37 haftalık bebeğin kilosu

nelit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
195
0
96
Diğer
merhaba kızlar,
geçen gün doktorda randevum vardı 36:3 günlük hamileyim bebeğim 2437 gr doktorum biraz kilosunun düşük olduğunu söyledi çok moralim bozuldu
benim ne yapmam lazım ki bebeğim biraz dahaa toparlansın en azından 3 kilo olsa istiyorum çok şükür başka bi sorunu yok ama benim aklım ona takıldı
aranızda benim gibi olan varmı bana yardımcı olabilirmisiniz
şimdiden teşekkürler

pek kafaya takılcak bişey olduğunu sanmıyorum canım.üzülme.bulur o 3 kiloyu.içini rahat tut..doğduktan sonra yeterli emzirirsen hemen alıyorlar zaten

canim kilosu düsük degil..dogurana kadar alir kilo.ayrica bu kilo ile dogsa bile iyi rahat dogum yaparsin..:)))))):nazar::nazar: insallah:))) dogduktan sonra bebegine guzek bakarsin alir kilo...bence cok kilo olmasi daha kötü..bak yurt disinda öyle..ben Almanyada yasiyorum..bebegin kilosunu az olmasi doktorlar seviyor..herhangi saglik sorunu olmadigi sürece birak az kilolu dogsun..:)))

cnm hiçç üzülme yiğenim 40.haftasında 2200 doğdu ama doğum çok kolay oldu,doğduktan sonra bir güzel emdiki ilk ay ayda 2.5 kilo aldı,2.ay 2 kilo ,şimdi 6 aylık 9 kilo 200 gr,yani maşallahı var ,hiç zayıf diye üzülme önemli olan sağlıklı doğsun ,bizimki ilk doğduğunda avuç kadardı dokunamyoduk,şimdi nazar olacak diye korkuyoruz öyle gelişatlı bi çocuk,hem enine hem boyuna maşallah,emzirirsen çok güzel gelişirr cnm

cnm hiç üzme kendini bende çok sıkıntı yapıyodum benim bebeğimde şuanda 2550 ama sağlıklı olsun zayıf olsun hemencecik toparlar sıkma canını hem doğuma kadar nerden baksan 2700 belki 3000 olur içini rahat tut

benim kizimda 41. haftasinda dogmasina ragmen 2870 gr dogdu ama cok saglikliydi.bencede kafana takma zayif cocuk daha saglikli hareketli oluyor

3 kilodan az doğan bebeklerin hem kısa sürede rahatlıkla doğduğunu hemde doğumdan sonra 3 den fazla doğan bebeklere göre çok daha iyi emip beslendiğini ve çabuk geliştiğini biliyorum. Yeğenim 3800 doğdu. Uzun bir doğum oldu ve doğduktan sonra sürekli ağladı anlamamıştık ama normal bebeklere göre çok çabuk acıkıyormuş ondan ağlamış. Ağlamaktan emmiyordu. Kuzenimin de kızı 2 kg dan biraz fazla doğdu ufacıktı bebek ama çok güzel emdi, çok daha huzurlu, uykusunu alan ve bizim yeğen gibi gece güzndüz açlıktan ağlamayan bir bebek oldu. O yüzden başta kilolu doğması iyi gibi gelsede ablam bile boşver düşük kiloda doğrsa herşey daha kolay oluyor demişti. Ben de hamileyim şu an hiç takmıyorum kilosunu.

teşekkür ederim kızlar içim rahatladı biraz inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar tüm bebişler

Back
X