Merhaba,
37 Haftalık olduk bugün sabah kontrolümüz vardı, nts baglandıgımda çok uzun sürdü hemşire begenmedi ritimlerini en sonunda doktoruna bir göster kabul etmez tekrar nts isteye bilir dedi doktor ise haftadan haftaya çağırırken şimdi 4 gün sonra tekrar nts dedi, bunlara ek beyaz akıntı geliyor yavruşum kız, bel agrısı ve alt bölgede baskı şeklinde agrılae hissediyorum sancım orta dereceli ilk bebeğim olacak tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız? Çok teşekkür ederim.
Bugun yarın beli olmazMerhaba,
37 Haftalık olduk bugün sabah kontrolümüz vardı, nts baglandıgımda çok uzun sürdü hemşire begenmedi ritimlerini en sonunda doktoruna bir göster kabul etmez tekrar nts isteye bilir dedi doktor ise haftadan haftaya çağırırken şimdi 4 gün sonra tekrar nts dedi, bunlara ek beyaz akıntı geliyor yavruşum kız, bel agrısı ve alt bölgede baskı şeklinde agrılae hissediyorum sancım orta dereceli ilk bebeğim olacak tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız? Çok teşekkür ederim.
Hadi inşAllah canım ablam heyecanla bekliyorumBugun yarın beli olmaz ☺
Ablacım teşekkür ederim kuzum çok şükür öyle dayıyo ayaklarını keyfi yerinde gibi ama artık içime doğdu gelecek gibi hissediyorum ama ilk cocuk geç geliyor diyorlar oda kafamı karıştırıyorTakipte kalmaya devam et canım. Doğum yaklaşmış gibi geldi bana da. Ayakta kalmamaya çalış. Bebek hareketleri azalırsa hemen hastaneye ve doktoruna ulaş.
Oyyy ablan urbanHadi inşAllah canım ablam heyecanla bekliyorumbirazda korku var çaktırma
Yok canım orası hiç belli olmaz. Nst de sancı çıkmış muhtemelen ki doktor takip istemiş. Stres olma dediğim gibi dinlen. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına miniginiAblacım teşekkür ederim kuzum çok şükür öyle dayıyo ayaklarını keyfi yerinde gibi ama artık içime doğdu gelecek gibi hissediyorum ama ilk cocuk geç geliyor diyorlar oda kafamı karıştırıyor
Abla özelden mesaj yazmak istedim ama olmuyo nedenOyyy ablan urbanhiç korkma ben ikitane getirdim Birtane normal Birtane sini de sezeryan
Aynen abla hemşire birşey yemedinmi dedi bende bir poça ve meyvesuyu teneke olandan içtim dedim rahat 30 dakika sürdü normalde gittiğimde 10-15 dakika arası sürüyordu sonra al şunu bir göster muhtemelen tekrar ister dedi doktor ise 4 gün sonra ben yokum herhangş bir doktordan nts iste dedi onlarda yardımcı olur dediYok canım orası hiç belli olmaz. Nst de sancı çıkmış muhtemelen ki doktor takip istemiş. Stres olma dediğim gibi dinlen. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına minigini
Şuan karnım ve kasıgım çok agrıoSancım varsa biraz doğum yaklaşmış gibi nst de zaten belli oluyor kasılıp kasılmadığına bakılmış
Devlete mi gidiyorsun canım? İhmal etme dört gün sonra kesin git baktır. Nst sonucun sendeyse atsana bi canım bakalım.Aynen abla hemşire birşey yemedinmi dedi bende bir poça ve meyvesuyu teneke olandan içtim dedim rahat 30 dakika sürdü normalde gittiğimde 10-15 dakika arası sürüyordu sonra al şunu bir göster muhtemelen tekrar ister dedi doktor ise 4 gün sonra ben yokum herhangş bir doktordan nts iste dedi onlarda yardımcı olur dedi
Abla devlete gidiyorum nts sonucunu ise vermiyorlar geri hatta eşimde istedi korktu oda birşeymi var acaba dedi ritimler çok küçük küçüktüDevlete mi gidiyorsun canım? İhmal etme dört gün sonra kesin git baktır. Nst sonucun sendeyse atsana bi canım bakalım.
Şuan karnım ve kasıgım çok agrıo
Canım iki çizgi olacak. Biri bebeğin kalp atışı biri de sancılar. Sancılar birden yükselen çizgiler ise ara ara, sancı var demektir. Diğeri de kalp atışı işte. Hiç bilgi vermedi mi doktor durumla ilgili? Bence yarın başka bir hastaneye gidip baktır derim. En azından sağlık ocağına git ve kalp atışı normal mi dinlet bı. Onların bi aleti var onunla bakıp normal mi değil mi söylüyorlar.Abla devlete gidiyorum nts sonucunu ise vermiyorlar geri hatta eşimde istedi korktu oda birşeymi var acaba dedi ritimler çok küçük küçüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?