38 beden kısa abiye arıyoruz

Canm 15 yaşnda kardeşime abiye aldm dün prenses model göğsten yukarı transparan altı kabarık arkada belde pembr papyon var okadr harikakı sadce 50 tl idi😄oyüzden söyledim hangi şehirdesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sivastayız cnm hiç görmedim öyle bi elbise ya dün de gittik aslında...bi bakayım bugün yine

Hala bulamadık aradığımızı, beklemedeyiz:)

Hala bulamadık aradığımızı, beklemedeyiz:)

Bu var cnm bolerosuda var isterse bolerosuz kullanır 36 -38 uyumlu istersen ölceriz belini felan 15 tl düşünürsen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398946901718.jpg
    $1398946901718.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $1398946910222.jpg
    $1398946910222.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 48
Bunu gösterdim ama beğenmedi

bende böyle bişi var abiye tarzında değil pek ben sadelikten yana olduğum için abimin düğününde giydim hatta bunu hiçte sönük kalmadı saç ve makyajımla birlikte.. sadece düğünde giydim 36-38 beden altında giydiğim dolgu topuk ayakkabısı da var elbiseye uyumlu :34:

$IMG_0292.jpg $IMG_0291.jpg

bende böyle bişi var abiye tarzında değil pek ben sadelikten yana olduğum için abimin düğününde giydim hatta bunu hiçte sönük kalmadı saç ve makyajımla birlikte.. sadece düğünde giydim 36-38 beden altında giydiğim dolgu topuk ayakkabısı da var elbiseye uyumlu :34:

Eki Görüntüle 1096373 Eki Görüntüle 1096374

Daha yeni ergenlikte olduğu için vücut hatları biçimsiz, böyle dar şeyler giyemez:D teşekkürler yine de...

Cok esnekolur bence

Bilemiyorum denemek lazm, s olsa belki ama bir de dar ve likralı. Biz likralı istemiyoruz:) kendisi zaten vücudundan rahatsız böylr biraz daha kabarık ve çocukça bir şey arıyoruz:)

Bilemiyorum denemek lazm, s olsa belki ama bir de dar ve likralı. Biz likralı istemiyoruz:) kendisi zaten vücudundan rahatsız böylr biraz daha kabarık ve çocukça bir şey arıyoruz:)

Firfirlari oldugu icin cocukca duruyo zaten vucudu sariyo fakat firfirlari hatlari sakliyo kizim 12 yasinda bi kez giydi zaten bayan reyondan almistik ..

Konu kapanabilir abiyeyi bulduk

Back