- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi hayatiyasa
-
ben cok begendim ama 37numara giyiyorum bazen 36da oluyor .bas parmagin geldigi yerden topuguna kadar olcermisin icten zahmet vericem sana.bu arada baska ekliycek birseylerin var mi
ekleyeceklerim var aslında ama vaktim olur mu bilmiyorum üstteki kahverengi zara da aynı model o da 36 ama 37 ye olur kalıbı büyük.ben bordoyu bir ölçeyim.
tamam canim bekliyorum
şu şekilde ölçebildim 36 numara ayaklı birisi giydiginde ayakkabının ucuna kadar 6 cm lik bir pay kalıyor ama ayağın o uca kadar gider mi bilemiyorum.ayakların ince mi?
ayagim ince canim soyle yapalim o giyen kisi ayagini ucuna kadr getirsin bas parmadindan topuguna kadar ayakkabi icinden olcsen alicam da kucuk gelirse cok uzulurum.yani 36giyene tam olmasin ayagini one gittigi yere kadar gotursun topukta bosluk kalsin
1 cm kadar var arkada bosluk ya da 1.5 cm
Cnm merhaba bu ayakkabılar hakkında bilgi alabilirmiyim duruyor mu noları kaç ve toplam ne kdr olur ödeme nasıl konun biraz karışmış o yüzden anlayamadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
konuyu açarken evet biraz acemilik yaptım ayakkabılar duruyor ben seni bilgilendireyim birazdan detaylı bakmam lazım numaralarına ve markalarına hepsi yeni zaten bir kez veya birkaç kez giyilmiş kutuda beklemiş ürünler.
canim bordo ayakkabi benim olsunnn
canım ayağına olacak mı bak emin misin? sonra gelmezse bende tam emin olamıyorum numara konusunda.gelir diyorsan o ayrı.
ayakkabi senin mi bilmiyorum 36numara giyen kisi ayakkabiyi denedi demistin ya tam mi oldu ona.o kisinin ayagini olctursen bana.cok begendim.fiyat zaten bedava kargo ucreti falan var olursa desa cantayla takim olan ayakkabiyida alicam deysin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?