.
Ben çok uzun olduğu için neredeyse hiç giyemedim.
Yepyenidir.
İcon marka 38,40 bedene uygun.
Beğenirseniz konunuzdan takas düşünürüm.

Eklentiler

• 18.png
    382,9 KB · Görüntüleme: 50
Sıcak tutar renk yesıl sıyah denmişsiniz kusur bakmayn ıstersenz 30 olur

Eklentiler

• image.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 41
Merhabalar bu montta ic sirt kisminda hafif bi gerilmeden dolayi sokuk gibi bisey oldu ilgilenen olursa 30tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…