• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37 HAFTALIK GÖZLENENLER

Huzurlu88

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
65
274
13
29
Merhaba,
37 Haftalık olduk bugün sabah kontrolümüz vardı, nts baglandıgımda çok uzun sürdü hemşire begenmedi ritimlerini en sonunda doktoruna bir göster kabul etmez tekrar nts isteye bilir dedi doktor ise haftadan haftaya çağırırken şimdi 4 gün sonra tekrar nts dedi, bunlara ek beyaz akıntı geliyor yavruşum kız, bel agrısı ve alt bölgede baskı şeklinde agrılae hissediyorum sancım orta dereceli ilk bebeğim olacak tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız? Çok teşekkür ederim. 🥰

Dogumunyaklasmis saglikla kucagina al bebegini
Merhaba,
37 Haftalık olduk bugün sabah kontrolümüz vardı, nts baglandıgımda çok uzun sürdü hemşire begenmedi ritimlerini en sonunda doktoruna bir göster kabul etmez tekrar nts isteye bilir dedi doktor ise haftadan haftaya çağırırken şimdi 4 gün sonra tekrar nts dedi, bunlara ek beyaz akıntı geliyor yavruşum kız, bel agrısı ve alt bölgede baskı şeklinde agrılae hissediyorum sancım orta dereceli ilk bebeğim olacak tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız? Çok teşekkür ederim. 🥰

Takipte kalmaya devam et canım. Doğum yaklaşmış gibi geldi bana da. Ayakta kalmamaya çalış. Bebek hareketleri azalırsa hemen hastaneye ve doktoruna ulaş.

Dogum yakın cnm ondan seni sık çagırıyor korkma kötü bişey yok
Saglıkla al kucağına inşallah cnm 😘😘😘😘

Merhaba,
Bugun yarın beli olmaz ☺️😍

Takipte kalmaya devam et canım. Doğum yaklaşmış gibi geldi bana da. Ayakta kalmamaya çalış. Bebek hareketleri azalırsa hemen hastaneye ve doktoruna ulaş.
Ablacım teşekkür ederim kuzum çok şükür öyle dayıyo ayaklarını keyfi yerinde gibi ama artık içime doğdu gelecek gibi hissediyorum ama ilk cocuk geç geliyor diyorlar oda kafamı karıştırıyor 🙄

Ablacım teşekkür ederim kuzum çok şükür öyle dayıyo ayaklarını keyfi yerinde gibi ama artık içime doğdu gelecek gibi hissediyorum ama ilk cocuk geç geliyor diyorlar oda kafamı karıştırıyor 🙄
Yok canım orası hiç belli olmaz. Nst de sancı çıkmış muhtemelen ki doktor takip istemiş. Stres olma dediğim gibi dinlen. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına minigini 😍

Yok canım orası hiç belli olmaz. Nst de sancı çıkmış muhtemelen ki doktor takip istemiş. Stres olma dediğim gibi dinlen. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına minigini 😍
Aynen abla hemşire birşey yemedinmi dedi bende bir poça ve meyvesuyu teneke olandan içtim dedim rahat 30 dakika sürdü normalde gittiğimde 10-15 dakika arası sürüyordu sonra al şunu bir göster muhtemelen tekrar ister dedi doktor ise 4 gün sonra ben yokum herhangş bir doktordan nts iste dedi onlarda yardımcı olur dedi 🙄

Aynen abla hemşire birşey yemedinmi dedi bende bir poça ve meyvesuyu teneke olandan içtim dedim rahat 30 dakika sürdü normalde gittiğimde 10-15 dakika arası sürüyordu sonra al şunu bir göster muhtemelen tekrar ister dedi doktor ise 4 gün sonra ben yokum herhangş bir doktordan nts iste dedi onlarda yardımcı olur dedi 🙄
Devlete mi gidiyorsun canım? İhmal etme dört gün sonra kesin git baktır. Nst sonucun sendeyse atsana bi canım bakalım.

Şuan karnım ve kasıgım çok agrıo 🙄

Belden kasıklarına vuracak ağrı bende öyle olmuştu canım ve düzenli olması gerek sancılarının yani her 5 dakika da 1 oluyor olması gerek düzensizse yalancı sancıdır
Allahım analı babalı büyütsün inşallah şimdiden söylemek istedim

Abla devlete gidiyorum nts sonucunu ise vermiyorlar geri hatta eşimde istedi korktu oda birşeymi var acaba dedi ritimler çok küçük küçüktü
Canım iki çizgi olacak. Biri bebeğin kalp atışı biri de sancılar. Sancılar birden yükselen çizgiler ise ara ara, sancı var demektir. Diğeri de kalp atışı işte. Hiç bilgi vermedi mi doktor durumla ilgili? Bence yarın başka bir hastaneye gidip baktır derim. En azından sağlık ocağına git ve kalp atışı normal mi dinlet bı. Onların bi aleti var onunla bakıp normal mi değil mi söylüyorlar.

Back