37 yıldır yıkanmayan adam

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
$9x1.jpg

Hindistan'da 65 yaşındaki çiftçi Kailash Singh tam 37 yıldır yıkanmıyor...
1974 yılında evlendikten kısa bir süre sonra yıkanan Singh için bu son yıkanma olmuş. Singh kendisine bir din adamının bu tavsiyeyi verdiğini, eğer yıkanmazsa oğlan çocuğu babası olacağını söylediğini belirtti.

Ancak tavsiye pek işe yaramamış olacak Singh'in şu an tam 7 çocuğu olmasına rağmen hepsi kız çocuğu olmuş.

Singh vaktini inekleri sağmakla geçirirken ateş etrafında dans etmek ve Hindu Shiva'ya dua etmek de Singh'in günlük aktivitelerinden.

60 yaşındaki karısı Kalavati Devi, birkaç kez Singh'i banyoya sokmaya çalıştıklarını ancak her seferinde kaçtığını belirtiyor.

$Kailash_copy_copy-f551a.jpg

ALINTIDIR

37 yıldır yıkanmayan çöplük :27::27::27:

karısıda bunun gibidir, yoksa dayanacağını tahmın etmıyorum :52::52::52:

7 cocuk nasil olmus kadininda tebrik etmek lazim

zaten normal zamanda hintliler cok pis kokuyor acaba bu neye donmustur...sinekli amca :26::26::26:

yıkanmadın bari içinde her türlü organizmayı barındıran saçlarını kesseydin be adam!!!

igrençlik olsun diye yazmiyorum ama, su an nasil kokuyordur kim bilir. 3 gün bile banyo yapmayinca insan rahatsiz oluyor. A be amcam biraz ayip olcak ama taharet de mi yapmiyorsun :S hiç mi su degmedi sana ? Diger arkadaslara da katiliyorum valla karisi nasil çekiyor ki bunu..

Back