Geçmiş olsun. Bende 440cc var. 75-D cup tam oluyor. Ablamda 375cc var o 75-C cup giyiyor. Onun memeleri bana küçük gibi geliyor. Ben dolgun meme seviyorum.. Bir kaç ay sonra revizyon yaptırıp büyültebilirsiniz.. İlk operasyonda büyük cc olmayabiliyor. Göğüs cebine sığmıyor ama dokular genişledikçe bir kaç beden büyüğü oluyor sonrasında..Merhaba hanımlar 20 gün önce 375 cc kas altı yüksek profil takıldı. Ama gözüme küçük gelmeye başladılar. 375 cc ile 400 cc arasında ne kadar fark var. Gönlüm 400 den yanaydı ama olmadı.
Geçmiş olsun. Bende 440cc var. 75-D cup tam oluyor. Ablamda 375cc var o 75-C cup giyiyor. Onun memeleri bana küçük gibi geliyor. Ben dolgun meme seviyorum.. Bir kaç ay sonra revizyon yaptırıp büyültebilirsiniz.. İlk operasyonda büyük cc olmayabiliyor. Göğüs cebine sığmıyor ama dokular genişledikçe bir kaç beden büyüğü oluyor sonrasında..
Ütü masası gibiydiAblamızın göğüs dokusu var mıydı?
Anladım bekleyelim bakalımÜtü
Ütü masası gibiydibirde emzirmeden sonra biraz içleri boş duruyordu..şimdi iyi duruyor.. sende biraz alışma sürecini beklemelisin..
Ya gözü doymama değilde.. Yıllardır küçük memeyle yaşamak, Eşime özgüvenim varmış gibi rol yapmak, sonra ona estetik yatıracağımı nasıl söyleyecem diye sancılanmak zor şartlarda yaptırdım maddi açıdan zorlandım. 20 gün oldu halen acısını çekiyorum ilk bir haftaya söylemiyorum bile. Yani küçülmesini istememem gayet normal değil mi? Evet doktor uygun olanı takmış bunda hemfikiriz. Ama küçülmesi can sıkıyor bunca acıya ve sıkıntıyla insan değsin istiyor. Yorumunuzada haklı olabilirsiniz ama durun böyleYa sitede meme estetiği yaptıranlardaki bu gözü doymazlığa anlam veremiyorum. Ev arkadaşım yaptırmıştı. Ona 325 cc damla tipi takıldı, gayet büyüktü, vücut yapısına uygundu. Doktor zaten hep bu işi yaptığı için o size en uygununa, yakışanına karar vermiştir merak etmeyin. Bir hevesle en büyüğü takılsın istiyorsunuz da tuhaf durma ihtimali de var. Sizinki eminim güzel duruyordur.
merhaba sakincasi yoksa ne kadara yaptirdiniz ogrenebilir miyimYa gözü doymama değilde.. Yıllardır küçük memeyle yaşamak, Eşime özgüvenim varmış gibi rol yapmak, sonra ona estetik yatıracağımı nasıl söyleyecem diye sancılanmak zor şartlarda yaptırdım maddi açıdan zorlandım. 20 gün oldu halen acısını çekiyorum ilk bir haftaya söylemiyorum bile. Yani küçülmesini istememem gayet normal değil mi? Evet doktor uygun olanı takmış bunda hemfikiriz. Ama küçülmesi can sıkıyor bunca acıya ve sıkıntıyla insan değsin istiyor. Yorumunuzada haklı olabilirsiniz ama durun böyle
35 bin TLmerhaba sakincasi yoksa ne kadara yaptirdiniz ogrenebilir miyim
Ankara da da bana 35 30 fiyat veren oldu Kayseri de 25 e yaptım35 bin TL
Hayırlı olsunAnkara da da bana 35 30 fiyat veren oldu Kayseri de 25 e yaptım
Evet 5. Günümdeyim sağolunHayırlı olsunYeni mi yapıldı? Benim Adana da oldu.
Kayseride kime ameliyat oldunuz memnun musunuz, ben de kayseride yaptırdım ama 34 bineEvet 5. Günümdeyim sağolun
Evet 13 ünde oldumHayırlı olsunYeni mi yapıldı? Benim Adana da oldu.