38 beden kısa abiye arıyoruz

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.480
32.651
798
Kızlar selam, başlıkları karıştırdım ancak tarza uygun bir şey bulamadım. 13 yaşında kardeşim 38 beden ;) şöyle kısa diz üstü olabilir, ama vücuda oturmayan etekleri kabarık veya volanlı, canlı renklerde abiye arıyoruz. Duyan bilen varsa fotosunu atsın lütfen.

Son düzenleme:
Kızlar selam, başlıkları karıştırdım ancak tarza uygun bir şey bulamadım. 13 yaşında kardeşim 38 beden ;) şöyle kısa diz üstü olabilir, ama vücuda oturmayan etekleri kabarık veya volanlı, canlı renklerde abiye arıyoruz. Duyan bilen varsa fotosunu atsın lütfen.

Merhaba canm bende bu var narçiçeği rengi sıfır sadece kurutemizle yaptrdm
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398773763.457200.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398773776.490770.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398773805.107149.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398773818.785933.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım meycimek arkadaşımızda çok tatlı bi model vardı tam genç kızlar için bulabilirsen bi bak istersen :21:

Son düzenleme:
Buldum kırmızı saten ama beğenmedi;(

anladım canım 13 yaşında deyince çiçekli olan elbise olabilir diye düşündüm, inşallah bulursunuz.

Ben de onu beğendim ama uzak birinin düğünü olsa olabilirdi. Düğün benim ve hanımefendinin beğendiği elbiseler 400tl :)

merhaba cnm bu benm 1 kez giydim 38 beden canlı renk değil ama bir bakın yine de krem beyaz.dore kemeri var.
belki istediğini bulamazsanız değerlendirirsiniz.
Eki Görüntüle 1093157
bir de şu var ama düz bu Eki Görüntüle 1093165 Eki Görüntüle 1093168
bu da tarzı mı bilemiyorum $2014-02-07-530.jpg

Ben de de var adilisik kisa 38 bedene uygub gogus kismi kurdale islemeli ama beyaz renk. Sade ve şık. Arzu ederseniz resim atarim

Eklentiler

• $þeftali.jpg
    $þeftali.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $abiye gri.jpg
    $abiye gri.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar teşekkürler, beğendiremedik henüz bir şey

Canm yakınızıda koton mağazası varmı outlet filan

Var cnm ama orada uygun bir şey yok. Şık elbiseler olmaz çünkü düğün benim yani biraz gösterişli bir şeyler olması lazım:)

Var cnm ama orada uygun bir şey yok. Şık elbiseler olmaz çünkü düğün benim yani biraz gösterişli bir şeyler olması lazım:)

Canm 15 yaşnda kardeşime abiye aldm dün prenses model göğsten yukarı transparan altı kabarık arkada belde pembr papyon var okadr harikakı sadce 50 tl idi😄oyüzden söyledim hangi şehirdesin

Back