37.haftada sezeryan tehlikeli midir?

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
merhaba arkadaşlar bilen bilir ben çok kötü bir hamilelik yaşıyorum hem bedenen hem ruhen.doktorum bebeğin gelişiminin normal olduğunu böyle devam ederse 37.haftada alabilirim dedi.ben bir an önce almasını çok istiyorum o günü iple bekliyorum.ama korkuyorum bebek için çok mu tehlikeli olur...

drunuza güveniyorsunuzki takipli gebesisiniz..kilosu ve gelişimi güzelse kocaman bebek oluyor zaten dış ortama uyum sağlaması kolay olacaktır inşallah ALLAH hepimizi kurtrasın..:49:

merhabalar zaten sezeryan için 37 ,38.haftalarda alıyorlar.35.haftanın dolması önemli .tadını çıkarın hamilelik çok çok güzel bir duygu,bir lütuf bizlere.ben tüp bebek annesiyim.sıkıntılı dönem sonunda 2. tedavimde hamile kaldım .şu an 26 haftalık hamileyim fakat çok zor hamilelik yaşadım .şükürler olsun şimdi iyiim.zaman çok hızlı geçiyor,hayat bizle dalga geçiyor sanki.o yüzden bu günlerinde kıymetini bilelim.anne olma hasretiyle yanan ne kadınlar gördüm anlatamam size.

dua edin,yürüyüş yapın,eşinize güzel yemekler yapın,kitap okuyun...

benim eşim yanımda degil ben ailemin yanındayım,eşimi özlüyorum,evimi özlüyorum,yatagımı,mutfagımı herşeyi fakat benimk
riskli bir hamilelik yolculuk yasak.eşim geliyor ayda bir.oda 1 günlügüne.ailemin çok iyi ama eşimle bu dönemlerimi yaşamak isterdimmm.hayatın size göstermiş oldugunu iyi şeyleri görün olurmu ?
güzel günler sizinle olsun....

arkadaşlar çevrenizde 37.haftada sezeryan olan var mı? ve bebekleri nasıl?
merhaba canım ben 36. haftada sezeryan oldum ikizlerime biri 1900 gr diğeri 2450 gr doğdu..biri 5 gün,diğeri 10 gün küvözde kaldı ama düşük küloda oldukları için ve sarılıktan dolayı..ondan sonra hiiiç problem olmadı.korkma seninki tek bebek hem de kilosu da iyi olur..şimdi benim oğullarım 3,5yaşında ve ekim sonunda abi olacaklar.gayet sağlıklılar..rahat ol 37 hafta iyidir

Bende 37+0 da sezeryan oldum, planlı değildi aniden oldu ama çok şükür bebişim gayet iyi. Zaten 37. hafta ve sonrası doğumlar erken doğum sayılmıyor, bebek gelişimini tamamlamış oluyor. bebeğim 3.050 kg doğdu ve hemen yanıma geldi bir sorun yaşamadık, korkma doktoruna güven ve bebişini kollarına almanın tadını çıkar

3 ay önce bebeğimi 37+3 de sezeryanla dünyaya getirdim.planlı bir sezeryandı.bebeğimin kilosunun önde olması nedeni ile bir de ben artık ağırlaşmıştım sıkılmıştım beklemek istemedim.hiçbir sorun olmadan kızım dünyaya geldi.zaten 37 iitibariyle sezeryan yapılabiliyor.kızım 3350 doğdu şuanda da gayet iyi.eğer bebeğin gelişimi iyiyse ve doktorunda onay veriyorsa olabilirsin.

Ben 33+4'te acil sezaryenle oğlumu kucağıma aldım.Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık küvöze girmedi ama bizimki büyük şanstı.1 gün daha karnımda kalması için doktora ne dil döktüm :))) Buna karşılık 40.haftada 4 kilo doğan bebek solunum sıkıntısı yüzünden küvözdeydi.37 gayet iyi bir hafta bir sıkıntı yaşamazsın ama bunun garantisini kimse veremez.Allah korusun bir problem olsa yaşayacağın vicdan azabını düşün.Sık dişini zaten sonuna gelmişsin.Ben de çoook zor bir hamilelik geçirdim seni anlıyorum ama inan doğduktan sonra herşey unutuluyor.Gözün ondan başkasını görmüyor herşey anlamsızlaşıyor bir anda onun dışında.Nacizane fikrim keşke dememek için 1-2 hafta daha sabret.Allah korusun bir problem olsa bile en azından ben elimden geleni yaptım Allah'ın takdiri dersin.Öteki türlü bişey olsa kendini suçlarsın.Problemden kastım da solunum sıkıntısı olup bikaç gün küvözde kalması.Zamanında kucağına almanı dilerim.

Back
X