Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Evet düşünüyorum yalnız herkese açık olmasını istemiyorum nasıl yapabilirim onu?Gözün aydın canım, geçmiş olsun. Fotoğraf yüklemeyi düşünüyor musun?
Çook teşekkür ediyorum Yarın ilk iş atacağım fotoları Boyut konusuna gelince doktoruma olabilecek olanın en büyüğü olsun demiştim Sağolsun biraz zorlansa da öyle yapmışGecmis olsun umarim istedigin boyutta olur pisman olmazsin fotograf yükleyince ayarlardan sadece izledigin kisiler görebilir diye yaparsan sorun olmaz bende öyle yaptim
Çok teşekkür ederimmGecmis olsun.
23 aralık çarşamba günü Op. dr. Ekrem Keskin’e kas altı 375 cc mentor high plus meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi süreç epey zor biliyorum bu yüzden sorularınızı seve seve
Cok gecmis olsun.Bende nihayet bu ay ameliyat olacagim. Haliyle tedirginliklerim var, ameliyat sonrasi agri, normal yasama donme vs...Okuduklarimdan cikarttigim herkesin süreci farkli. Sizde paylasirsaniz sevinirim.
Keske bende öyle deseydim de daha büyük koysaydi doktor daha büyügüne bak diyince hemen reddettim ya ne sandim ben hala anlamiyomÇook teşekkür ediyorum Yarın ilk iş atacağım fotoları Boyut konusuna gelince doktoruma olabilecek olanın en büyüğü olsun demiştim Sağolsun biraz zorlansa da öyle yapmış
Canım hemen bakıyorum:)Keske bende öyle deseydim de daha büyük koysaydi doktor daha büyügüne bak diyince hemen reddettim ya ne sandim ben hala anlamiyom
Fotolarima baktinmi sence nasil
Şimdi baktım fotoğraflarına gerçekten hoş olmuş. Dekolten de güzel oluşmuş. Daha önce göğüs dokun var mıydı acaba? Benim nerdeyse hiç yoktu o yüzden 375 de olsa daha bir küçük göründü şimdi gözümeGecmis olsun umarim istedigin boyutta olur pisman olmazsin fotograf yükleyince ayarlardan sadece izledigin kisiler görebilir diye yaparsan sorun olmaz bende öyle yaptim
Yok gibiydi yani sürekli full destekli sütyenler takiyodum banada ilk zamanlar kocaman geliyodu sonra internette burda yaptiranlarin fotograflarina bakip daha büyükte iyi olurmus diye kendi kendimi mutsuz ettim anlasilanŞimdi baktım fotoğraflarına gerçekten hoş olmuş. Dekolten de güzel oluşmuş. Daha önce göğüs dokun var mıydı acaba? Benim nerdeyse hiç yoktu o yüzden 375 de olsa daha bir küçük göründü şimdi gözüme
Ben çok beğendim işin açığı.. İki foto yükledim ben de şimdi ama çok ödemliler. İnşallah ödemler gidince benimkiler de seninkiler gibi olurYok gibiydi yani sürekli full destekli sütyenler takiyodum banada ilk zamanlar kocaman geliyodu sonra internette burda yaptiranlarin fotograflarina bakip daha büyükte iyi olurmus diye kendi kendimi mutsuz ettim anlasilan
Ben haric zaten herkes cok begeniyor esim zaten cok memnun bide zamaninda diyodu yaptirma ben seni öylede seviyom diye simdiki aklim olsa 30 yasini beklemezdim ama neYse hayirlisi böyleymisBen çok beğendim işin açığı.. İki foto yükledim ben de şimdi ama çok ödemliler. İnşallah ödemler gidince benimkiler de seninkiler gibi olur
Yaa moral oldun bana vallahi çok teşekkür ederim Ayrıca erkekler önce mırın kırın ederler yaptırınca da iyiki derler anlamıyorum ki hayal mi edemiyorlar nasıl olacağını Güle güle kullaaaanBen haric zaten herkes cok begeniyor esim zaten cok memnun bide zamaninda diyodu yaptirma ben seni öylede seviyom diye simdiki aklim olsa 30 yasini beklemezdim ama neYse hayirlisi böyleymis
Seninkiler benimkiler gibi olcak simdiden belli benimde ilk gün ayni öyleydi sonradan kaslar kendini salinca güzellescekkkk
Tsk ederim sende iyi günlerde kullan
Yaa moral oldun bana vallahi çok teşekkür ederim Ayrıca erkekler önce mırın kırın ederler yaptırınca da iyiki derler anlamıyorum ki hayal mi edemiyorlar nasıl olacağını Güle güle kullaaaan
İnşallah Martta da düğünüm var inşallah biraz daha inerkee o güne kadarTsk ederim sende iyi günlerde kullan
Bir ay sonra yeni fotograf koy ve karsilastir her ay degiscek yaza anca bizimkiler tam dogal haline gelcek insallah
Ay ne guzel evlenmeden yaptirdinn benim zamanimda bukadar moda degildi yoksa valla bende yaptirirdim gii iner tabiki esine söyledinmi yoksa gizlimi tutcaksin
İnşallah Martta da düğünüm var inşallah biraz daha inerkee o güne kadar
Benide izlermisinBen çok beğendim işin açığı.. İki foto yükledim ben de şimdi ama çok ödemliler. İnşallah ödemler gidince benimkiler de seninkiler gibi olur